Bryder en SOLEKLAR aftale.. og koster mig 350,- plus øl-ærgelser !
Dagen før jeg skulle på ferie, fik jeg den glimrende idé, at bestille nogen rammer af min yndlings "special-øl", da de ikke ville være til at opdrive, der hvor vi skulle hen på campingferie..
Søgte øllene på nettet, og så at Ambrosia Group har 7 rammer af denne øl, og da jeg skal til at bestille dem, ser jeg endvidere en bemærkning under varen, om at de er "over dato".. hvilket normalt ikke gør noget, hvis øllet har været opbevaret nogenlunde koldt. Jeg ventede derfor med bestillingen, og ringede dagen efter, for at høre om "temp-forholdene" på deres lager, og spurgte også om en pris på alle 7 rammer, og om jeg kunne få lov at hente dem selv.. da der kun var EN dag tilbage, og at jeg tvivlede på, at de ville nå frem i tide til at jeg kunne få dem med den kommende weekend.
Medarbejderen sagde at hun skulle tale med sin chef, og vendte kort efter tilbage med en fin pris, på 100,- pr ramme.. og bekræftede mulighed for afhentning.. jeg bestilte alle 7 der var på lager... og, vi aftalte at min ven SELV ville køre ned for at hente øllene dagen efter, så vi var sikre på at de kom med.. (ELLERS HAVDE JEG BESTILT DEM ET ANDET STED!!!). Jeg slutter endda samtalen med et krystalklart spørgsmål: "Så har vi en aftale?", da det har var min ENESTE chance for at få de øl i tide til turen.. hvilket bekræftes.. ...hvorefter jeg glad fortæller alle mine venner om at vi skal drikke den pågældende øl på vores campingtur, men nej... for næste formiddag ringer en ANDEN medarbejder fra "Ambrosia group", og proklamerer: "Desværre var de aftalte øl alligevel ikke over dato", og at jeg derfor skulle betale fuld pris..
Jeg påpeger at det ikke er mit problem, og vi havde en klar aftale, og endvidere at min ven allerede VAR kørt Fra Gilleleje (og nu var meget tæt på), og jeg jeg ville komme til at betale ham for turen uanset hvad!
..men det var de ligeglade med.. altså mht. at "en aftale er en aftale", specielt når det er DEM der har lavet fejl... og da jeg er pragmatiker, tilbød jeg at betale det DOBBELTE for øllene.. altså 1400,- men stadig "nej".. Jeg bad hende så tjekke med hendes chef igen, (når jeg nu tilbød at betale det DOBBELTE af det aftalte, fordi DE havde lavet fejl), hvilket hun så tjekker, men vendte tilbage og fastholdte den oprindelige annoncerede pris på DKK 316,something.. som soleklart viser at Ambrosia group er nogen amatører, der er flintrende ligeglade med deres kunder.. og hverken kan finde ud af at opdatere deres beskrivelser, overholde en aftale, eller tage NOGET som helst ansvar, for deres egne fejltagelser.. Deres fejl kostede mig således 350,- og jeg fik INGEN special-øl med på turen.. Skuffelse avler raseri, og raseri avler negative anmeldelser.. så here you go.. Amatører !
18. Juli 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung