Recently ordered Ambiance diffuser A326 and I must say it is really nice. Diffuses the fragrance evenly on a large part of the room. Also, the seller sent me a free extra oil bottle along with the o... Mehr ansehen
Goede begeleiding kwa geuren en welke toestel. Heel goed bereikbaar via whatsapp. Reageert direct op vragen. Geeft ook geur staaltjes mee om te testen
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede kwaliteit en goede service
Het luchtje is wel een aanrader, en de service is prima
Het ruikt heerlijk alleen jammer dat de…
Het ruikt heerlijk alleen jammer dat de app niet in Nederlands is maar voor de rest heel top zeker een aanrader
Omdat er vanuit het bedrijf goed werd…
Omdat er vanuit het bedrijf goed werd geanticipeerd op mijn eerste keuze en in overleg te kiezen voor een andere optie. Nu nog even stoeien met de app , maar apparaat is stevig en de geuren zijn goed toe te voegen. Dank voor alles
Ik bevel dit aan
Recently ordered Ambiance diffuser A326…
Also, the seller sent me a free extra oil bottle along with the order !
Highly recommended.
Top bedrijf met een 10 voor service
Ben je op zoek naar een goeie mooie diffuser en een wanzinnig goeie service, Zoek niet verder en besteld hem bij Ambiancediffuser.
De service die Haider je geeft is een voorbeeld voor iedereen,Via whatts app contact gehad over vragen mbt een keuze voor een diffuser,snelle reactie niet normaal..En wat ik zo top vind,Je word niet gelijk de duurste aangesmeerd.Je geeft bepaalde wensen door en Haider geeft je duidelijke en eerlijk adviezen,net als met de geurolie super advies..Zonder te vragen een sampler erbij..Ook als je hem binnen krijg en je heb er vragen over,Een appie en je word super geholpen.
1 ding weet ik zeker mijn volgende bestellingen zal 100% hier weer zijn.
En de diffuser doet het super heerlijke geur,makkelijk te regelen via een bijhorende app..
Haider,Ook via deze weg enorm bedankt voor de goeie service en adviezen.Je bent een topper
Ik heb al meerdere keren bij dit…
Ik heb al meerdere keren bij dit fantastische bedrijf bestelt.
Ik word altijd blij, als me pakket weer bezorgd is. Dit omdat ik altijd eerst contact met de eigenaar heb voor advies.
En dat maakt het zo fijn. Ze denken altijd met je mee. Ze zijn eerlijk en reageren ook echt heel snel.
Dit is zoals klantenservice hoort te zijn. Niks is te veel moeite en altijd meedenkend.
Ik bestel hier graag, en raad het iedereen aan. Want de geuren zijn super lekker.
De service was echt top
De service was echt top – alles verliep heel vlot en de levering was verrassend snel. In het hotel waar we de diffuser hebben geplaatst, verspreidt hij een heerlijke geur die meteen voor een warme en aangename sfeer zorgt. Zowel gasten als medewerkers reageren erg positief; het creëert echt een extra gevoel van comfort en verfijning bij het binnenkomen.

Antwort von Ambiancediffuser
Ambience-diffuser A1000 beste aankoop ever
Ik heb de ambiance diffuser A1000 gekocht deze machine overtrof al mijn verwachtingen.....
Ik had de verkoper aangesproken via WhatsApp omdat ik nog wat vraagjes had over de machine en ik kreeg gelijk antwoorden op al mijn vragen niets was teveel zelfs in de avond als me nog iets te binnen schoot van ohja dit was ik nog vergeten vragen ik stuurde en kreeg weer gelijk direct antwoord....
Ik heb dan nog geurtje besteld en ik had het de dag nadien direct in huis dus na service is ook echt top
En de geur ambiance germany is echt top heel mijn huis ruikt er naar de geur blijft echt hangen ik vind hem geweldig was op aan raden van de verkooper want ik zelf had de ambiance code gekozen.... maar moest hem toch gelijk geven die germany is echt niet normaal goed 😁
Mijn advies niet twijfelen maar kopen is het echt de moeite waard en geloof mij ik heb echt super lang gezocht naar iets dat echt heel men huis goed deed ruiken en ook bleef hangen dat de geur niet direct weg was.... dus ben jij ook aan het zoeken kies zeker voor een ambiance diffuser en neem zeker de geuren van ambiance zelf want die zijn echt goed en blijven heel lang ruiken.
Ps De germany is tot hiertoe mijn favoriet
Groetjes van een zeer tevreden klant
Kim
Geweldige service
Geweldige service! En heerlijke geuren van verschillende merken in je huis wie wil dat nou niet
We zijn super geholpen toen onze…
We zijn super geholpen toen onze diffuser niet werkte .werd niet moeilijk gedaan maar werdt een nieuwe opgestuurd een dag later al binnen top service
De juiste keuze - geen twijfel over mogelijk
Wij hebben lang getwijfeld of de aanschaf van een aroma diffuser in onze woning wel zo'n goed idee is.
Luchtkwaliteit - inferieure oliën - watersystemen - aanslag - navullen - enz. Ambiance diffuser neemt de tijd om vragen naar tevredenheid te beantwoorden, te helpen in het maken van de juiste keuze aan de hand van de oppervlakte en indeling van ons appartement, suggesties te doen voor de juiste geurbeleving en, niet onbelangrijk, navraag te doen of de levering naar wens in verlopen.
Uitstekende ervaring
Artikel was niet uit voorraad leverbaar leverancier was proactief en had een prima alternatief aangeboden. After sales was ook aangenaam.
Mijn algehele ervaring was uitstekend
Ik raad Ambiancediffuser daarom ten harte aan!
Waar passie tastbaar wordt
Ik schrijf niet snel beoordelingen, maar voor dit bedrijf haal ik met alle plezier mijn pen boven! De service en kwaliteit die ze bieden is ongezien! Ik ben een heel kritische en misschien ook wel moeilijke klant, maar voor deze zaakvoerder was niets teveel. Ik kreeg op zijn aanraden echt wat ik zocht en antwoordde supersnel en professioneel op al mijn vragen. De geurtjes die ze aanbieden ruiken fantastisch en zijn bovendien betaalbaar. Mij zie je niet meer bij een concurrent. Mijn volgende diffuser zal ik ook bij hen bestellen! De passie druipt eraf, knap! Doe zo voort!

Antwort von Ambiancediffuser
Uitstekende service
Uitstekende service! Dit bedrujf heeft 52 soorten geurmachines en 110 soorten geurolien. Ik wist niet welke ik moest kiezen maar zij hebben mij hierin goed begeleid. Sercice op maat en je kan goed met ze schakelen. ALTIJD BEREIKBAAR! EEN AANRADER.Mijn huis ruikt naar 5-sterren hotel. Hartstikke bedankt voor jullie service.
Wat top man is het wat een top geuren…
Wat top man is het wat een top geuren ook de hulp is top zou niks meer anders willen dan die geuren van deze persoon en spullen aardig man denk mee help mee plus doet geld niet uit zakken kloppen wat top kerel onder tussen 3 apratuur maar echt top spullen zou niks meer anders willen plus de man krijg van mijn een 10
Geurgericht & stijlvol
Ambiancediffuser levert hoogwaardige diffusers en een indrukwekkende geurencollectie. De producten combineren stijlvol design met uitstekende werking, waarbij duidelijk aandacht is besteed aan de geurbeleving.
De service is betrouwbaar: snelle verzending, nette verpakking en heldere communicatie zorgen voor een soepele en professionele afhandeling. Een merk dat luxe en sfeer op een overtuigende manier weet te brengen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.