Ik had vele vragen en die werden…
Ik had vele vragen en die werden duidelijk en vriendelijk beantwoord. De levering was heel snel, ik had het de volgende dag al in huis.
De SERAPHIM BLUE BALANCE fit heerlijk en is van hoog kwaliteit. Ik ben tevreden!
Goede kwaliteit. Snel geleverd en zeer tevreden en met liefde verzorgd behalve de gebruiksaanwijzing is niet zo duidelijk.
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik heb onlangs het AP300Pro roodlichtpaneel van Amarapure gekocht en ben erg tevreden. De bestelling werd snel geleverd en alles was netjes verpakt. Als extra kreeg ik er ook nog een mooie bril bij, wat een leuke verrassing was.
De klantenservice van Amarapure reageert snel en vriendelijk en denkt echt met je mee. Dat geeft vertrouwen. Tot nu toe een hele positieve ervaring met zowel het product als het bedrijf. Zeker een aanrader voor iedereen die roodlichttherapie wil proberen.
En zich verdiepen wil in biohacking..
Ik gebruik nu drie maanden het AP300 Pro roodlichtpaneel van Amarapure en ik ben enorm onder de indruk.
Vanaf het moment van ontvangst viel de kwaliteit op: stevige materialen, een prachtige afwerking en een perfecte verpakking die laat zien dat er over elk detail is nagedacht.
Maar het belangrijkste zijn de resultaten. Na regelmatig gebruik voel ik me energieker en merk ik een zichtbare verbetering in mijn huid. Het paneel is gebruiksvriendelijk en past perfect in mijn dagelijkse routine.
Ook de klantenservice verdient een compliment. Ze zijn vriendelijk, snel en behulpzaam.
Kortom: een absolute aanrader voor wie op zoek is naar een effectief en kwalitatief hoogwaardig roodlichtpaneel. Waar voor je geld en een bedrijf dat staat voor kwaliteit en service.
Dit is niet de eerste keer dat ik bij Amarapure koop, en ik word nooit teleurgesteld. De producten doen precies wat ze beloven en zijn een essentieel onderdeel geworden van mijn dagelijkse gezondheidsroutine. Daarbij is de klantenservice fantastisch, altijd behulpzaam en snel. Een betrouwbaar merk waar ik blijf terugkomen.
Mijn bestelling werd netjes en snel geleverd. Het product voelt stevig en is mooi verpakt. Toen ik vragen had, kreeg ik direct vriendelijke hulp. Zeldzaam om zulke goede klantenservice te vinden tegenwoordig.
Fantastische ervaring, Geweldige producten. Ik heb de Gaia blue light bril en de AP60 roodlichttherapie, en beide doen precies wat ze beloven, Daarnaast is de klantenservice buitengewoon, snel, vriendelijk en behulpzaam, Het voelde echt alsof ze om me gaven. Zeker een aanrader.
Ik heb het roodlichtpaneel gekocht, eenvoudig te installeren en met uitstekende resultaten! Ik merk een egalere huidtint en een sneller herstel.
De levering was snel en de klantenservice was geweldig, Zeker een aanrader!
Geweldige producten, mooi brillenetui, fijn dat er ook brillen met blauwlicht-filter voor kinderen zijn!
Mooi product, netjes verpakt, strak brillendoosje.
Vriendelijke, snelle service.
Met product ruilen ook alles prima geregeld. Alles goed te volgen met track&trace.
Paar dagen geleden is me blauwlicht bril
Binnen gekomen. Moet zeggen dat ik al veel en veel beter slaap als voorheen. Veel minder prikkels voor ik ga slapen nadat ik achter het scherm heb gezeten. Kortom top product!

Antwort von Amarapure
Snelle levering en top product. Goede kwaliteit!

Antwort von Amarapure
Ik heb de Midnight Nona Crystal Grey besteld. ‘s avonds voor het slapen voelen mij ogen veel minder vermoeid aan als ik op mijn telefoon nog even wil scrollen of tv kijk. Fijn licht montuurtje ook. En het was een investering maar het rood licht paneel AP1000 ben ik Super blij mee! Ben benieuwd wat het resultaat geeft na lang gebruik, ook bij mijn vader met vaak rugklachten die nu al verschil merkt!

Antwort von Amarapure
Ik raad de blauwlichtbrillen iedereen aan! Ik heb er eentje voor overdag en eentje voor de avond. Die voor de avond gebruik ik ook als zonnebril overdag. Ik ben oprecht heel blij met deze brillen. Mijn gevoelige ogen prikken minder zijn minder droog en ik heb vooral met autorijden minder last van vermoeidheid en felle licht. Ik vind het ook echt geen geld.

Antwort von Amarapure
Rood licht paneel werkt echt goed, voel me meteen energiek en merk ook dat ik beter slaap! Life changing!

Antwort von Amarapure
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.