Das sagen Bewerter
Hurtig sikker levering, og potterne fra Berg var skønne, virkelig en lækker kvalitet.
Vi bestilte en lampe i gave, og under to døgn efter bestilling, kunne jeg hente pakken på posthuset. Alt var super forsvarligt pakket ind, og gaven blev modtaget med stor glæde. Jeg medgiver mine alle... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik lynhurtigt tilsendt stofptøver, men den RØDE manglede. Jeg sidder i et udvalgt i AB EIGI som netop er ved at få monteret altaner fra ALTAN. Vi skal vælge nogle farver og så bliver det bestemt... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
AltanLiv er Altan.dk’s webshop- og inspirationsunivers for altaner og altantilbehør. På Altanliv.dk findes utallige altanmøbler og -udstyr som eksempelvis altanstole, borde, altankasser, tilbehør og læsejl – alt sammen designet til at gøre dit AltanLiv en tand skønnere. På Altanliv.dk finder du også inspiration til at bruge og indrette din altan året rundt.
Kontaktinformationen
Næstvedvej 60, 4180, Sorø, Dänemark
- altanliv@altan.dk
- altanliv.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Den vare jeg havde købt og betalt var…
Den vare jeg havde købt og betalt var åbentbart ikke på lager - det får jeg dog først at vide, da jeg selv henvender mig og undres over at jeg ikke har modtaget min levering. De tilbyder så at sende den ene de har tilbage og refundere det resterende beløb, hvilket er ok og der kan jo ske fejl. Jeg har nu modtaget varen, som er fin.
Men alt i alt en lidt omstændig og langstrakt omgang for to blomsterkrukker, som jeg nok kunne købt noget nemmere andetsteds.

God oplevelse
Fik pakken til tiden - 2 fine altankasser, solgt som 2. sortering. Dog kunne jeg ikke finde nogen fejl på dem.

Kæmpe anbefaling
Super fine ting og altid god service. Kæmpe anbefaling herfra.

Højt serviceniveau
Hjælpsom og hurtig kundeservice, hvor der altid er fokus på at finde en god løsning.
Alle mine køb har levet op til mine forventninger om kvalitet og udseende.

Antwort von AltanLiv
God kundeservice og hurtig levering
Hjælpsom kundeservice, stort udvalg af produkter til altanen og hurtig levering - kan klart anbefales!

Oplevede hurtig levering
Oplevede hurtig levering, og produkter af høj kvalitet. Kan klart anbefale at handle i webshoppen.

Antwort von AltanLiv
Fik slebet og olieret altan
Fik slebet og olieret altan. Meget grundigt og pænt
Mere end 5 stjerner
Er næsten ny altan-menneske og har flere gange været kunde hos Altanliv. Og da en af min find sorte træstole gik i stykker, overgik kundeservicen langt mere, end med rimelighed kunne forvente. Imponerende løsning som jeg er meget tilfreds med. Tak.
Rigtig dårlig køberoplevelse
Jeg bestiller en vare på lager til levering på en dato, som angivet på hjemmesiden. Får bekræftelse på mail. På dagen for levering hører jeg intet. Kontakter dem dagen efter, og de er 24 timer om at finde ud af, min ordre ikke er gået igennem pga. fejl i deres system. Nu har de ikke flere på lager og kan levere i Juni...
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.