Helaas erg lang moeten wachten op onze eetkamerstoelen. Jammer kan gebeuren, maar vervelend was dat ik zelf achter informatie aan moest. Ook bij levering miste we behoorlijk wat onderdelen zoals... Mehr ansehen
Twee mooie eetstoelen van Jasper Home model Kinko Light Grey besteld. Bij aankomst zaten er allemaal vlekken van vieze handen op terwijl de verpakking onbeschadigd was. Na contact met de klantenservic... Mehr ansehen
De gewenste stoelen waren scherp geprijsd tijdens Black Friday. En ondanks de drukke periode werden ze gewoon binnen 2 werkdagen al geleverd! Één van de zes stoelen had een klein mankement. We zijn to... Mehr ansehen
Onze bestelling kwam erg laat en we ontvingen de verkeerde poten van de stoel. Desondanks zijn jullie in de contacten altijd vriendelijk en behulpzaam gebleven. Jullie boden een korting, ander bleek d... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Wij voorzien iedereen in Nederland van stoelen. Althans, dat is de droom. Voor ieder wat wils dus, want ALLE heeft een groot en divers aanbod aan stoelen. Voor het studentenhuis, het herenhuis, 2-onder-1-kap of grachtenpand: wij bieden een ruime selectie van stoelen aan die passen in jouw setting.
Biesenakkers 1a, 3770, Riemst, Belgien
- +32 (0)12 49 56 25
- contact@allestoelen.nl
- allestoelen.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Levering met hindernissen
Levering met hindernissen.
Snel bericht van DHL, maar vervolgens gebeurde er niets.
Toen bij aflevering eerst de stoelen zonder frame, later in aparte bezorging de frames afgeleverd.
Alle Stoelen heeft goed gecommuniceerd met ons.
Je kunt hier gerust je stoelen…
Je kunt hier gerust je stoelen bestellen, want afleveren gebeurt correct
Levertijd viel tegen maar uiteindelijk…
Levertijd viel tegen maar uiteindelijk toch gekomen. Ze zijn super en staan prachtig.
Goed geregeld
Goed geregeld. Bestelling duurde langer dan de verwachte levertijd van 5 weken, maar dat is begrijpelijk in deze tijden alleen was het fijn geweest als ik na 5 weken een bericht kreeg dat ik de stoelen later zou ontvangen. Nu moest ik er zelf actief achteraan. De klantenservice is er toen wel meteen achteraan gegaan dus dat was erg fijn.
Helaas ruim 4 weken later dan de…
Helaas ruim 4 weken later dan de planning geleverd en slecht op de hoogte gehouden...maar ze zijn er nu en ik ben zeer tevreden.
Mooie stoelen
Stoelen werden snel geleverd. Een stoel miste een dopje. Snelle reactie op mail.
Dopje duurde wat lang. Toen weer gemaild en uiteindelijk 2 dopjes ontvangen :P
Stoelen zien er uit zoals op de foto. MOOI!
Alles tiptop in orde en ook nog eens een snelle levertijd, daar houden we van!
Mooie stoel, snel geleverd.
Mooie stoel gekocht. De stoel was zorgvuldig verpakt. Snelle levering door een erg aardige chauffeur. Ik had wel het tijdslot van levering iets eerder willen weten. Nu kwam er om 8.35u een mail dat de levering tussen 8.30u-10.30u zou zijn. De stoel kwam om 9.10u. Ik lag nog heerlijk in mijn bed (vakantie hè). Maar goed, dat is een kleinigheidje.
Ik wacht nog,,,
21 Juli besteld, 27 juli nog niets ontvangen. Dit duurt te lang.
De levering liep niet vlot
De levering liep niet vlot. De bevestiging van levering volgens track & trace klopte niet. De levering werd opnieuw opgestuurd en dan was het wel correct.
Zeer snelle levering, mooi product
Zeer snelle levering. Zeer snelle respons op email, goede service.
Toen levering niet compleet bleek, heb ik ze gemaild. Binnen 5 minuten reactie en een dag later werd de rest nageleverd.
Mooie kwaliteit stoelen.
Tip voor bedrijf om eventuele kortingsacties duidelijk op de site te zetten. Het is jammer om er een kwartier na de bestelling via Google achter te komen dat je korting had kunnen krijgen door je aan te melden voor de nieuwsbrief.
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Prima.
Snelle service
Eenvoudige te bestellen en zeer snelle levering. In elkaar zetten was eenvoudiger dan andere recensies deden vermoeden.
prima
prima. snel geleverd. ging iets mis maar werd snel nageleverd.
Wordt aan het lijntje gehouden met een track en trace.
Op 09-06-2020 prachtige stoelen besteld. De levertijd hiervoor was twee weken. Helaas word ik tot nog toe aan het lijntje gehouden. Ik heb op 24 juni netjes een track en trace ontvangen, de stoelen zou ik dan 25/26 juni ontvangen maar de stoelen zijn nooit bij PostNL aangekomen waardoor ik nog steeds geen stoelen heb.
Per mail is er wel altijd netjes gereageerd maar nu achteraf gezien word ik gewoon aan het lijntje gehouden. Waardeloos dus op deze manier !
top!
Snelle reactie en actie op de bestelling. Kleine fout in stoel maar vertrouw erop dat dit goed afgehandeld gaat worden.
Prima communicatie
Prima communicatie, zouden 6 stoelen worden afgeleverd maar waren er naar vier. Tijd later stonden er toch nog twee in de voortuin. Was een beetje gek, maar tevreden over de stoelen!
Stoelen zijn precies zo als we verwacht…
Stoelen zijn precies zo als we verwacht hadden. Top
Goede eerste indruk, maar helaas grote teleurstelling
In eerste instantie was ik erg tevreden met de communicatie vanuit allestoelen.nl. Nadat ik een bestelling bij een concurrent heb moeten annuleren omdat helaas na een week bleek dat ze pas 2 maanden later konden leveren, kwam ik hele mooie stoelen tegen bij allestoelen.nl. Deze zouden vanaf de derde week van mei weer leverbaar zijn. Super want 31 mei kregen mijn vriend en ik de sleutels van ons nieuwe huis en 5 juni zou onze tafel worden geleverd. Na een mailtje gestuurd te hebben om er zeker van te zijn dat de stoelen ook 5 juni geleverd konden worden, kreeg ik al snel een mailtje binnen dat de stoelen de week erop weer geleverd werden en ze gegarandeerd konden leveren rond 5 juni. Helaas had ik op 5 juni nog geen track&trace ontvangen en nam ik voor de zekerheid maar even contact op. Het bleek dat er leveringsproblemen waren i.v.m. Corona en de stoelen zouden uit China moeten komen. Er was voor gekozen om eerst te leveren aan de klanten die als eerst hadden besteld. Begrijpelijk, maar wel erg vervelend dat dit niet gecommuniceerd wordt en ik hier zelf contact voor op moet nemen. De medewerkster gaf aan na het weekend meer te weten van een nieuwe levering en of ze dan aan mij zouden kunnen leveren. Maandag 8 juni ben ik uiteindelijk gebeld en de medewerkster had nog twee stoelen voor me kunnen reserveren en die zouden dinsdag 8 juni verstuurd worden. Super! Op maandag 15 juni kreeg ik eindelijk mijn stoelen binnen. Toen ik de dozen losmaakte bleek dat er twee verkeerde stoelen waren geleverd. Wat een domper, ik was blij dat ik eindelijk mijn stoelen had. Ik heb vervolgens weer gelijk contact opgenomen. Er zou uitgezocht worden waar het fout was gegaan en het zou opgelost worden. Dinsdagochtend werd ik uiteindelijk weer gebeld door een andere medewerker, die helaas niet zo klantvriendelijk was als de dame die ik hiervoor telkens had gesproken. Na dit vervelende gesprek heb ik er toch voor gekozen om de juiste stoelen te ontvangen, omdat ik deze erg mooi vond en ze perfect bij ons nieuwe interieur zullen staan. Ze zouden nog op voorraad zijn en dezelfde dag nog opgestuurd worden. Helaas heb ik vanavond weer bericht gekregen dat in een van de twee stoelen die opgestuurd zijn een behoorlijke vleug in de rugleuning zou zitten. Deze stoel kan helaas pas volgende maand worden omgeruild. Ik hoop volgende maand toch eindelijk mijn langverwachte stoelen te hebben, maar mijn ervaring met allestoelen.nl is helaas erg negatief. Fouten maken kan en is menselijk, maar garandeer geen dingen aan klanten die je niet waar kan maken. Na zoveel fouten zou ik het netjes vinden als een bedrijf je tegemoet komt, hier is echter totaal geen sprake van. Volgens allestoelen.nl is de klant koning. Helaas voelt dat alles echt niet zo.

Antwort von alleStoelen.nl
Ik mis 3 schroefjes
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.