Goed
Goeie service, goeie prijs kwaliteit verhouding voor de onderdelen.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 33 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Goeie service, goeie prijs kwaliteit verhouding voor de onderdelen.
Alles ging top, netjes optijd mijn onderdelen binnengekregen en contact verliep ook soepel
Heb hier een accu en controller gehaald, was binnen een paar dagen geleverd en de kwaliteit is precies zoals het hoort!
Aardige mensen had me fatbike daar gebracht hoefde hem maar een uurtje te wachten was die al gemaakt ze zijn heel snel met de bestellingen en de reparaties
Had een lekke achterband en heb gelijk bij allebikepart binnenband en buitenband besteld en binnen paar dagen had ik het ook al binnen snelle levering en is betrouwbaar en goedkoop 💯💯
Ik had onderdelen besteld, en die waren de volgende dag meteen in huis! Daarnaast ook hele fijne klantenservice en hele vriendelijke medewerkers, top bedrijf!
Alarm besteld voor een eb2 maar kreeg de verkeerde geleverd. Direct gemaild maar geen reactie. Pas na dreigen met een negatieve review kwam er reactie. Ander systeem opgestuurd dat ook fout was. Order bleek aangepast met een ander alarm en nu na twee retouren en vragen waar mijn refund is zeggen ze dat het niet compleet en beschadigd was. Waardeloos adres
Meestal binnen een dag bezorgd !
mijn eerste bestelling is de dag van bezorgen gelijk retour gegaan vermoed koerier DHL er geen zin in had of wat dan ook.
Toen proberen contact te leggen met AllEbikeParts na vele pogingen een reactie dat ze het weer opnieuw verzonden hebben maar dat was het laatste berich van hun ik ben nu 2 weken verder en helemaal niks koop hier niet!!

Antwort von Allebikeparts
Top service! Na van alles zelf te hebben vervangen aan de fiets van m’n zoon, maar hem toch niet aan de praat te hebben gekregen. Kon ik zo bij ze terecht en binnen een half uur weer met een rijdende fiets de straat op! Alle onderdelen voorradig, goeie prijzen en prima expertise.
ik kocht hier een controller voor mijn fatbike, dezelfde dag nog verstuurd, dus ik kon gelijk weer fietsen.
Delivery was fast, everything came as ordered. Would order again in the future.
Fast shipping and the quality of the products are very good.
i ordered a display from here, and it was really cheap and they installed it!!
Bought an display for my ouxi v8 fatbike, everything went well fast shipping good product and packaging
Echt heel goedkoop hier en ook nog snel in huis, tevreden👍🏼