Unternehmen hat geantwortet
Mijn bestelling bij dit bedrijf viel me tegen. Daarop gereclameerd en er werd meteen actie ondernomen. Ik kreeg mijn geld terug en mocht het artikel behouden. Dit artikel doorgegeven aan een dakl... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kijk uit!! Linnen broeken worden aangeprijst voor 39,50 dezelfde linnen broeken bij Temu voor 9,95 Volgens Alevia moet je eerst een broek hebben gekocht, wil je een oordeel kunnen geven. Onzin... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kleding besteld en kwam goed binnen, iets later dan gepland maar dit hadden ze netjes vermeld
Unternehmen hat geantwortet
Alevia is een online winkel ontstaan vanuit een simpele gedachte: kleding moet goed zitten, er goed uitzien en lang meegaan. Wij geloven niet in snelle trends of seizoenshypes, maar in stijl die blijft. Items waar je op kunt vertrouwen, elke dag opnieuw. Onze collectie is ontworpen voor mensen die rust zoeken in wat ze dragen. Of je nu onderweg bent naar je werk, op het terras zit of gewoon thuis tot rust komt, kleding hoort je dag te ondersteunen en niet in de weg te zitten. Daarom kiezen we voor ademende materialen, sterke pasvormen en tijdloze kleuren die moeiteloos te combineren zijn. Alevia is gestart door mensen die klaar waren met wegwerpmode. Wij ontwerpen en selecteren kleding waar we zelf volledig achter staan: draagbaar, degelijk en doordacht. Elk item wordt bewust ontwikkeld met oog voor pasvorm, afwerking en gevoel. We werken met eerlijke materialen en productiepartners die kwaliteit belangrijk vinden. Onze longsleeves, polo’s en overhemden zijn gemaakt met duurzaamheid in het achterhoofd. Minder verspilling, meer vertrouwen.
Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Ik ga binnenkort op vakantie dus heb hier wat kleding besteld. Zien er goed uit!
Great quality and fit. Order arrived timely and condition was as expected. Will definitely order again!!
Ondertussen al mijn derde bestelling geplaatst bij Alevia en opnieuw erg tevreden. De kleding zit comfortabel, ziet er verzorgd uit en is precies zoals op de website wordt weergegeven. Wat ik daarnaast erg waardeer is de klantenservice. Er wordt netjes gecommuniceerd en je merkt dat ze echt met je meedenken wanneer je een vraag hebt.
De levering duurde bij één bestelling iets langer, maar ik werd hier goed van op de hoogte gehouden. Uiteindelijk alles netjes ontvangen.
Zeker een webshop waar ik vaker zal blijven bestellen.

Kijk uit!!
Onzin! Je kan duidelijk zien dat mijn gekochte linnen broek bij Temu overeenkomt met de afgebeelde foto.

Antwort von Alevia
Ik had een bestelling gedaan en één overhemd viel wat te klein uit. Ik wilde het eerst terugsturen, maar de klantenservice stelde meteen voor om hetzelfde overhemd in een grotere maat op te sturen. Aangezien ik nu een half jaar in Frankrijk zit en ze normaal alleen in Nederland en België leveren, dacht ik dat dit lastig zou worden. Uiteindelijk, na wat mailtjes heen en weer, hebben ze het toch gewoon netjes naar Frankrijk gestuurd. Top geregeld van de klantenservice!
Hele leuke regenjas gekocht, zit superfijn en is erg warm. Zeer tevreden!
Had een bestelling gedaan via Alevia, waarin ik niet tevreden was over het product. Qua kleurstelling en maat voldeed het (totaal) niet aan mijn verwachtingen.
Na wat mail verkeer over en weer heeft Alevia het volledige aankoopbedrag netjes terug gestort. De kleding heb ik daarop gedoneerd, omdat ik er verder niets mee kon. Ook al heeft Alevia voor mij niet qua kleding aan mijn verwachtingen kunnen voldoen, moet ik zeggen dat ze snel en correct met mijn klacht zijn omgegaan en het vervolgens netjes hebben opgelost.
Ik heb 2 t shirts besteld waar ik erg tevreden mee ben, echter mag de levertijd volgende keer wel iets sneller!

Antwort von Alevia
Dit is inmiddels mijn tweede bestelling hier. Ik heb twee keer dezelfde broek besteld. Hij zit erg fijn en valt erg ruim. Voor de zomer echt ideaal luchtig en comfortabel. Zeker een aanrader.

Antwort von Alevia
De eerste keer had ik 1 T-shirt besteld voor mijn man om te proberen. Hij vond het shirt meteen fijn zitten en was erg tevreden. Omdat de korting er nog was, heb ik daarna meteen 2 extra shirts besteld. Hij draagt ze nu graag en is er blij mee! Fijne kwaliteit en de prijs is ook mooi meegenomen.

Antwort von Alevia
Zeer slecht ervaring mee. Bestelling duurde bijna een maand. De producten bleken uiteindelijk volledig anders dan op de foto. Zeer teleurstellend. Ik ga er nooit weer kopen en zou Alevia ook zeker niet aanbevelen aan anderen.

Antwort von Alevia
Prima ervaring en snelle levering! Ik heb 2 shirtjes als cadeau gedaan en zeer positieve reactie! Jullie hebben er een klant erbij :)

Antwort von Alevia
Mijn bestelling bij dit bedrijf viel me tegen.
Daarop gereclameerd en er werd meteen actie ondernomen.
Ik kreeg mijn geld terug en mocht het artikel behouden.
Dit artikel doorgegeven aan een dakloze hier ter plaatse.
Iedereen gelukkig!!

Antwort von Alevia
Bestelling zojuist ontvangen. De shirts zien er goed uit en voelen prima aan.

Antwort von Alevia
Ik kreeg een blauwe shirt aanbevolen van een vriend en kreeg hem vandaag binnen, ben er blij mee :)

Antwort von Alevia
* Spullen komen gewoon uit China, maar dit is vakkundig verborgen op een nederlandstalige website.
* lange levertijd, enkele weken
* kwaliteit van het shirt ronduit slecht: slobberig en ondanks maat S te groot

Antwort von Alevia
Twee longsleeves besteld. De bezorging duurde iets langer dan verwacht, maar voor €25 per stuk ben ik zeker tevreden. Ze zitten goed en de stof voelt prettig aan.

Antwort von Alevia
Overhemden net ontvangen. Is totaal anders dan verwacht. De foto’s op de website suggereren katoen maar het is een gladde goedkope polyester.
Goedkoop is in dit geval duurkoop.

Antwort von Alevia
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.