Het pakje was kwijt geraakt door DHL maar zo spoedig mogelijk werd er een nieuw paket opgestuurd zonder extra kosten. En tussen tijds werden wij op de hoogte gehouden. Dus top geregeld!!!!
Gefeliciteerd, de politie is net bij me langs geweest en heeft al het vuurwerk dat ik bij je besteld had in beslag genomen.
Unternehmen hat geantwortet
Heel goed ingepakt en heel goedkoop. Ik zou hier 100% nog een keer bestellen! Er was een extra wachttijd omdat dhl mij pakketje had terug gestuurd maar dat is niet hun fout. Alertsignals is 100% le... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij AlertSignal draait alles om duidelijke en betrouwbare oplossingen. Wij leveren hulpmiddelen waarmee mensen zich in noodsituaties hoorbaar en zichtbaar kunnen maken, én producten die helpen bij het voorkomen van overlast door vogels en dieren. Denk aan praktische signaalmiddelen, geluidseffecten en andere veiligheidsproducten die eenvoudig te gebruiken zijn en voldoen aan de geldende regels. Onze kracht zit in helderheid: geen ingewikkelde verhalen, maar producten die doen wat ze moeten doen. Alle artikelen worden geleverd met duidelijke instructies voor veilig gebruik, zodat je weet waar je aan toe bent. Of het nu gaat om extra zekerheid in de buitenlucht, een hulpmiddel bij een evenement of een manier om je terrein te beschermen — AlertSignal zorgt voor middelen die effectief en praktisch inzetbaar zijn. Wij vinden dat veiligheid geen luxe is, maar een basisvoorwaarde. Daarom combineren we een nuchtere aanpak met eerlijke voorwaarden en betrouwbare levering. Bij AlertSignal kies je voor toegankelijkheid, duidelijkheid en een aanpak die werkt.
Niederlande
- info@alertsignals.nl
- alertsignals.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Legit website
Heel goed ingepakt en heel goedkoop.
Ik zou hier 100% nog een keer bestellen!
Alertsignals is 100% legit.
Gefeliciteerd

Antwort von Alertsignals
Goede klantenservice en snel bezorgd
Ik had perongeluk tijdens het bestellen mijn adres niet ingevuld dus ik had via de mail gevraagd of ze het naar mijn adres konden sturen. Binnen een paar uur werd er gereageerd en ze hebben het naar mijn adres gestuurd. De klantenservice is dus perfect. Het pakketje was binnen 1 dag bezorgd wat ook super was! Ik zou iedereen aanraden om hier wat te bestellen!
Fijn zaken te doen, top geregeld!
Alertsignals top bedrijf
Het was een hele snelle levering, de producten zijn in goede staat aangekomen, het is goed verpakt. Het contact is goed. Er zijn eigenlijk amper min punten erover.
Goede Geluidsgeneratoren
Snelle verzending goede service en goede producten voor de prijs.

Antwort von Alertsignals
Het werd supersnel geleverd en verdient…
Het werd supersnel geleverd en verdient absoluut 5 sterren. 💯👍

Goed product
Goed product, en goede service zelf na het maken van een foutje met de bestelling.

Antwort von Alertsignals
Het is super goed vuurwerk vandaag heb…
Het is super goed vuurwerk vandaag heb ik het afgestoken super dankbaar het kwam echt binnen super Tnx

Duidelijke website
Duidelijke website, heldere communicatie, snelle levering en nette prijzen. Na levering een mail ontvangen met uitleg omtrent de levertijd. Ga zo door.

Prima webshop
De producten zijn duidelijk beschreven op de site.
Mijn bestelling is netjes en snel bezorgd met een goede handleiding er bij.
Kort om goed shop ervaring en zal zeker vaker bestellen in de toekomst.

10/10, uitstekend!
Gewoonweg top! Snelle levering, goede producten, en nog een aardig berichtje achteraf met een excuus voor de extra bezorgtijd! Ik heb echt niks aan te merken op deze webshop. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Antwort von Alertsignals
Het is allemaal top spul
Het is allemaal top spul, echt aan te raden en betrouwbaar. En een snelle levering!

Antwort von Alertsignals
Top bedrijf zeker hier bestellen
De bestelling was echt super snel in huis
Goed contact met de verzender
Dus waar het op neer komt zeker bestellen bij ALERTSIGNALS
Pakketje was zorgvuldig ingepakt

Goed verpakt snelle levering
Goed verpakt snelle levering

Antwort von Alertsignals
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.