AktivVinter.dk Bewertungen 912

TrustScore 5 von 5

4,8

Totalt yndlingsfirma. Fandt en geværrem billigere end andre steder, men med lang leveringstid. Bestiller den alligevel for at spare pengene, og så bliver den leveret to dage senere, så jeg mod for... Mehr ansehen

Bestilte skiundertøj som vi skulle bruge dagen efter. Bestilling og levering gik lynhurtigt og næste dag have vi pakken. Og så overnikøbet til en rigtig god pris. Vil helt sikkert handle hos aktivVi... Mehr ansehen

1. Wintersportgeschäft

AktivVinter.dk har mere end 19 års erfaring med at sælge skitøj og skiudstyr online. I 2019 skiftede vi navn fra Skiwear4u.dk, men vi er stadig de samme personer i virksomheden. De mange års erfaring gør, at vi nu kan præsentere et bredt udvalg af markedets bedste mærker, hvor du kan være sikker på en god pris. Vi tilbyder altid prisgaranti, fuld returret og dag til dag levering. Har du spørgsmål, hører vi meget gerne fra dig.

4,8

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Hurtig levering

Jeg havde bestilt nogle løbestrømper der hurtigt blev leveret. Jeg havde dog bestilt den forkerte størelse og kunne nemt bytte dem til en anden størrelse.

6. März 2026

Super hurtig levering

Super hurtig levering
Ringede for at høre om de havde alle tingene på lager, her gik ham jeg snakkede med, så ud på lageret for at være helt sikker
Fantastisk service

9. Februar 2026

Zeer snelle levering en top service.

Zeer snelle levering. Als iets niet op voorraad is staat het erbij en ook de verwachte levertijd. In ons geval was één artikel niet op voorraad en een ander wel. De levertijd van beide artikelen kwam uit zoals ze hadden aangegeven. Ook houden ze je continue op de hoogte van jou bestelling.
De aangegeven maattabel klopte in ons geval exact.

11. Februar 2026

Helt sikkert 5 stjerner

Jeg synes der har været en rigtig hurtig levering! Jeg måtte også sende den første skidragt retur, fordi den var for lille og der har jeg også fået pengene tilbage virkelig hurtigt, så jeg kan rigtig godt lide den proces, det går hurtigt begge veje! Der ud over har jeg modtaget den mest fantastiske skidragt, den er så lækker, jeg føler virkelig at jeg har fået meget for pengene, den sidder vanvittig godt, føles enorm lækker, det er et rigtig godt køb. Nå ja og så er den også lige testet i vores moderne isvinter og den holder mig varm, men samtidig er den nem at bevæge sig i. 5 stjerner herfra.

1. Februar 2026