AkademikerPension Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har haft talt med flere pensionsrådgivere hos jer igennem årene, og jeg har hver gang fået god og kompetent rådgivning. Senest idag var jeg til et seniorpensionsmøde med Liselotte, og jeg må d... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi have en meget fin, saglig og holistisk drøftelse af vores pensions- og økonomiske forhold. God sparring og fin respons.

Unternehmensdetails

1. Pensionsfonds

Vom Unternehmen geschrieben

I AkademikerPension arbejder vi for, at du har de bedste forudsætninger for et langt og trygt liv. Vi investerer dine penge ansvarligt og styrer udenom eksempelvis olie, gas og tobak. Og med et af branchens bedste gennemsnitlige, langsigtede afkast kan du trygt overlade pensionsopsparingen til os. Samtidig er du under hele dit opsparingsforløb dækket af gode forsikringer, så du er sikret økonomisk, hvis du kommer til skade eller bliver alvorligt syg.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

124 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God sparring og fin respons

23. September 2026

Hej Jørgen. Det er bare godt at høre. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig tålmodig og pædagogisk vejledning

Jeg har netop haft brug for vejledning i forbindelse med valg af eventuelt skift af pensionsprodukt og har ringet ad to omgange. Både Danny og Christian jeg har talt med har været ualmindeligt tålmodige og pædagogiske i forhold til mine spørgsmål og forklaring af kompliceret stof.
Desuden var der ikke lang ventetid, hvilket er utroligt, eftersom jeg gar lagt beslag på deres tid i en hel time hver gang.

22. September 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Helle. Virkelig godt at høre. Dejligt, du har fået så god hjælp og rådgivning. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget hjælpsom og vidende rådgiver

Meget hjælpsom og vidende rådgiver, der hjalp i en for mig meget svær situation

21. September 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Rikke. Det er, når det sværest, at hjælpen skal være god. Derfor er jeg også virkelig glad for at høre, at du fik den rette hjælp i din situation. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor ros til ekstremt kompetente medarbejdere

Jeg har netop haft et møde med Oliver fra Akademiker Pension og sjældent har jeg oplevet så kyndig, grundig og ordentlig vejledning! Med en oprigtig interesse, for at nå de bedste forsikringer for min familie og jeg, blev alt gennemgået og tilmed med tilbud om en opfølgende samtale. Jeg føler mig vejledt og tryg i de ændringer jeg nu har foretaget!
Godt arbejde!

9. September 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej. Virkelig skønt at høre, at du har haft så god en oplevelse, og at du er tryg efter vores rådgivning. Jakob

Stor ros herfra

Senest idag var jeg til et seniorpensionsmøde med Liselotte, og jeg må da i den grad rose hende for hendes venlighed, kompetancer på området og hendes imødekommenhed.
Jeg følte mig i den grad velkommen, forstået, mødt og lyttet til.
Så tak for et godt og informativt møde og stor ros herfra.

2. September 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Jeanette. Hvor er det dejligt at høre, at du har haft så gode oplevelser med os. Jakob

Rigtig god samtale

Rigtig god samtale. Der var afsat rigelig tid til en grundig gennemgang af relevante forhold omkring pension.

26. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Mikko. Dejligt at høre. Håber du har fået overblik over det hele. Ellers tager du naturligvis bare fat på os igen. Jakob

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kære AkademikerPension ...

Kære AkademikerPension,
jeg har gjort mig den umage at læse igennem en række andre anmeldelser. Jeg kan fornemme, at der er en bred opfattelse af, at I er gode - når man taler med jer. Det er slet ikke min opfattelse. Jeg har en opfattelse af et pensionsselskab fra 1900-tallet. Jeres online-løsninger er markant dårligere end det, jeg oplever i markedet i øvrigt (vil anbefale I skifter ud i jeres organisation og blandt jeres leverandører). Der var en anmelder, som ikke ville vælge jer, selvom I var det eneste selskab i markedet. Jeg er faktisk samme sted. Jeg fik behandlet en helbredserklæring ifm ønske om ændret forsikring - hvortil svaret var helt uklart og upræcist, hvilket I erkendte. Det læstes faktisk som om I VILLE justere min forsikring. Men I ville ikke justere min forsikring. Det var en meget dårlig oplevelse. Så - kære AkademikerPension, jeg vil sige tak for, at jeg har kunnet blive noteret som "please, do not contact me" i jeres systemer, for det var frustrerende at få løbende henvendelse om alt muligt ligegyldigt... Desværre slipper jeg ikke helt (I er jo en demokratisk organisation, så jeg skal være lidt med). Jeg kommer til at sige "nej tak" til AkademikerPension så snart jeg kan.

26. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Martin. Jeg er ked af, at du sidder tilbage med den oplevelse. Jeg kan forstå, at vi ved en fejl sendte dig et brev med en forkert overskrift, hvilket vi efterfølgende rettede. Det var en smutter, hvilket vi naturligvis beklager. Og du har naturligvis ret til ikke at blive kontaktet på nogen måde. Jeg vil dog sige, at du på den måde kan gå glip af vigtig information. Mvh Jakob

Super positivt møde med Gerner

Jeg havde booket et møde for at få et overblik over mine pensionsmuligheder og blev modtaget af Gerner, der i pædagogisk og letfattelig form gennemgik mine pensionsmuligheder- så selv jeg forstod dem.
Med lige dele seriøsitet og humor bibragte han mig en god forståelse for mine muligheder.
Det var en super positiv oplevelse

25. August 2026

Hej Poul-Erik. Det er bare godt at høre. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig godt møde med Kristian Nørgaard-…

Rigtig godt møde med Kristian Nørgaard- jeg blev meget klogere- og den efterflg mail opsummerer virkelig fint, hvad mine forskellige muligheder er. Helt i top.

20. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Lisbeth. Skønt at høre, at du sidder tilbage med ro efter Kristians rådgivning. Jakob

Grundig vejledning

Jeg har fået generel vejledning omkring pension og forsikringer af Oliver Pedersen, som var grundig, tålmodig og gjorde sit bedste for, at jeg var med på, hvad vi talte om. Jeg ved ikke særlig meget om emnet, men føler mig tryg ved de konklusioner vi kom frem til og fik for første gang en ide om, hvordan min pension kommer til at se ud.

24. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Sofie. Hvor er det godt at høre, at du er tryg efter vores rådgivning. Pension kan være svært, og vi bestræber os virkelig på at gøre det nærværende for dig og de andre medlemmer. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pensionsrådgiver Oliver er enormt…

Pensionsrådgiver Oliver er enormt ordentlig, kompetent og rolig i sin rådgivning, og tager sig god tid til at gå tingene grundigt igennem. Kun positivt at sige herfra!

24. August 2026

Hej Cecilie. Det er bare godt at høre. Jakob

Venlig og god vejledning

Venlig og god vejledning, hvor jeg følte mig i trygge hænder.

18. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Leise. Virkelig godt at høre, at du har fået den rådgivning, du havde brug for. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pernille har taget os virkelig fint…

Pernille har taget os virkelig fint igennem alle muligheder og forskellige elementer. Hun er virkelig sød og imødekommende og det bliver en personlig samtale omkring netop vores behov og ønsker. Hun er god til at rådgive og fortæller åbent og ærligt, hvad hun tænker er den bedste løsning, samtidig med at hun er meget klar om, at det skal være vores beslutning. Så hun giver forskellige scenarier, vi kan træffe vores valg ud fra.
Den bedste anbefaling til Pernille som rådgiver 😃 Det er trygt og nemt - også selvom det ikke nødvendigvis lige er min egen spidskompetence.

20. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Dorthe. Virkelig godt at høre, at I har fået den rådgivning, I havde brug for, og at I har fået kompetent hjælp til at træffe de rigtige beslutninger. Jakob

Tålmodige og hjælpsomme

Utrolig tålmodighed og e-mail hjælp fra Oliver Pedersen & Camille Bruun Enevoldsen. Jeg modtog sågar en telefonopringning (jeg er bosat i Storbritannien) i et forsøg på at skabe klarhed over nogle detaljer. 10 out of 10.

17. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Preben. Sjældent vi får 10/10 på en 5-stjerners 🙂 Dejligt at du fik så god rådgivning. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde et rigtig godt pensionsmøde…

Jeg havde et rigtig godt pensionsmøde med Kristian. Han gav et godt overblik over mine muligheder og tog sig tid til at gennemgå dem grundigt. Kristian stillede mange relevante spørgsmål, som hjalp med at afdække, hvad der er vigtigt for mig og min situation. Jeg oplevede rådgivningen som både kompetent og nærværende, og jeg satte stor pris på, at han forklarede de forskellige muligheder på en forståelig måde. Jeg gik fra mødet med et bedre grundlag for at træffe mine valg og kan varmt anbefale et møde med Kristian

19. August 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Pernille. Virkelig godt at høre, at du har fået den hjælp og rådgivning, du havde brug for. Jakob

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning…

Rigtig fin og ærlig pensionsrådgivning i et sprog som er til at forstå. Har gennem flere år oplevet rigtig fin kommunikation fra AkademikerPension

2. Juli 2026

Antwort von AkademikerPension

Hej Thomas. Det er virkelig dejligt at høre, at du nu flere gange har fået den rådgivning, du har brug for. Jakob

Kommunikativt tydelig rådgivning

Sylvester Rasmussen leverede en nuanceret og kommunikativt tydelig rådgivning i relation til mine forspørgsler angående forskellige pensionsordninger.

1. Juli 2026

Hej Michel. Det er bare godt at høre. Jakob

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr