Copenhagen Air Experience Bewertungen 126

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

At opleve en formiddag, der var så professionelt tilrettelagt og samtidig så afslappet og inspirerende, er noget helt særligt. Teamet hos Air Experience formåede fra første øjeblik at skabe... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dette er et sted burde alle opleve. Instruktørerne var yderst søde og behjælpelig. Tilskuerpladserne kan rumme mange og ikke mindst sørger for, at kunne se hver enkelt flyvning fra alle vinkler.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed oplevelse at være i Air Experience lørdag 18. juni! Vi havde den bedste instruktør, som sørgede for, at man både fik stabilt leje og øvede sig på at komme højt op og ned. Han var god til at... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Airexperience - var der i dag på et gavekort med 3 x 2 minutter med Mikkel som coach. Ikke noget hapsi flapsi her - alt er i orden -teknik såvel som personale. Selve oplevelsen er bare fuldendt -... Mehr ansehen

4,9

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Super oplevelse

2.søndag i advent , 7 familemedlemmer på oplevelsestur.
Vi havde alle 7 en super oplevelse , vores instruktør Daniel var super cool , vi smilede alle efter endt flyvetur, tak Daniel

6. Dezember 2020

Fantastisk oplevelse!

Medarbejderne var fantastisk søde, profesionelle og servicemindet. Der var styr på det hele fra vi kom til vi gik. Rigtig god oplevelse at besøge dem. Og så sjovt at prøve at flyve!

29. Oktober 2020

Helt igennem fed oplevelse

Helt igennem fed oplevelse! Virkelig kompetente instruktører og gode faciliteter. Blev taget godt imod fra start til slut - helt klart en oplevelse jeg vil huske!

27. September 2020

Antwort von Copenhagen Air Experience

Tak for at du tog dig tid til at skrive - betyder meget for os!

Fantastisk.

Fantastisk.
Det var super sjovt og dygtig instruktør, som var god til at få alle på holdet til at have en fed oplevelse.

18. August 2020

Kan man give 6 stjerner?

Jeg kan kun anbefale CAE på det kraftigste. Jeg fik 2 minutter til at prøve oplevelsen af, selvfølgelig med god og grundig gennemgang af sikkerhed samt flyveteknikken inden vi gik i gang.

Efter de første 2 minutter var jeg simpelthen nødt til at få en tur mere, så det fik de arrangeret. Jeg kunne få en tur på 4 minutter mere, næsten med det samme.

Instruktørene er smilende, imødekommende og charmerende, samtidig med at de er dygtige både teknisk med at hjælpe og give råd til hvordan man flyver, men også når nervøsitet melder sig og der skal nogle sociale skills til.

Jeg mangler bare at kunne give dem en ekstra stjerne, for en helt igennem fantastisk oplevelse!

1. August 2020

Antwort von Copenhagen Air Experience

Kæmpe tak fra de smilende instruktører :-)

Fantastisk oplevelse

Det hele var en rigtig god oplevelse, lige fra Booking, ankomst og instruktion og udstyr.
Personalet var meget imødekommende med godt humør, og god humor.
Vores instruktør Daniel var med til at gøre oplevelsen perfekt, så stor ros 👍 kan kun anbefales 😊

16. Juli 2020

Mega fed oplevelse!

Mega fed oplevelse!! instruktøren var også med til at gøre oplevelsen endnu bedre, da hun lærte super godt fra sig og var super sød!!

12. Juni 2020

Fantastisk oplevelse!

Både mine søskende og jeg synes, at det var en fantastisk oplevelse, som aldrig kommer til at blive glemt, og som skal prøves igen! Der er den bedste sikkerhed, og der er intet at frygte.

11. Mai 2020

Antwort von Copenhagen Air Experience

Stor tak for review - dejligt at høre at det var en fantastisk oplevelse. Kom snart igen :-)
Team Airexperience/Brian

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God håndtering af fejl i sidste ende

Jeg laver altid reviews ud fra hvordan virksomheden håndterer det, når noget går galt (det er nemt nok at give en god kundeoplevelse hvis alt fungerer). Copenhagen Air Experience var i første omgang i telefonen afvisende overfor at de manglende off-peak priser kunne være et problem (derfor mit oprindelige review nedenfor), men endte med at refundere forskellen. Jeg har derfor ændret til fire stjerner.

Selve oplevelsen på stedet var virkelig god, og instruktørerne var energiske, imødekommende og forstående.
----
Oprindeligt review:

Dårlig oplevelse med booking. Off-peak priser skjules på den engelsksprogede hjemmeside. Dårlig stil og føles som bondefangeri.

14. Februar 2020

Antwort von Copenhagen Air Experience

Kære Martin - vi er ikke klar over denne fejl - er du flink at kontakte os på info@airexperience.dk med det samme så vi kan rette fejlen? Vi har INGEN interesse i at skjule nogle rabat priser? STOR tak hvis du vil gøre dette hurtigst muligt. MVH Brian - airexperience

UPDATE:
Jeg kan se at vores kundeservice allerede var i gang med opgaven da du skrev dit review. Fejlen i vores system er rettet og vi har allerede tilbageført differencen til din konto (der går muligvis lidt tid inden de kan ses i bank grundet transaktions tid)
Vi siger tak for at du gjorde os opmærksom på fejlen og håber at du vil revurdere dit review. Tak. MVH Brian - airexperience

Super fin oplevelse

Super fin oplevelse fra booking til eksekvering. Var hos CAE for første gang med mine knægte på 12 og 16. Instruktøren var meget venlig, imødekommende og opmærksom og det hele blev eksekveret med stor professionalisme og sikkerheden var helt i top. Og vigtigst af alt havde drengene en fremragende oplevelse. Klart anbefalelsesværdigt.

13. Februar 2020

Tak Christian. Dit review betyder meget for os! Hele holdet fra CAE

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse. Vi var der i efterårsferien med vores søn og hans 2 piger på 11&12. Personalet var fantastiske fra modtagelse introduktion instruktør operatør alle havde så meget overskud , som gjorde oplevelsen perfekt for os alle 5.
Vi er stadig høje af oplevelsen og kommer helt sikkert tilbage for mere.

22. Oktober 2019

Superfin oplevelse

Yes, yes og atter yes! Var ude at flyve med to af mine teenagere. Fed oplevelse for os alle. Kommer klart igen. Er du i tvivl så gør det. 💪

15. Oktober 2019

TAK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

super fed oplevelse med en rigtig god…

super fed oplevelse med en rigtig god instruktør, kan kun anbefale andre at prøve det, og kommer snart igen:-) Ses M :-)

19. September 2019

Antwort von Copenhagen Air Experience

Tusind tak. Vi glæder os til at flyve med dig igen!

Dejligt og sjovt

Dejligt og sjovt.

God og professionel service fra start til slut.

Tak for en god dag med nogle søde mennesker.
Rivkah

15. August 2019
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr