hij van airo service wees op elk knopje in de app terwijl ik in de keuken stond te klooien met wifi beetje slordig maar werkte
Ben blij ik deze site heb gevonden. Uiteindelijk hebben we veel minder geld uitgegeven dan we van te voren verwacht hadden.
ze waren allemaal netjes en respectvol zelfs tegen de buren dat viel op
We hadden last van een naar luchtje uit de airco, wat gegoogelt voor een geurbehandeling en bij dit bedrijf terecht gekomen, alles ruikt weer fris.
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Airco Rotterdam zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige airconditioningservices aan onze klanten in Rotterdam en omgeving. Ons team van ervaren professionals is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en repareren van airconditioningsystemen, zodat u kunt genieten van een comfortabele en verfrissende omgeving, ongeacht het seizoen. Wij begrijpen hoe belangrijk een betrouwbaar en efficiënt airconditioningsysteem is voor zowel woon- als bedrijfsomgevingen. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die niet alleen aan uw specifieke behoeften voldoen, maar ook energiezuinig en kosteneffectief zijn. Onze diensten omvatten de nieuwste technologieën in de airconditioningindustrie, en we streven ernaar om elk project op tijd en binnen het budget af te ronden. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we zijn trots op het leveren van consistente, kwalitatieve service en ondersteuning. Lees de ervaringen van onze tevreden klanten hier op Trustpilot en ontdek waarom Airco Rotterdam de beste keuze is voor al uw airconditioningbehoeften. Uw comfort is onze prioriteit, en wij werken hard om ervoor te zorgen dat elke interactie met ons uw verwachtingen overtreft.
Weena 290, 3012 NJ, Rotterdam, Niederlande
- +31103602558
- contact@aircorotterdam.net
- aircorotterdam.net
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
eerlijk geen schommeling meer
ze waren allemaal netjes en respectvol…
ze waren allemaal netjes en respectvol zelfs tegen de buren dat viel op
Wat prettig was is dat hij stap liet…
Wat prettig was is dat hij stap liet zien hoe de filters gereinigd moeten worden
Wat ik prettig vond is dat hij extra…
Wat ik prettig vond is dat hij extra aandacht gaf aan de afwatering van de airco.
hij van airo service wees op elk knopje…
Ze reageerden meteen op m'n telefoontje…
Ze reageerden meteen op m'n telefoontje super service
ik kreeg duidelijke tips mee hoe vaak…
ik kreeg duidelijke tips mee hoe vaak ik de filters moet reinigen en hoe dat het beste werkt dat gaf vertrouwn
Ze vertelden eerlijk hoeveel stroom het…
Ze vertelden eerlijk hoeveel stroom het systeem verbruikt en hoe dat meevalt.
ik merkte dat ze overal speciaal…
ik merkte dat ze overal speciaal materiaal voor hadden en zeiden dat ze volgend jaar gratis terugkomen kijken
partner wilde absoluut geen gaten in de…
partner wilde absoluut geen gaten in de bakstenen muur en dat werd keurig gerespecteerd
vorige week nog
vorige week nog, net voor die hete dagen kwam hij langs om de unit in de woonkamer te installeren, top timing
advies over luchtstroming was top
advies over luchtstroming was top, je merkt dat hij ervaring heeft met dit soort installaties
ik was bang voor boorgaten maar hij…
ik was bang voor boorgaten maar hij werkte supernetjes, geen schade
Compressor vervangen?
Ik kwam al vaker bij Airco2go in Rotterdam.
Mijn oude Volvo v40 daar weer afgevuld al weer een twee jaar terug en laatst ook de auto van mijn vriendin. Immers bijvullen bij hun is voor een goede prijs.
Echter laatste keer kwam ik met mijn Volvo C30 waar ik vanaf vorig jaar nog Bovag garantie op heb. Maar afvullen is dan beter dichtbij als waar ik de Volvo kocht dat scheelt 1,5 uur rijden.
Nou ja de airco bij Airco2go laten bijvullen waar eigenlijk niet veel bij ging. De monteur met petje teste het systeem en vond dat de airco compressor best lang deed over druk opbouwen. Hij adviseerde deze te laten vervangen. Ik dacht nou ik heb nog garantie dus rij ik hiervoor een andere dag naar toe.
Dus vandaag de airco daar getest en blijkt dat de compressor het goed deed. Uitlaat temperatuur van 3,9 gr
Zo nu voel ik mij toch bedonderd door een onkundig oordeel te geven bij Airco2go over een mogelijk slechte compressor.
Mijn kosten tot nu toe:
Vrije dag, 3 uur rijden met kosten van brandstof. Ergste ik sta voor Jan met de korte achternaam bij die firma waar ik mijn auto kocht. Al met al niet best ik ga dus niet meer naar Airco2go.
Goede prijs en strakke montage voor…
Goede prijs en strakke montage voor mijn nieuwe airco
tegeenwoordig aircos echt goedkoop joh
tegeenwoordig aircos echt goedkoop joh, goede airco ook gewoon
Wist niet eens dat aircos zo goedkoop…
Wist niet eens dat aircos zo goedkoop zijn geworden goeie airco geen nacht meer gezweet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.