Antwort von Aikii
Specialising in lymphatic drainage massage, face cupping drainage, body treatments and facials that help your body detox, feel lighter and restore balance naturally.
Dänemark

Antwort von Aikii
Den bedste lymfedrænage med her og nu effekt: Jeg gik derfra med lette ben, og kommer helt sikkert igen. Marta er hjertelig og super kompetent behandler, hun har mine varmeste anbefalinger.

Antwort von Aikii
Jeg har fået lymfedrænage hos Marta, og jeg kan bare sige – ingen gør det som hende! Jeg har prøvet mange forskellige behandlere gennem tiden, men der er virkelig noget helt særligt over hendes hænder og måde at arbejde på.
Behandlingen føltes så rolig og intuitiv – som om hun kunne mærke, hvad min krop havde brug for, uden jeg behøvede at sige noget. Jeg gik derfra med en følelse af lethed, ro og balance, og kunne både se og mærke forskel med det samme og dagene efter.
Marta har den der sjældne kombination af faglighed, nærvær og energi, der bare får én til at slappe helt af og give slip. Jeg glæder mig allerede til næste gang❤️

Antwort von Aikii
Simply the best treatments! The professionalism and attention to everything is the best I have ever tried. I can strongly recommend Aikii!

Antwort von Aikii
Det er måske den bedste massage jeg nogensinde har fået.
Allerede efter to behandlinger følte jeg en stor forbedring.

Antwort von Aikii
The best lymphatic drainage ever. Truly recommended!

Antwort von Aikii
I cannot recommend Aikii highly enough! The body and face treatments provided here are truly exceptional. Marta has magic hands! Her dedication and talent shine through in every treatment. She is my go-to professional for all my cosmetic needs, and I wholeheartedly endorse her services. I have the highest praise for Marta and the incredible results she delivers. If you’re looking for outstanding cosmetic care, look no further than Aikii!