Ahkshop Bewertungen 19

TrustScore 4.5 von 5

4,3

1. Online-Marktplatz

Vom Unternehmen geschrieben

Vi sælger de populære solbriller og kasketter, vi har hurtigt levering og god kommunikation med vores kunder.

4,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

langsom levering

30. April 2024

Hej Frederik
Du bestilte din pakke den 30 april,tirsdag. Som sagt sender vi pakker ud Fredag, Lørdag og Søndag. Din pakke blev sendt afsted den 4 Maj, Lørdag.

Så din pakke er blevet send afsted til det aftalte tidspunkt og dette er noget vi fortæller alle vores kunder før de bestiller😊

Vi håber du er tilfreds med dine solbriller og vi glæder os til at betjene dig igen🫡

Kh Alexander-Ahkframes

Super god oplevelse

Skrev om de kunne nå at komme indenfor 2-3 dage. Han var super sød at sæt min ordre forrest i køen så mine lillebror ku nå at få hans gave i fødselsdag. Fede solbriller som min lillebror blev rigtig glade for. Kan varmt anbefales!

30. Januar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Glemte og skrive en email så han skrev…

Glemte og skrive en email så han skrev til mig og var super flink og lod mig ændre min order. Mega god service

4. Februar 2024

Kære Gustav

Tusind tak for din venlige anmeldelse! Vi gør alt vi kan for vores kunder får en så god oplevelse som muligt når de handler hos os.

Jeg sætter virkelig pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden :).

ahkshop

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering, men dog…

Hurtig levering, dog kunne jeg ikke se hvornår de var fremme, men ellers en meget god oplevelse at handle med ahk.
Kh Sylvester

23. Januar 2024

Hej Sylvester
Vi glade for høre du fik en god oplevelse. Vi er i gang med at arbejde på at få det fikset, så du og andre kunder kan få en endnu bedre oplevelse med vores service. Vi sætter pris på din feedback! 😊
Kh Ahkshop

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kval og hurtig levering

mega hurtig levering og kvaliteten var super god.

Hej,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede mega hurtig levering og var tilfreds med kvaliteten af vores produkter. Det er vores mål at sikre en god shoppingoplevelse for vores kunder, og det glæder os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

God butik

God butik med fedt tøj, og hurtig levering

Hej,

Tak for din positive anmeldelse af AhkShop! Vi er glade for at høre, at du synes godt om vores butik og udvalget af tøj. Det er også fantastisk at vide, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at fortsætte med at levere tilfredsstillende service og produkter.

Kan anbefales

Godt produkt og god kundeservice

Hej,Mattias

Mange tak for din anbefaling og de venlige ord! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkt og kundeservice. Det betyder meget for os at vide, at vores indsats bliver værdsat. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behov, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der stod levering var 3-7 dage men fik min 36 timer efter jeg bestilte. Positivt overrasket👍.

12. Januar 2024

Hej,Joel

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig levering. Det er altid dejligt, når vi kan overraske positivt med en endnu hurtigere levering end forventet. Vi sætter pris på din støtte, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen, AhkShop

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr