afstandsbediening.nl Bewertungen 92

TrustScore 4.5 von 5

4,3

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel tevreden over de service! Na het bestellen van een afstandsbediening via Afstandbediening.nl kreeg ik een afstandsbediening die niet functioneerde, maar na contact hebben ze mijn oude afstandsbed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Afstandbediening van onze 20 jaar oude DVD speler was nog te leveren en de volgende werkdag in huis. Opnieuw onze eerdere positieve ervaringen bij dit bedrijf weer bevestigd. Begrijp de negatie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Onze afstandsbediening was al een jaar kapot. Wij hadden een vervangend product besteld, die kwam binnen twee dagen binnen. Maar helaas had die niet alle functies. We mochten de volgende dag meteen la... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De heer Dinkelaar heeft mij geholpen met het vinden van de juiste LG magic remote afstandsbediening voor mijn LG OLEDTV. Dit is niet gemakkelijk aangezien de magic remote functie van de afstandsb... Mehr ansehen

1. Fernsehgeschäft
  2. Elektrofachmarkt

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Uw online warenhuis voor al uw afstandsbedieningen van TV, Satelliet, DVD, Audio, Camera, Airco en PC

4,3

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Afstandbediening

Perfect geregeld, 29-11-2024 besteld en de 30e al in huis. Supersnelle service, en hij werkt perfect. Geen enkele negatieve opmerking, snel en meer dan goed, een echte aanrader!

30. November 2024

Top, afstandsbediening werkt 100 %

Heb hier 2 dagen geleden afstands bediening besteld voor mijn Sony Bravia . Vandaag in de brievenbus. Meteen 2 batterijen erin van Kruidvat en werkte meteen perfect. 100 % . Perfect zoals het gegaan is . TOP .

27. November 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service en snelle reactie

Erg goede service en snelle reactie

Ik had hier een afstandsbediening besteld voor mijn Onkio soundbar.

2 dagen later lag deze op de deurmat.
Helaas was er een klein defect aan.
Meteen contact opgenomen via de mail en had binnen 10 min een reactie terug "sorry voor het ongemak wij zullen u morgen een nieuwe toesturen "
Ook deze lag 2 dagen later op de deur mat en werkte naar behoren.
Hier kan menig internet winkel nog wat van leren.

17. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Originele afstandbediening volgende dag al gratis bezorgd

Ik heb al vijftien jaar een Dune HD-speler en hoewel de speler nog perfect is was de afstandbediening al een tijdje aan vervanging toe. Had niet verwacht deze te kunnen kopen maar bij Afstandsbediening.nl hadden ze een origineel op voorraad die een dag later al werd bezorgd, zonder verzendkosten. Ik had daarna nog een vraag die snel via de klantenservice werd beantwoord.

16. August 2024

In een woord TOP!

TOP wat een correcte afhandeling van afstandsbediening.nl. Eerst verkeerde afstandsbediening met batterijen geleverd. Na telefonisch contact hebben ze meteen de goede gestuurd. Binnen 6 dagen alles netjes afgehandeld.
Zelfs de officiële dealer kon de originele niet leveren. Chapeau!

15. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer vlotte communicatie en betrouwbaar!

Zeer vlotte communicatie. Ik had eerst een vervangende versie van mijn model besteld, binnen een half uur had ik een reactie (buiten de openingsuren). Bestelling werd aangepast en binnen 2 werkdagen geleverd. De AB die ik nodig had zou een gebruikte variant zijn, dat was er echt niet aan te zien. Spiksplinter nieuw was een betere omschrijving. Kortom: een aanrader, betrouwbaar adres!

1. August 2024

Uitstekende service

Uitstekende service, zondag besteld en dinsdagmiddag binnen. Exact dezelfde als de mijne die kapot was! Zo moet je zaken doen op internet…succes gewenst!

23. Juli 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Niet bestellen

Niet bestellen, je krijgt niet waar je om vraagt! Bij afstandsbediening.nl een afstandsbediening voor mijn Pioneer geluidsinstallatie besteld. Ik vond op deze site exact dezelfde afstandsbediening met hetzelfde typenummer en afbeelding, echter ontving ik een compleet andere goedkope afstandsbediening van het merk 'Alien' voor een televisie. Ik had voor de duurdere 'nieuw' optie gekozen, echter dit is aan de krassen te zien geen nieuwe. Je kan deze afstandsbediening wel gebruiken op de stereoset maar dan moet ik de shift toets indrukken en vervolgens de tv toets om naar de cd functie te komen en shift av om naar de usb te gaan. Av om naar line in te komen en ga zo maar door. Dit bedrijf biedt allemaal afstandsbedieningen aan die ze eigenlijk helemaal niet hebben en ook niet aan kunnen komen, ze sturen dan één of andere goedkope afstandbediening die op dezelfde frequentie werkt of een zelf geprogrammeerde. Wees gewaarschuwd hier zit dus een luchtje aan!

13. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige service en een goed product.

Ik bel op woensdag met het bedrijf.
De telefoon wordt direct opgenomen en er komt bevestiging dat de afstandsbediening die ik wil kopen op voorraad is.
Ik bestel en krijg de dag erna al bevestiging van Post.nl dat deze tussen 14-17 uur bezorgd zal worden.
Dat gebeurt niet en als ik de tracking volg dan zou de afstandsbediening al om 13.55 uur bezorgd zijn.
De volgende dag (vrijdag) bel ik naar afstandsbediening.nl en deze vragen mij om tot zaterdag te wachten.
Ik krijg het e-mail adres toegestuurd en kan daarop reageren. Er zal dan maandag een nieuwe afstandsbediening worden verstuurd.
Op zondag nog niets ontvangen en ik verstuur de e-mail.
Ik krijg direct antwoord (op zondag!) dat er de dag erna een nieuwe gestuurd gaat worden.
Ik vind dit een geweldige service.
Wat schetst mijn verbazing: op maandagochtend als ik om 6 uur beneden kom, ligt de afstandsbediening op de mat.
Gelijk een e-mail gestuurd en de nieuwe kon nog uit de post worden gehaald.
Overigens werkt de afstandsbediening geweldig.
Ook niet onbelangrijk.

23. Juni 2024

Hele goede service

Hele goede service. Bij het zelf installeren van mijn Seki Sim afstandbediening voor mijn Panasonic tv ging er iets mis. Ik heb telefonisch contact opgenomen met de firma Online afstandbediening en kreeg een al geïnstalleerde afstandbediening toegestuurd die perfect werkte. Zelfs de batterijen
waren er in gedaan. Klaar voor gebruik. Top service!

6. Juni 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vriendelijk maar onbetrouwbaar

Vriendelijke behandeling maar je krijgt niet wat je besteld en daarna hoop gedoe om je geld terug te krijgen. Komen afspraken niet na. Je krijgt een andere afstandsbediening als afgebeeld, deze ziet er zeer goedkoop uit en bleek ook niet te werken. Geen probleem, kon terug sturen, zou ook gemaakte portokosten terug krijgen. Na 6 weken maar weer contact opgenomen waar het geld blijft. Uiteindelijk uitsluitend de kosten voor afstandsbediening terug gekregen.

2. Mai 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr