Afro Nordic Bewertungen 80

TrustScore 4 von 5

4,2

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte en lidt større mængde hår hos Afro Nordic, og jeg er simpelthen så glad for det ! Jeg skulle bruge noget specifikt hår til dreadlocks og her kan du få syntetisk hår lige netop til dette ! Me... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

4. Friseursalon
  5. Laden für Gesundheits- und Kosmetikprodukte
  6. Friseur

Vom Unternehmen geschrieben

Du kan finde alt til pleje af naturligt hår på afronordic.dk. Vores vision at gøre vejledning omkring afrohår og produkter lettere tilgængeligt i Norden. Vores udvalg er særligt velegnet til folk med kraftigere hårtyper, men kan bruges af alle, der ønsker sig sundere hår og hovedbund. Vi har produkter til små børn, Curly Girls, til pleje af Box Braids, Waves og Weaves, til folk med meget tør hud og meget mere. Vi fører selvfølgelig af de klassiske afro-produkter, men vi har også fokus på at finde nye parfumefri, sulfat- og parabenefri alternativer.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

80 Bewertungen

1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ikke tilfreds med servicen

Jeg lagde en ordre på flere varer, der var angivet som værende på lager. Men om aftenen modtog jeg en refundering for en vare uden nogen forklaring. Derudover var en af varerne allerede blevet afsendt. Overraskende nok kontaktede kundeserviceteamet mig ikke for at høre, om jeg ønskede at annullere ordren, eller om jeg var tilfreds med kun at modtage én vare.

26. Dezember 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den hårmaske som jeg har købt var ikke…

Den hårmaske som jeg har købt var ikke plomberet. forsejling var brudt, og det virkede som om der var fyldt et andet produkt i.

13. Juli 2023

Hej Rubia

Tak for snakken – og tålmodigheden. Skulle der være noget en anden gang, er du mere velkommen til at give os et kald eller sende os en mail, så snart du modtager din ordre, så vi kan hjælpe dig hurtigst muligt 🌸

Vi beklager som sagt hvis der har været fejl produktets emballage, men kan selvfølgelig forsikre om, at produkterne ikke er manipuleret med.

Vi håber du er tilfreds med vores løsning og ønsker dig en god weekend ☺️

Vh
Vanessa / Afro Nordic

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut den bedste frisør jeg har prøvet!

Jeg har været hos MANGE frisører, men denne vinder altså guldet! Jeg er 500 % tilfreds med min klip, mine striber og alt andet omkring mig i salonen - søde og omtænksomme frisører, hvilket resulterer i en god og hyggelig stemning i salonen!
Og så er det jo bare en bonus at den er økologisk! :-)

31. Juli 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for altid hurtig service og god…

Tak for altid hurtig service og god rådgivning mht hvilke produkter er bedst til min datters hår. :)

26. April 2022

Hej Diana 🌸

Mange tak for den fine anmeldelse – det sætter vi rigtig stor pris på. Vi hjælper gerne en anden gang!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastic to see an Afro hair business…

Fantastic to see an Afro hair business in Denmark. Great range of products at competitive prices. I made my order online and picked up in store 2 days later
I wish Afro Nordic many years of success.

12. April 2022

Hi Gene

We truly appreciate your support and hope to see you again soon. Thank you very much for the congratulations 🧡

Best,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt fantastisk service og…

Helt fantastisk service og kundepleje⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Og så er det produkt også bare perfekt til mine krøller😀

2. April 2022

Hej Mona

Det er vi simpelthen så glade for at høre. Mange tak for de 5 stjerner 🧡
Vi glæder os til at handle med dig igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og lækker kvalitet

Super hurtig service (fik allerede dagen efter jeg bestilte) og lækkert kvalitet af hår. Selvom det var syntetisk hår jeg bestilte, var det lækkert blødt og perfekt farve👌🏽

26. März 2022

Hej Bita

Vi er superglade for at høre, at du er tilfreds mine leveringen og dine varer. Tak for de 5 stjerner - vi glæder os til at handle med dig igen 🌸

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Jeg havde faktisk bestilt en forkert vare ved en fejltagelse, på en opfølgende ordre og Afro Nordic gjorde sig den ulejlighed at ringe mig op og vi fik rettet ordren til det rigtige inden afsendelse. Top service!!!

25. März 2022

Hej Iben

Tak for den fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Vi glæder os til at handle med dig igen 🧡

Jeg prøver ihærdigt at få håret hjem igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk god og hurtig service

Fantastisk god og hurtig service - altid søde til at hjælpe!!

28. Februar 2022

Hej Sharon

Mange tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at have dig som kunde 🧡

Bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker at handle hos Vanessa på…

Jeg elsker at handle hos Vanessa på Afronordic, hun er bare så behagelig at snakke med og giver gode råd. Jeg vil til hver en tid anbefale hendes shop til andre👌🏼🙏🏼❤️

8. Februar 2022

Hej Anne Sofie 🌸

Et forsinket, men meget stort tak for de 5 stjerner, hvor er det en flot anmeldelse. TAK! Og kom endelig snart forbi igen :-)

Bh Vanessa, Afro Nordic

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr