Aegon Nederland Bewertungen 344

TrustScore 1.5 von 5

1,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I think this company is appalling. It has taken me six years to get them to record even a change of address despite numerous documented attempts and acknowledgments that it has been done. I have had t... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aegon verdwijnt uit Nederland. Niets mis mee als bedrijf die geld heeft ge-int op Hypotheken, Levensverzekeringen via Nederlandse burgers. Daarom zetten ze hun zaken over via oa ASR, KNAB. En... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als ik 0 sterren had kunnen geven, had ik dat gedaan. Wat een waardeloos zooitje daar. En dat terwijl ze van ons pensioengeld betaald worden! 🤮 Ben al maanden bezig en nog steeds geen ant... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wat is Aegon toch een ranzig bedrijf. 25 jaar geleden een woekerpolis laten aansmeren. Pas na 18 jaar werd me duidelijk dat ze extreme percentages uit de belegde waarden jatten. En zelfs aan het einde... Mehr ansehen

1. Versicherungsagentur
  2. Finanzberater
  3. Versicherungsmakler
  4. Versicherungsgesellschaft
  5. Lebensversicherung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Oplossingen voor Pensioen, Hypotheek, Verzekeringen, Sparen en Beleggen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Als trouwe klant zo behandeld wordt door Aegon!

Hoewel ik 17: februari na c.a 11 jaar trouwe klant te zijn geweest ! mij inboedel verzekering op heeft gezegd invb verhuizing! Ben namelijk in gaan wonen ! Dus zelf geen inboedel verzekering meer nodig krijg ik 16 maart een herinnering van de maand maart.heb reeds gebeld.c.a 50 minuten waarvan 43 minuten ik de wacht !hierbij vertelde de medewerker van Aegon dat ik volgens hun alleen een verhuisbericht door zou hebben gegeven! Dus leggen hun fout zo bij mij neer en maken mij voor leugenaar uit ! Dus gaf door dat ik het dan per direct voor de 2 keer op wilde zeggen maar volgens hun had ik nu een achter stand van 18 euro en 10 cent en kan ik niet afzeggen maar moet eerst me vermeende achterstand betalen! Het gaat mij beslist niet om die lullige 18 euro ! Maar om zo na ruim 11jaar behandeld te wy door dit bagger bedrijf! Schaam me kapot dat ik ruim 11jaar klant ben geweest! Ook hebben ze nooit wat uit hoeven te keren ! En dan zo behandeld worden.stel je voor dat je ze nodig zou hebben bij een schade ! Als ze al voor 18 euro een trouwe cliënt bedonderen! Raad werkelijk iedereen af zaken te doen met deze corrupte organisatie!

6. April 2023

Dat dit nog bestaat!

Website laadt zeer zeer traag, niet te doen, account aanmaken werkt niet, telefonisch onbereikbaar, nergens een contactformulier of zelfs maar een e-mail adres te vinden, chat bot werkt niet.......uren bezig geweest om een adreswijziging door te geven. Maar er is een oplossing! Ja ja, dien voor elk verzoek, voor elke vraag die je hebt, een klacht middels het klachtenformulier in. Daar wordt namelijk wel binnen een paar dagen op gereageerd. Is uiteindelijk toch mijn adres zomaar gewijzigd.

15. März 2023
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Blijkt dat alle stukken naar knab zijn…

Blijkt dat alle stukken naar knab zijn verhuisd en in plaats hiervan een mededeling te doen door aegon houdt men de kaken op elkaar. Slordig omgaan met klanten
Wel meer aanvaring gehad met dit bedrijf en via jurist mijn gelijk moeten halen
Maar aegon opgekocht door andere verzekeraar die binnen 24 uur je vragen beantwoordt

17. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Waardeloos bedrijf nul interesse voor bestaande klanten

Waardeloos bedrijf. 1 week lang geprobeerd om in contact te komen . Klanten "service" gebeld meer dan 10 minuten wachten. Chat ingevuld en vervolgens er uit gegooid ( 3 x achter elkaar) Mailen kan niet .Bel je voor een nieuwe verzekering binnen 1 minuut iemand aan de lijn. Kennelijk is nieuwe klanten scoren belangrijker dan je bestaande klanten tevreden te houden. Ik moet voor de belastingdienst alleen een begin datum hebben van mijn lijfrente. Ben nu precies in week bezig. Had ik eindelijk iemand aan de telefoon is het heel toevallig de dag er voor naar de KNAB bank overgegaan. Ik was niet kwaad maar woest. Echt zo slecht heb ik de service nog nooit mee gemaakt

14. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laat Aegon aub links liggen!

Exact dezelfde ervaring als voorgaande poster. Men laat de klant weken wachten, beloven voor een bepaalde datum te antwoorden maar doen dat niet. Neem je vervolgens maar weer contact op dan zijn er veel excuses maar ja de helpdesk zit er om klanten af te poeieren, niet om problemen op te lossen. Jammer dus.

8. März 2023

Overgang Aegon Bank naar KNAB: puinhoop

Ik heb een lijfrente rekening bij Aegon. Onlangs heb ik opdracht gegeven het bedrag over te boeken naar een andere bank om daar de uitkering te regelen. Het bedrag wordt niet tijdig overgeboekt. Ik kreeg bericht dat de deadline overschreden zou worden, maar dat het vóór 9-3 geregeld zou zijn. Vandaag blijkt dat Aegon bank nu KNAB is geworden. En als ik navraag doe over het overboeken, wat nog steeds niet is gebeurd, moet ik zelf opnieuw bij KNAB de overboeking opnieuw gaan regelen, zo luidt het antwoord.
Wat is dit een slechte service. "Klant, zoek het zelf maar uit". Aegon moet gewoon tijdig doen wat ze moeten doen. En niet doorverwijzen naar een andere/nieuwe bank.

13. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bouwdepot pas na twee weken beschikbaar

Ik heb voor de tweede keer een hypotheek afgesloten bij Aegon. Dit keer met een bouwdepot ivm een verbouwing. Ik wilde één maand overbruggen tussen mijn oude en nieuwe woning ivm de verbouwing. Tijdens het aanvragen van de hypotheek deed Aegon al erg moeilijk over de overbrugging. Dit na al 10 jaar een financieel betrouwbare klant te zijn geweest. Ik zou de één maand overbrugging niet kunnen betalen volgens Aegon. Na veel gedoe gingen ze toch akkoord met de hypotheekofferte. Ik heb de verbouwing zeer strak ingepland in een tijdsbestek van 4 weken, maar het was haalbaar. Voorafgaand aan de ingangsdatum €12.000 spaargeld ingezet om zaken die al aanschaft / betaald moesten worden tbv de verbouwing aan te schaffen, om dit later dan weer te kunnen declareren uit het bouwdepot. Dan blijkt echter dat Aegon na het passeren van de hypotheek bij de notaris moet wachten op dat zij de stukken van de notaris hebben ontvangen. Als ze die stukken hebben ontvangen hebben ze 5 tot 10 WERKdagen nodig om je bouwdepot te activeren. Vanaf dat moment kun je dus pas declareren, waarbij ze dan ook nog aangeven dat het op z'n vroegst eigenlijk pas na 10 werkdagen is. In de tussentijd zijn er bouwbedrijven begonnen en ook al bijna klaar en die moeten betaald worden. Er moeten ook weer een hoop andere spullen aangeschaft worden ,maar alles komt nu stil te liggen omdat je niet kunt declareren. Ondanks dat Aegon zich zo druk heeft gemaakt over dat ik die ene maand dubbele woonlasten niet had kunnen betalen had ik dan toch maar beter twee maanden kunnen overbruggen en met het verbouwen moeten wachten tot twee weken na de ingangsdatum van de hypotheek. Dan had ik wel twee maanden dubbele woonlasten gehad, wat Aegon eigenlijk niet wilde, maar dan had ik in elk geval kunnen verhuizen op het moment dat mijn badkamer en toilet ook klaar waren.

7. März 2023

Schade mobiele telefoon

Schade mobiele telefoon, thuis opgelopen heeft een week geduurd voor er contact werd opgenomen en kan het alleen maar laten maken bij het bedrijf wat bij hun is aangesloten,moet de telefoon daarheen opsturen gaat weer 5 tot 7 werkdagen duren.
Met andere woorden er onder vandaan willen komen wie kan er 14 dagen zonder mobiele telefoon?
Je werk, kinderen hebben hele schoolagenda er in staan.
Te gek voor worden.
Slechtste verzekering maatschappij die er is.

4. März 2023

meest waardeloze verzekering ooit

meest waardeloze verzekering ooit glas breuk aan een raam 5 maanden heen en weer mailen er tussen nog gebeld en er is me vertelt dat het verzekerd is en zal worden uitgekeerd en nu in eens krijg ik niks meest waardeloze verzekkering ooooit ga je hier niet verzekeren.

1. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MacBook stuk door waterschade…

MacBook stuk door waterschade kinderen.. gebeld en was gedekt en netjes en snel afgehandeld binnen een week stond mijn geld erop en had ik weer een nieuwe MacBook snap niet waarom mensen zo negatief zijn maar ik ben uiterst te Vreden voor de vertrouwen en snelle hulp! echt super

1. März 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestaat dit bedrijf wel echt?

10 dagen geleden 3 verzekeringen afgesloten w.o.
Autoverzekering. Mijn Aegon aangemaakt, maar produkten zijn nog altijd niet zichtbaar. Chatbot functie werkt niet naar behoren, formulier ingevuld, krijg binnen
14 dagen?!! antwoord. Dit nog nooit meegemaakt. Bij andere maatschappijen staat een en ander dezelfde seconde in het systeem en zichtbaar voor de klant.
Hebben duidelijk hun systemen totaal niet op orde.
Zit wel 1 jaar vast, daarna pas opzeggen. Jammer.

23. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kan niet inloggen met het bekende…

Ik kan niet inloggen met het bekende wachtwoord en gebruikersnaam , kan niet resetten, ik krijg nl geen link.
En geen enkel formulier voor enig contact is in te vullen.
De chat werkt niet, meer dan een uur gewacht en bellen idem dito.
Echt slecht.

23. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MacBook Pro schade

Andaag schade gemeld van mn gloednieuwe MacBook Pro eventjes schade gemeld en de nodige documenten gestuurd en word netjes geholpen. Inboedelverzekering

22. Februar 2023

Wat een stelletje oplichters

Wat een stelletje oplichters. Na 9 jaar een kattenverzekering. Hebben ze nu de polis voorwaarden veranderd naar ipv 50 euro eigen bijdrage naar 25% eigenbijdrage. Geen bericht gehad van de verandering. Ja stond in een mailtje tussen neus en lippen door. Je word gewoon voor het blok gezet. Want je kan niet overstappen naar een andere verzekering. Omdat je dier te oud is. 2 katten in moeten laten slapen binnen 1 maand. Kost me uiteindelijke met behandelingen bijna 2000 euro. Dat is dus 500 euro eigen bijdrage. Ipv 50 euro per kat.
En je kan er helemaal niks tegen doen. Noooit meer een verzekering bij Aegon en zal ook iedereen afraden om bij deze club te gaan. Voor je het weet hebben ze weer iets verandert waardoor jij de dupe bent

22. Februar 2023

Wat slecht van Aegon

Wat slecht van Aegon; telefonisch onbereikbaar omdat de verbinding wordt afgesloten vanwege te lange wachttijd. Geen nieuw wachtwoord kunnen aanmaken omdat je geen mail terugkrijgt, chatrobot snapt niets van je vraag, hierdoor kan ik niet in mijn jaaroverzicht, bedankt Aegon...

20. Februar 2023

Koning klant ?

Aegon jaagt je op kosten als je de hypotheekrente wilt aanpassen naar juiste trede op grond van de waardestijging van de woning. Het gaat om een beperkt bedrag.
Zij weigeren de WOZ waarde als uitgangspunt en dwingen je een dure taxatie te laten uitvoeren (calcasa desktoptaxatie werkt niet) Naar hun zeggen kan de WOZ taxatie niet op grond van Europese wetgeving. Er is helemaal geen Europese wetgeving die dat verbiedt of kan verbieden. Een oplossing zoeken voor de klant lijkt bij Aegon geen optie.

20. Februar 2023

Wat een blafzooi!

Tjonge jonge, wat een blafbedrijf is dit zeg!
Als ik alles zo lees, zie ik dat ik niet de enige ben die niet kan inloggen. Geprobeerd te resetten, lukt niet. Nieuw wachtwoord opvragen, lukt niet. Iemand telefonisch te pakken proberen te krijgen, lukt niet.

Oh ja chatten lukt wel, maar dat is zo frustrerend dat je je laptop kapot wilt gooien.

Man man man!

19. Februar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr