Vad har hänt med Adtraction? Omöjligt att föra någon sorts mejlkorrespondens med detta bolag. De tar 1 månad på sig att svara varje mail, och då oftast med ett svar som är irrelevant för frågan. De ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
This is directed at the Adtraction Sweden team. When you try to ask what work has been done, you really see why they lock you in for €5k a month (which they don’t do in other markets). It’s most likel... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi har nu benyttet AdService i lidt over et år efter at have hoppet rundt blandt næsten alle danske affiliate netværk. Vi er blevet mødt af en overlegen service, samt et godt samarbejde... Mehr ansehen
Jeg har anvendt systemet i et halvt års tid efter jeg havde prøvet andre netværk. Der er ingen tvivl om at Adservice slår alle rekorder på det innovative plan. Således har man som partner de... Mehr ansehen
Vi forbinder annoncører med salgspartnere. Vi hjælper brands med at tiltrække nye kunder og sælge mere samtidig med, at vi hjælper partnere med at tjene penge på deres indhold og trafik. Vi hjælper annoncører og partnere med at vækste deres forretning. Vi driver en platform, der forbinder virksomheder med hjemmesider, influencers og andre partnere, der promoverer produkter eller tjenester. Virksomheder betaler kun, når vi leverer resultatet.
Linnégatan 89A, 115 23, Stockholm, Schweden
Hat 57 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Glimrende netværk!
Vi har været tilkoblet Adservice som publisher i to års tid og er svært tilfredse med platformen, såvel som den opmærksomhed vi får fra vores kontaktpersoner.
De er vakse når det kommer til at få nye kampagner, trackingen og stats er super overskueligt, og de er proaktive ift. ændringer i hhv. payouts, tracking links mm.
Vi vil anbefale Adservice til enhver publisher, og hvis du sidder med god trafik, har Adservice med sikkerhed en lang række af kampagner der vil matche.
Jeg har samarbejdet med Adservice i 10+ år og været på publisher-, advertiser- samt bureau-siden i flere vertikaler (telco, finans og ecommerce).
Jeg er dybt imponeret over fagligheden samt hele teamets proaktivitet for at opnå resultater. Adservice har i høj grad været afgørende for, at affiliates omdømme har gået fra at være betragtet som "click cowboys" til nu at være en brand-safe og yderst værdiskabende kanal. Jeg har samarbejdet med stort set samtlige andre netværk i Norden og Adservice er uden tvivl min favorit.
Ligeledes på tech-siden har Adservice alle dage været firstmover med innovative og profitoptimerende værktøjer til både publishers, advertisers samt agencies.
Adservice får min varmeste anbefaling!
Anders og Adservice har præsteret rigtig flot i løbet af de første måneder i samarbejdet.
De varmeste anbefalinger til Adservice herfra!
Betalade inte mig någon provision. Jag rekommenderar inte att arbeta med dem.......
I have some issue but Emma help me out , thank u so much Emma, I m going to use adservice service now ,
Best network within the loan vertical in Scandinavia. Adservice is our exclusive partner across all markets.
From a Client perspective Adservice has good service, high level expertise and great people. We are happy with the collaboration.
Otroligt duktig personal, väldigt ambitösa och mlåmedvetna. Rekommenderar verkligen!
Dåligt Dåligt Dåligt, De ger dig huvudvärk. Undvik detta at all cost!
SCAM all the way! Jag testade som publicer att köpa själv via deras länkar och det registrerades inte. Adtraction svarade att citat "det var NOG en engångsgrej" Det osar fejk över detta företag UCH!
Betalade inte mig någon provision när jag tjänat över 700 spänn. De bannade mig regga er inte för denna sida!
Har samarbejdet med Adservice. Kan kun give mine bedste anbefalinger: Super service, ærlighed, åbenhed og god rådgivning.
Kompromisløs service og komplette kompetencer .
I de seneste år har jeg arbejdet med Steffen Nielsen, på tæt hold. Varmeste anbefalinger til ham og kæmpe stor respekt for den dedikerede og professionelle indsats han leverer!
Med de mange muligheder valgte vi blandt andet at gå med Adservice. Og det har vi ikke fortrudt! Her får vi ikke blot et lækkert system med gode kampagner - vi oplevede også en fantastisk, vidensformidlende og ikke mindst personlige service af hores kontaktperson Kristian. Det sætter vi stor pris på. Adservice får derfor mine anbefalinger og er absolut værd at tjekke ud!
Vi kan varmt anbefale Adservice Media, som vi har samarbejdet med i mere end 8 år. Der er altid styr på tingene, og de er lydhøre, når vi foreslår ændringer eller har brug for hjælp.
En stor tak til vores publisher manager Steffen for altid at være behjælpelig og komme med nyttig feedback.
God håndtering af en dum sag, jeg har fået god service fra Kristian. Som har rettet op på en lidt ærgerlig fejl grundet miskommunikation, men nu er der styr på det. Vi fortsætter dog ikke samarbejdet, men jeg synes at han fortjener 5 stjerner for at have håndteret sagen godt.
Ändrar min recension efter samtal med Adservice då jag fått mitt konto öppnat igen.
Mitt Adservice konto stängdes då comparison feed inte fungerade, därför tog jag bort den och då försvann så klart trafiken.
Sett flera sidor som visar denna koden öppet [adservice-comparison-feed-iframe]
där deras plugin inte fungerat.
Nu ser jag en vilja från Adservice att få ordning på sina verktyg, innan de stänger ner publicisters konton och hänvisar till dålig trafik. Viktigt att se rotorsaken för problem. Så därför väntar jag med att ge dålig eller bra kritik.
I've been working with Adservice for some time, and my account was automatically suspended due to low traffic. There were no email or other notification, so it was a complete surprise for me. For some unknown, probably technical reason, we couldn't communicate to fix this problem asap. I was angry and put a bad review on Trustpilot first. But Mads saw it and contacted me, so we settled it. This has shown a good business approach and willingness to work even with small affiliates like me, and changed my mind about Adservice. Good work, guys!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.