Still lost some hair, but better than not taking anything. Recommend. Customer service is great.
Unternehmen hat geantwortet
Beste lezer, Ik zit nu 3 weken in dit traject en het is tot nu toe soepel verlopen. Ik heb diverse vragen aan het adonis team gesteld en deze werden binnen een dag beantwoord, top service al... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Dé online haarkliniek voor mannen - Stop jouw haarverlies met één pil per dag. Via ons platform kan je, door middel van een zorgvuldig samengestelde vragenlijst door artsen, Finasteride kopen om haaruitval te bestrijden. Geen wachttijden of dure consulten bij artsen of privéklinieken. Adonis maakt gezondheidszorg voor mannen toegankelijk, handig en met volledige aandacht voor discretie en privacy. Met transparante kosten en een gemakkelijk abonnementsmodel, vernieuwen we de ervaring van gezondheidszorg voor mannen in Nederland.
Windrooskade 56, 1018 ZX, Amsterdam, Niederlande
- info@adonisadonis.nl
- adonisadonis.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Still some hair loss

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Adonis maakt finasteride makkelijk online
Adonis is een betrouwbare online apotheek met echte doctors.
U wordt beoordeeld door de doctor en krijg dan van een echte apotheek finasteride met recept toegestuurd.
Met een goede gebruiksaanwijzing.

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Deze site gevonden via Google en…
Deze site gevonden via Google en aangeraden aan mijn vriend. We hadden allebei een aantal vragen en die werden heel snel beantwoord door de klantenservice. Hij heeft online het consult doorlopen en de medicatie was binnen 2 dagen thuis. We zijn nu 6 maanden verder en het lijkt erop dat het haarverlies is gestopt. Super blij met deze service :)

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Goede service, goed product!
Gewoon een fijn bedrijf, met een goed product die mij de resultaten geeft waar ik naar zocht! Dank AdonisAdonis voor de service bij vragen die ik had, ik blijf zeker klant!

Heel erg tevreden
Ik had heel veel vragen en die werden snel beantwoord via de klantenservice. Pillen waren binnen 2 dagen thuisbezorgd. Geweldig dat het een abonnement is zodat ik niet meer steeds langs de apotheek hoef. Top service en bedrijf.. ik kan niet anders zeggen. Ga zo door!

Uitstekende service
Uitstekende service! Al mijn vragen werden direct beantwoord en de pillen waren snel thuis bezorgd. Zeer tevreden met de snelle en efficiënte levering. Sterk aanbevolen!

Discreet en snel.
Product, levering en service top! Kreeg per ongeluk een doosje te weinig geleverd, toen contact opgenomen en binnen 5 dagen had ik de overige pillen. Fijn contact gehad tijdens dit process.

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Lange tijd mezelf helemaal suf gezocht…
Lange tijd mezelf helemaal suf gezocht met informatie over finasteride zonder een duidelijk antwoord. De jongens van Adonis waren super transparant en hulpzaam toen ik met vragen kwam. Ondertussen een halfjaar verder, en mijn haarverlies helemaal gestopt!!

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Erg te spreken over de informatie die…
Erg te spreken over de informatie die gegeven wordt bij het gebruik van een product. In het verleden al wat ervaring met minoxidil gehad. Daar was ik niet heel zeker van. Ook fijn om te weten dat artsen hier volledig achter staan. Top product en fijn dat het op kwartaalbasis geleverd kan worden! 5/5

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Super klantenservice en snelle levering
Super klantenservice, snelle reactie op al mijn vragen en snelle levering. Erg blij mee.

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Fijn geholpen met mijn vragen en pillen…
Fijn geholpen met mijn vragen en pillen waren snel binnen. Discreet en efficiënt!

Tevreden klant
Ik had wat twijfels over het online bestellen van medicatie maar was nergens voor nodig, erg tevreden over Adonis!

Snel en betrouwbaar
Snel en betrouwbaar adres voor finasteride zonder ervoor naar de huisarts te moeten. Klantenservice reageert heel snel op vragen en opmerkingen. Altijd prettig. Aanrader!

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Ontzettend handige service en werd snel…
Ontzettend handige service en werd snel gereageerd op mijn vragen. Kan dit aanraden als je finasteride online wilt verkrijgen.

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Lang gezocht naar een betrouwbare…
Lang gezocht naar een betrouwbare online apotheek voor Finasteride. De meeste zien er onbetrouwbaar uit en kan je kopen zonder recept. Dit voelt gek omdat het om receptmedicatie gaat. Bij Adonis heb ik de vragenlijst ingevuld en binnen een paar uur keurde de dokter mijn aanvraag goed. Medicatie werd binnen 2 dagen in nette verpakking thuis gestuurd. Heel tevreden over de gehele service.

Goed platform
Tevreden over Adonis en levering finasteride. Snelle behandeling van aanvraag en verzending, kan het aanraden.

Fijne en snelle communicatie
Ik had wat vragen over de medicatie en kon deze stellen aan de arts van Adonis. Werd snel gereageerd en contact verliep fijn. Bestelling overigens ook snel aangekomen dus top!

Goed en lekker makkelijk
Ik ervaar op mijn 30e haarverlies. Het verkrijgen van een finasteride-recept van mijn huisarts was moeilijk, omdat zij haarverlies bij mannen vaak negeren. Bij Adonis kon ik echter gemakkelijk finasteride bestellen zonder artsbezoek. Binnen 2 uur beoordeelde een arts mijn aanvraag en binnen 72 uur ontving ik mijn bestelling. Elke 3 maanden ontvang ik automatisch een nieuwe voorraad. Erg tevreden over deze service!

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Fijne gemakkelijke service voor finasteride
Ik ervaar helaas haarverlies op mijn 26e. Het vervelende is dat haarverlies kan worden gestopt met finasteride, maar het verkrijgen van een recept van mijn huisarts blijkt een enorme uitdaging te zijn. Haarverlies bij mannen wordt nog steeds beschouwd als iets wat we maar moeten accepteren, wat mijn huisarts heeft doen besluiten geen recept voor te schrijven. Ik ben het hier totaal niet mee eens. Huisartsen zijn over het algemeen ouder en willen niet voor cosmetische redenen finasteride voorschrijven, terwijl juist jonge mannen haarverlies als een serieus probleem ervaren. Persoonlijk heb ik er echt last van. Gelukkig beginnen er nu partijen zoals Adonis te komen die dit begrijpen.
Heb bij Adonis zonder artsbezoek of wachttijd finasteride kunnen bestellen. De receptaanvraag werd als zelfs al binnen 2 uur beoordeeld door een arts en binnen 72 uur had ik de bestelling in huis. Iedere 3 maanden krijg ik automatisch een nieuwe voorraad finasteride thuisgeleverd. Erg blij met deze service!

Antwort von 3CO (voorheen Adonis2)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.