Shop.ADLR.dk Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Denne gut formår at yde god service, hurtig levering og vanvittigt skarpe priser. Derudover har han et utroligt bredt udvalg af forskeligt pokemon, og en masse andre kort. Han er også en utro... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Absolut suveræn, hurtig og kompetent service! Jeg skrev til Andreas og fik svar indenfor få minutter, samt ordnet og re-arrangeret af en fremtidig ordre. Sjældent har jeg oplevet en så rar og ud... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

det her er det bedstested at købe pokemon og andet TCG i danmark de har mange produkter og deres kundeservise er det bedste jeg har oplevet i danmark. super hurtig levering virkelig god indpakning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde aldrig hørt om ALDR, kan godt være at det bare er en gut der køre hjemmesiden alene, men der gik ikke lang tid fra da jeg købte mine Japanske Booster Box til at jeg fik den leveret, jeg fik min... Mehr ansehen

1. Kinderspielzeuggeschäft
  2. Hobbygeschäft
  3. Sammelkartengeschäft
  4. Spielefachgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Lille webshop med et bredt Pokemon-udvalg, som er blandt de billigste i Danmark!

4,1

Gut

TrustScore 4 von 5

264 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ankom til tiden og i god stand!

Ankom til tiden og i god stand!

Har oplevet hos andre webshops at der har været skader på varerne og det er super ærgerligt til sealed collections... Men ikke her! :-)

6. November 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service, godt og hurtigt. Lige som jeg havde håbet. Og tak for slikposen! :)

5. November 2021

Varm anbefaling!

Jeg fandt denne hjemmeside ved et tilfælde, men jeg er så glad for at jeg har fundet et nyt sted at handle Pokémon kort. Deres priser er gode og retfærdige og deres hjemmeside er meget klar i spyttet omkring hvad de har på lager og hvornår det eventuelt kommer på lager igen, hvis det er udsolgt.
Der er et stort udvalg af både engelske og japanske kort, samt rig mulighed for tilbehør. Man kan virkelig mærke at det er en Pokémon enthusiast der kører shoppen.
Jeg vil glæde mig til at handle der fremover! Tak for en god oplevelse!

29. Oktober 2021

Kunne ikke være bedre!

Jeg har handlet hos dem et par gange nu, og kunne ikke være mere tilfreds. Det er nemt og enkle, fragten er hurtig og pakken kommer altid i god stand
Jeg ser frem til mit næste køb

4. Oktober 2021

Fedeste shop ever

Stort udvalg og altid det nyeste på shoppen, og jeg elsker hans fede konkurrencer. Altid god service, kan klart anbefales.

1. Oktober 2021

Hej, Malthe
Er glad for, at vores udvalg og service falder i god jord! Vi forsøger altid at udvide udvalget så vidt muligt og yde hurtig service.
Mange tak for din ordre og anbefalelse :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale at handle med adlr…

Kan varmt anbefale at handle med adlr det er god indpakning hurtigt levering og super god service
Tak for en fed shop og tak fordi du gør noget for det danske pokemon miljø :)

25. September 2021

Hej, Morten
Super dejlig at høre, at vores service og emballage er tilfredsstillende! Det er jeg meget glad for.
Mange gange tak for din ordre og for din feedback :)

Vold go shop

Vold go shop, mig godt lide

15. September 2021

Hej, Mathias
Dejligt, at alt var i top! - Tak for din ordre, samt for at tage dig tid til feedback :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser og hurtig afsendelse

Gode priser og hurtig afsendelse. Min dreng blev super glad:) Kan kun anbefales

5. September 2021

Hej, Viktoriya
Mange tak for din feedback og de 5 stjerner! Hvis vi kan gøre noget bedre, så står vi altid til rådighed. - Din anbefaling er meget værdsat :)

Det kan ikke…

…gøres bedre! Helt igennem en effektiv, professionel og positiv oplevelse.
Tak for handlen - jeg glæder mig til at handle her igen.

3. September 2021

Hej, Dan
Tak for den varmende ros! Er super glad for, at det levede op til dine krav og forventninger.
Takker på forhånd for din fremtidige støtte også!

Mvh Andreas DLR // ADLR.dk 😎

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr