Vi var under stort tidspres under optagelserne til et TV2-program og gav Alper og Morten fra Adentify en svær opgave, men de sadlede ekstremt hurtigt og at få det hele til at gå op i en højere enhed.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk firma. Resultaterne taler for sig selv, men måden vi blev taget med på råd og måden det hele blev gennemført på - var top professionelt og med en tilstedeværelse og indlevelse sjæld... Mehr ansehen
Morten har virkelig styr på at få ens ønsker videre. Han stopper ikke før kunden (jeg) er tilfreds! Der ydes bestemt en del ekstra service end hvad der har været tilfældet hos tidligere leverandøre... Mehr ansehen
Tusind tak til Adentify - vi er virkelig imponerede over jeres professionelle tilgang til et samarbejde. Vi er blevet taget godt imod fra dag 1, og der er hurtigt skabt resultater! Tak for et rigti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vores kunders succes er det allervigtigste i Adentify. Derfor lover vi dig en 100% dedikeret indsats, som starter allerede ved vores første møde. Det er nemlig i vores interesse at opnå dybdegående kendskab til din forretning, så vi kan skræddersy en strategi, som du kan mærke på bundlinjen. I online markedsføring er der ingen standard-løsninger, og derfor kan du være ligeså involveret i processen, som DU ønsker. Undervejs indgår vi i en konstruktiv og ærlig dialog med vores kunder, så begge parter kan bidrage til at få det maksimale ud af markedsføringskronerne. Vi har altid ét altoverskyggende mål for vores kunder: Flere konverteringer, Mere salg og Større omsætning!
Kirkebjerg Parkvej 12, 2605, Brøndby, Dänemark
Meal4U.dk har brugt Adentity i nogle måneder nu og vi kommer til at bruge dem i meget længere tid. De gutter forstå SEO og har fået det til at fungere for os. Takker herfra. Kan helt klart anbefale...
Hos Adentify findes der 2 behagelige, hurtige og ikke mindst kompetente gutter. Vi har følelsen af, at vi ikke blot er ''endnu'' en kunde - der bliver taget tid til os og de formår at sætte sig ind i vores koncept, så vi bedst muligt når i mål med ønskede mål. Kæmpe anbefaling her fra teamet hos Get Fit Food!
Kompetent og seriøs rådgivning hele vejen! Kan varmt anbefales. Man er i trygge hænder og kan virkelig mærke at Adentify arbejder for en!
Morten har virkelig styr på at få ens ønsker videre.
Han stopper ikke før kunden (jeg) er tilfreds! Der ydes bestemt en del ekstra service end hvad der har været tilfældet hos tidligere leverandører af mine annonceringer.
Kan til hver en tid anbefale Adentify ApS som din nye samarbejdspartner.
Jeg skiftede fra best-one, da Morten stoppede fordi han og Alper gik sammen for at lave Adentify !
Det må jeg så sige ,Tak for det ! Bare det var sket nået før.
Det er helt dejligt at der bliver handlet med det samme hvis der er et problem og der ikke går 5 dage før man bliver ringet op.
Tak Morten og Alper
Mvh
Kenneth
Hovedstadensgulvservice & Søn
Kæmpe anbefaling herfra.
Vi har brugt Adentify og er meget tilfredse.
Kvalitet leads er ikke noget problem for os mere - De kommer i store mængder hver dag.
Jeg har det sidste års tid samarbejdet med Adentify, som har hjulpet os med vores digitale strategi for Facebook og Google for nogle af vores restauranter. De har hjulpet os med at øge vores omsætning markant i alle italienske restauranter. Helt præcist er der tale om en omsætningsstigning på hele 60%. Det har rent faktisk resulteret i, at vi har solgt en af vores restauranter til et rigtig fornuftigt udbytte.
De bedste anbefalinger herfra til Adentify.
Mødet med Adentify er noget af det bedste, der er sket for mig og min virksomhed.
De er rare, lyttende, hurtige og er sindssyg gode til at komme med virkelig nyttige input, der gavner min virksomhed.
De har overtaget markedsføringen og på kort tid leveret resultater.
Tak for det Adentify og jeg ser frem til den kommende gode periode også :-)
Et yderst professionelt anliggende
Vi har haft et samarbejde med Adentify de sidste par måneder - og vi kan ikke tillade os at være mere end tilfredse med vores valg af dem som bureau.
De har været enormt seriøse med opgaven og stiller os sågar krav til levering diverse content, og på den måde holder os til ilden i en ellers hektisk hverdag. Det er fantastisk med sådan et engagement.
Vores kundetilgang via de digitale kanaler er steget med mere 700% og dette har resulteret i, at vi har måttet ansætte flere revisorer og andre ressourcer for at kunne følge med denne udvikling.
Vi kan bestemt give Adentify vores bedste anbefalinger!
Mvh Cihan /Reviraad Revision
Adentify har været ekstremt engagerede og professionelle fra starten af vores samarbejde. De har været ekstremt gode til at tage os med på rejsen, så vi i lige så høj grad også selv får læring og indsigt i, hvordan tingene skal foregå - både lokalt, men især også på et kompetitvt internationalt marked.
Kan varmt anbefale Adentify!
To unge mænd, der virkelig har styr på, at målrette ens ønsker om lancering af produkter.
Har brugt dem i 6 måneder lige om lidt fra den lille pakke de tilbyder, og de giver mit firma 11 gange pengene igen jeg investerer på deres forskellige tiltag, og de bliver ved med at foreslå nye tiltag --- der øger min omsætning og indtjening.
Så jeg nu har måtte ansætte ekstra mandskab for at kunne klare efterspørgslen på vores vine etc. Det er ikke kun vores webshop de har formået at vækste, men de har også frembragt en fremgang på 30 % i vores fysiske butik i Hvidovre.
Vi har nu opgraderet til øverste trin og sprunget et led over, så kan kun anbefale, at man forsøger at bruge ekspertisen fra Morten og Alper - der har styr på lor....... :-)
Med vin-lig hilsen
Henrik Stokholm
Ejer Stokholms Vinimport og shopvin.dk
Vi har benyttet Adentify til vores markedsføring på Google i er halvt år. Vi har fået god rådgivning og følt os trygge igennem hele processen. Vi har allerede fået nogle gode placeringer og tjent vores investering hjem MANGE.
Vi kan klart anbefale Adentify til alle som har brug for flere kunder i forretningen!
Altid personlig vejledning. Imødekommenhed, hjælpsomhed og forståelse for lige netop vores behov og ønsker. Så ønsker du eller dit firma en hjælpende hånd, så tøv ikke med at kontakte Adentify.
Har oplevet dem som meget professionelle og hurtigt arbejdende. Kan give dem mine bedste anbefalinger.

Antwort von Adentify
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.