Rigtig god behandling og hurtig hjælp :-) Vi var i Kbh et godt stykke hjemmefra, da vi smadrede skærm på mobil. Vi havde travlt mandag formiddag, men kom hurtigt til og fik lavet skærm i løbet af... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Det tog Adam Repair et par timer at diagnosticere min pc korrekt - noget der tog et andet værksted over 2 uger uden resultat. Adam Repair arbejder hurtigt, effektivt og ærligt. Venligt personale,... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Her oplever man professionalisme lige fra man træder ind ad døren i butikken i Valby. Fik udført større reparation af min iPhone efter at anden reparatør havde lavet mere skade end gavn. Skarpe pris... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg fik skiftet min ørehøjtaler på min IPhone 13, og mit batteri på min MacBook Air fra 2017. Jeg oplever Adamrepair, som et sted med fair priser, god service, samt god og saglig vejledning. Kan var... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Adam Repair har stor erfaring med reparation af alle mærker til mobiltelefoner, det vil sige Apple, Samsung, Huawei, OnePlus, Google Pixel, Nokia, Xiaomi og mange flere. Deres kunder oplever ofte at det blot tager 20-60 minutter at reparere selv indviklede dele på deres mobiler, og det er noget der til dels skyldes den nye teknologi, og til dels deres erfaring og ekspertise. Når det gælder stationære eller bærbare computere samt tablets oplever Adam Repair ofte kunder der bringer deres Macbooks, iPads, Lenovo eller HP bærbare, samt de fleste mærker af computer dele, fra Intel og Nvidia til AMD, Acer og Asus.
toftegårds alle 24, 2500, Valby, Dänemark
Super god reparation af bagglas på iPhone. De hjalp også med opdatering. Kan varmt anbefale AdamRepair!

Antwort von AdamRepair ApS
Virkelig god og professionel service!

Antwort von AdamRepair ApS
Rigtig god behandling og hurtig hjælp :-)
Vi var i Kbh et godt stykke hjemmefra, da vi smadrede skærm på mobil. Vi havde travlt mandag formiddag, men kom hurtigt til og fik lavet skærm i løbet af 20 minutter. Der blev hentet stole, så vi lige kunne sidde lidt, mens vi ventede. Telefonen er som ny :-) Simpelthen så god og professionel behandling, og jeg giver AdamRepair mine bedste anbefalinger! Kommer gerne igen, hvis uheldet skulle være ude :-)

Antwort von AdamRepair ApS
Adam Repair arbejder hurtigt, effektivt og ærligt. Venligt personale, der arbejder skarpt og med høj faglighed.
Jeg kan klart anbefale dem til alle!

Antwort von AdamRepair ApS
Fik skiftet batteri på en ældre iPhone (8). Gik bare ind fra gaden og 30 min. senere havde jeg en telefon der bare spillede. Hurtig og venlig betjening, og til en helt rimelig pris (300kr). Kommer gerne igen!

Antwort von AdamRepair ApS
Jeg oplever Adamrepair, som et sted med fair priser, god service, samt god og saglig vejledning. Kan varmt anbefale dette sted.

Antwort von AdamRepair ApS
Hurgtigt nemt og gode resultater

Antwort von AdamRepair ApS
I gave my phone to adam he is the best professional and within one hour they fixed my phone and now its working perfectly

Hej med Jer!!
Meget hurtig betjening
Professionelt og effektiv service.

Antwort von AdamRepair ApS
Fik skiftet batteri på min iphone 11 - det gik hurtigt og jeg er yderst tilfreds med resultatet

Antwort von AdamRepair ApS
Har fået lavet 3 reperationer af pc og mobiler gennem de sidste års tid. De er altid dygtige, hurtige og til en god pris. I går kom jeg forbi med min mobil der var total blokeret. De lavede den i løbet af 5 minutter og jeg var glad. De vile ikke have betaling for det

Antwort von AdamRepair ApS
Udskiftning af skærm til MacBook Air.
Super søde, god service og hurtig ekspedition.

Antwort von AdamRepair ApS
Fantastisk service, gode priser, verdensklasse. Ville vælge dem til enhver tid til service af både mobil og computer. Københavns bedste. 💪

God Service.
På trods af montering af en forkert skærm, fik han bestilt den rigtige, hvorefter det gik hurtigt at få løst.God dialog mellem butik og kunde.

Antwort von AdamRepair ApS
Når min mobiltelefon eller computer “går ned” er jeg prisgivet, for jeg har ingen skills i den retning. Alligevel tager jeg det rimeligt afslappet, for jeg VED at der er hjælp lige om hjørnet. Adams Repair tager en HVER udfordring op og løser den. De er knalddygtige, hjælpsomme og smilene og tålmodigheden er stor(e). De vejleder, forklarer, præsenterer muligheder og fixer det. Man går derfra med en følelse af at have fået særbehandling og til en pris langt lavere end forventet 🤩

Antwort von AdamRepair ApS
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.