Outdoor jas
Pakketje was goed te volgen. Netjes verpaktGoede jas. Kleur iets anders dan te zien op de site. Verder zeer tevreden.
Aangezien onze hond zich kwetste aan zijn poot, kocht ik een set van degelijke pootbooties. Ik koos dit bedrijf omdat ze duidelijk afficheren met .... voor uur besteld ... morgen geleverd.
Pas na drie dagen vertraging geven ze een antwoord en zeggen dat ze er niks kunnen aan doen ... de schuld van post.nl
Een normaal bedrijf verstuurt bij de eerste vraag haar product opnieuw ....
VERVOLG
De eigenaar vroeg mij welke compensatie ik moest hebben om deze review te verwijderen 🙈
EXTRA
Dit stelde de eigenaar voor om de review te verwijderen
“ Ik bied het nog eenmaal aan, u haalt de reviews weg, we storten het aankoop bedrag terug van de 1e schoentjes, en sturen u het tweede paar schoentjes 1 maat kleiner toe. ”
PURE OMKOPERIJ OM SLECHTE REVIEW TE VERWIJDEREN.
Daar ben ik niet op ingegaan.
Mijn hond heeft een wat lastiger maat qua tuigje. Bij actieve honden geslaagd! Ruim assortiment, leuke aanbiedingen en snelle levering. Ik ben fan!
Snelle levering, netjes verpakt en mooie aanbieding.
Ruim assortiment om uit te kiezen van goede merken.
Bij het bestellen een fout huisnr vermeld. De zending werd direct door koeriersdienst geweigerd en retour gestuurd. Meteen werd er een nieuwe zending naar me toe gestuurd, ahv het correcte huisnr. Dit was zo vlotjes verlopen dat ik binnen de week m´n pakje nog mocht ontvangen. Voor de service een dikke 10 👍👍👍
Op aanraden van … een honden tuig besteld. Deze bleek niet goed te passen. Contact gehad met de zaak en foto’s gestuurd. Nieuw tuig opgestuurd gekregen zonder extra kosten. Super vriendelijk advies en super snelle reactie zelfs in het weekend.
Ga zo door. Kunnen heel wat anderen wat van leren.
Miranda
Het bedrijf en de medewerkers hebben veel kennis in huis. Hierdoor kunnen ze je goed adviseren. En na een onverwachte klacht is deze snel en vakkundig opgelost. Heel tevreden.
Top service de volgende dag al bezorgd y tuigje van dog copenhagen super
We hebben tot nu toe 3x iets besteld, het advies is goed, duidelijk, uitgebreid en snel! De kwaliteit van de spullen uitstekend. Gisteren weer een bestelling geplaatst, de verwachtingen zijn hoog, erg blij met deze winkel!
Ik heb in oktober 2023 een Orbiloc-lampje bij ActieveHonden.com voor m'n hond gekocht. Na 1,5 maand was de strap voor het lampje al gescheurd, ondanks correct gebruik. ActieveHonden schuilt zich achter de leverancier Orbiloc & maalt niet om klantenservice. Het feit dat het product reeds na 1,5 maand stuk was, werd gecounterd met "je kan een stuk eraf knippen & op die manier nog gebruiken."
Beneden alle peil.
slecht tuig, na 2 maanden al stuk, geen garantie was het oordeel door vermeend verkeerd gebruik
( het ging om rafelen van de stof )
slechte service
Verschillende keren gemaild met foto’s van mijn hond om een besteld tuig passend te krijgen. Goeie aanvullende info en advies bij de producten, duidelijk gebaseerd op hun ervaringen. Helpt om een goeie keus te maken.
In januari een dog copenhagen tuig gekocht voor mijn pup, aangezien hij het nog niet pastte gewacht met dragen. Nu gebruik ik het incidenteel omdat hij er nog niet goed in past. Tot mijn verbazing is de stof op sommige plekken al aan het rafelen en toen ik daar foto's van moest maken zag ik dat er een plasic gesp was gebroken. Ook gelijk gemeld, en de reactie was dat er geen garantie op zit omdat volgens hen er tandafdrukken zitten. Dat wil zeggen dat mijn hond het zelf kapot heeft gemaakt en ik hen aansprakelijk stel....lekker kort door de bocht. Over het rafelen wordt niet eens meer gesproken en oh ik krijg 10% korting op een nieuw tuig. Niet eens over reparatie gesproken voor een nieuwe gesp of iets anders. Slechte zaak....met een slechte service.
Mooie merken, kwaliteitsproducten, goede service, zowel per mail als telefonisch goed bereikbaar. Snelle verzending.
Perfect nazorg !
Geen vraag is teveel, en ze adviseren zeer vakkundig.
Erg tevreden over de aankoop en de nazorg.
Wij kunnen weer heerlijk op pad met de juiste spullen. Bedankt !
Het is een prima site die overzichtelijk is en bovendien wat mij betreft een zeer hoge klantvriendelijkheidsgraat heeft.
Omruilen? Absoluut geen probleem.
Komen gemaakte afspraken perfect na.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.