uwazajcie na accuratebroker
uwazajcie na accuratebroker bo to od początku do końca przemyślany scam. natrafiłem na nich w sieci i zarejestrowałem się myśląc że to legalny broker do inwestowania. od razu zadzwonił doradca który opowiadał cuda o bezpiecznych operacjach i gwarantowanym zysku. wpłaciłem najpierw paręset złotych i na koncie pokazywali super wyniki więc dałem się wciągnąć i wpłaciłem resztę oszczędności. problem zaczął się kiedy chciałem wypłacić zarobione środki. nagle miły doradca zaczął wymyślać jakieś dziwne opłaty za odblokowanie przelewu podatki i koszty przewalutowania w bankach za granicą. jak powiedziałem że nie dopłacę ani grosza więcej to zaczęły się groźby a potem całkiem zablokowali mi dostęp do serwisu. policja oczywiście umorzyła sprawę po paru tygodniach twierdząc że serwery są zarejestrowane na egzotycznych wyspach. byłem wściekły i myślałem że oszczędności przepadły na zawsze. na szczęście trafiłem na pomoc prawną od ludzi którzy na co dzień rozbijają takie fałszywe giełdy. przejęli temat i dzięki nim sprawa trafiła do prokuratury a ja odzyskałem swoje pieniądze. numer ktory mnie uratowal to7/8/3robię odstęp2/9/9bo usuwają opinie6/7/0 dzwońcie do nich i nie dajcie się bezkarnie okradać.