Het was prima te doen
Het was prima te doen. Het viel reuze mee
Abrona ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking in en nabij de provincie Utrecht. Professionele en gedreven medewerkers en vrijwilligers zetten zich hiervoor dagelijks in. Abrona gelooft in een waardevolle plek in de samenleving voor mensen ...
Sterrenberglaan 6, 3712 XA, Huis Ter Heide, Niederlande
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Het was prima te doen. Het viel reuze mee
Een informative dag die georganiseerd is zoals Abrona is huiselijk, laag drempelige.
Het was een super leuke active dag met veel informatie die ook echt gerelateerd waren over Stichting Abrona. Super leuk!
Was een leuke dag. Triple C uitleg mag wat beter. Was wat rommelig
De ervaring was heel positief ik heb veel geleerd wat betreft de triple c methode
Mijn tante woont op Planetenbaan 114 in Huis ter Heide, en de ervaringen daar zijn ronduit schokkend. Ze wordt gepest door criminele zzp’ers die in de instelling werkzaam zijn. Ondanks herhaalde meldingen hierover weigert het management actie te ondernemen. Het lijkt alsof de veiligheid en het welzijn van kwetsbare bewoners niet serieus worden genomen.
Als u om uw naasten geeft, stuur ze vooral niet naar deze zorginstelling. De omgeving is allesbehalve veilig en respectvol. Een zorginstelling hoort een plek te zijn waar men zich beschermd voelt, maar dat is hier absoluut niet het geval.
In de horeca geweest en het was super geregeld, erg gezellig en leuk personeel. Niets op aan te merken, maar bij het verlaten kwam ik er helaas achter dat ze geen cash accepteren. We wilden terugkomen met de honden, maar hierdoor zullen wij hier dus nooit meer komen. Jammer hoor, dat jullie meewerken aan de #wefagenda
Zorgboerderij Sterrenberg ..(Huis ter Heide) Met name de konijnen hebben het slecht Geen zonbescherming.. Vol in de zon. Wordt 34 gr vanmiddag
meldingen gemaakt..mondeling al maanden .. emails Politie uiteindlijk gebld want 144 niet te bereiken (boerenverstand zei de agent zelf) gister langs geweest.. 1 schaduwdoek over een droog stukje grond maar de hokken (ook te klein) vol in de zon. Arme beesten..
Goedemiddag mensen,
Ik heb 2 zoons die zitten sinds eind april bij het bedrijf Abrona. Ze hebben allebei een verstandelijke beperking ( 1 had zuurstof tekort) Een van mijn zoons wordt zeer slecht behandeld, er worden spullen afgepakt, grapjes over hem gemaakt en krijgt geen voeding of drinken. Ik wilde andere mensen bewust maken als jullie nog relatieven daar hebben.
Met vriendelijke groet,
Tjaard