Unternehmensdetails

1. Geschäft für Vitaminpräparate und Nahrungsergänzungsmittel

Vom Unternehmen geschrieben

Suplementy diety z grzybów leczniczych tj. soplówka jeżowata (ang. lion's mane), cordyceps oraz reishi. Oferujemy te produkty w postaci zakapsułkowanych ekstraktów bądź suszonych sproszkowanych grzybów. Stawiamy na bezpieczeństwo i jakość wykonując ponad 250 badań każdego produktu. Grzyby medyczne są niezwykle niszowymi produktami, które podbijają serca osób dbających o swoje zdrowie.

Kontaktinformationen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Skuteczne

Dzieki supelmentacji Reishi przestałam przejmować się błahostakami i przypomniałam sobie co to znaczy wyspać się.

1. Dezember 2024

Firma godna polecenia!

Firma godna polecenia!
Obsługa na wysokim poziomie - począwszy od samego początku zamówienia aż po dostawę. Fachowe doradztwo- możliwość skonsultowania się ze specjalistą, pomoc w wyborze odpowiednich grzybków i sposobu ich przyjmowania. Zaangażowanie, indywidualne podejście i prawdziwe zainteresowanie dobrem Klienta. Polecam z czystym sercem!
A same produkty - skuteczne, wysokiej jakości i przede wszystkim przebadane. Wypróbowałam na sobie i widzę efekty. Stosowałam Reishi i Lions Mane. W moim przypadku - poprawa funkcjonowania pamięci, myślenia, uwagi. Na pewno kupię ponownie.

7. August 2024

Świetny produkt

Świetny stosunek jakości do ceny. Widocznie odczułam działanie produktów. Zadowalająca jest też obsługa klienta

26. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kupiłam ekstrakt z Reishi i jestem…

Kupiłam ekstrakt z Reishi i jestem zadowolona. Już po kilku dniach poczułam się lepiej. Znacznie lepiej radziłam sobie ze stresem a ludki w korpo już tak nie denerwowały 🙂 Produkt jest wysokiej jakości, dobrze się przyswaja i nie ma żadnych skutków ubocznych. Szybka wysyłka i świetna obsługa klienta to dodatkowy plus. Polecam!

1. April 2024

Polecam bardzo

Polecam bardzo. Stosuje reishi i soplowke

8. Januar 2024

Antwort von abiovi

Dziękujemy za polecenie naszych produktów, szczególnie reishi i soplówki. Cieszymy się, że stosowanie tych suplementów przynosi pozytywne efekty. Jesteśmy zobowiązani do oferowania wysokiej jakości produktów, które wspierają zdrowie. W razie pytań lub potrzeby dodatkowych informacji, zachęcamy do kontaktu. Jesteśmy tutaj, aby pomóc.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stosuję lions mane i reishi powder i…

Stosuję lions mane i reishi powder i jestem niezwykle zadowolona z obu produktów. Poprawiła się moja koncentracja i pamięć, co znacznie pomaga mi w pracy i codziennych zadaniach. Dodatkowo znacznie lepiej śpię. Oba suplementy wspólnie tworzą doskonałe wsparcie dla mnie.Są to produkty, które zdecydowanie polecam każdemu, kto szuka naturalnego wsparcia dla swojego organizmu.

19. Januar 2024

Antwort von abiovi

Dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami z Lion's mane i reishi powder, Pani Urszulo. Jest nam niezmiernie miło słyszeć, że oba te produkty przyczyniają się do poprawy Pani koncentracji, pamięci oraz jakości snu. Wierzymy, że nasze naturalne suplementy mogą zaoferować znaczące wsparcie w codziennym funkcjonowaniu i cieszymy się, że w Pani przypadku spełniły te oczekiwania. Dziękujemy za polecenie naszych produktów i życzymy dalszych sukcesów. W razie dodatkowych pytań, jesteśmy do Państwa dyspozycji.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobra jakość produktów

Bardzo dobra jakość produktów. Od siebie polecam soplowke i reishi na nerwy :)

11. Januar 2024

Antwort von abiovi

Dziękujemy za pozytywną opinię o jakości naszych produktów, szczególnie soplówki i reishi Pani Weroniko. Cieszymy się, że znalazły one zastosowanie w Pani codziennej rutynie. Jesteśmy zobowiązani do oferowania suplementów najwyższej jakości i jest nam niezmiernie miło, że Pani doświadczenia potwierdzają ich skuteczność. Dziękujemy za polecenie naszych produktów i jesteśmy do Pani dyspozycji w razie pytań lub potrzeby dodatkowych informacji.

Polecam, korzystam z soplówki od 2 miesięcy. widzę poprawe

5. Dezember 2023

Antwort von abiovi

Bardzo dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że nasza soplówka pomogła Panu. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu z nami.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brałem waszego cordycepsa, teraz dokładam soplówkę

Brałem waszego cordycepsa w przygotowaniach do ironmana. Teraz dokładam soplówkę.

1. Oktober 2023

Antwort von abiovi

Bardzo dziękujemy za opinię. Jest to znakomite połączenie grzybów leczniczych, wspierających nie tylko fizyczny aspekt wysiłku, ale również regenerację po treningach. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu z nami.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Suplementy z grzybów biorę już od 3…

Suplementy z grzybów biorę już od 3 miesięcy i widzę poprawę. Każdemu polecam, tymbardziej, że suplementy od abiovi posiadają wiele badań. Dobre suplementy, a nie jakis chińsko syf

27. Dezember 2023

Antwort von abiovi

Bardzo dziękujemy za opinię. Nasze produkty były rozwijane przez ponad rok, aby móc zaoferować Państwu suplementy, które dostarczają licznych właściwości grzybów leczniczych, a są pozbawione metali ciężkich, pestycydów i WWA, w przeciwieństwie do produktów chińskich. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu z nami.

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr