Den var enkel å montere. Jeg hadde litt problemer med apper, men det var bare å begynne å bruke så fant jeg fort ut hvem som skulle brukes og hvem som ikke var nødvendig for meg. Grunnen til at dere... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
God og personlig service, bra kvalitet på utstyr og enkle forståelige løsninger med uendelige muligheter og tilpasninger om man ønsker. Abax er ikke de rimligste men du får garantert valuta for penge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kjørebok: Har virket feilfritt siden anskaffelse i 2019. Ikke én feil adresse, registrering av bomstasjon trekk eller annet. Super-enkel å bruke for både private og jobb-turer. Kundeservice: Rask... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fikk ikke den sporingsenheten jeg ble forespeilet, men det er ikke så farlig. Det oppleves ganske rotete å komme seg i gang. noe på app og annet på pc. Ble plutselig tungvint. Men support er bra! Grei... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ABAX er det nest største telematikkselskapet i Europa med egenutviklet soft- og hardware av høy kvalitet. Våre tjenester gjør det enkelt å øke effektiviteten, overholde skatter og regler samt øke lønnsomheten gjennom SaaS (Software as service)i verdensklasse. Vi utvikler smarte løsninger som gir deg tilgang og oversikt over hele arbeidsplassen og alle bedriftens eiendeler. Per 2022 teller vi 350 ansatte og selskapet er representert i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Nederland, Belgia, Polen og Storbritannia med hovedkontor i Larvik
Hammergata 24, 3264, Larvik, Norwegen
Hat 42 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Etter 3 måneder kom de plutselig på at de hadde glemt å fakturere frakt, da mener eg de burde ta dette på seg selv, da sluttet de å svare.
Ble betalt og eg ser etter andre typer løsninger på kjørebok.
Det var en hyggelig kar som tok tlf. Han var behjelpelig og ønsket å finne problemet med en gang.
Veldig koselig dame som var behjelpelig med det jeg lurte på
Det var en hyggelig samtale, med en bra forklaring og rask betjening/løsning
Enkle å inngå avtale med de, vanskelig å komme bort fra de.
Hold dere unna, det finnes både bedre og rimelige alternativ.
Rask og effektiv forklaring på problemet mitt,, med en veldig positiv tone fra deres medarbeider,,og fikk hjelp til det jeg ringte for,
Meget kjekk dame som behandlet min henvendelse…. Hun ga meg stor trygghet i måten å håndtere henvendelsen. 😂+++

Antwort von ABAX as
Fantastisk god hjelp , gleder meg til å
Bruke dere i 2026

Antwort von ABAX as
Virker bra untatt kan ikkje plotte inn privat kjøring.

Antwort von ABAX as
Kyniske luringer. Tjenesten i seg selv fungerer men blir forbanna på lureri.
Jeg brukte dette privat og bestilte en enhet til samboeren også etter noen år. Da er de frekke nok til å fornye bindingstiden på dennganle enheten min også så når jeg selger dennganle bilen min etter 3 år så har jeg fortsatt 6 mnd jeg må betale for uten å ha en bil å ha den på engang. Så sinnsykt frekt. I tillegg satte dem opp prisene betydelig i det siste. Man får tlf baserte gode løsninger jo til en vesentlig bedre pris.

Antwort von ABAX as
Feil I opplysninger om beregning av skatt på bompenger.
Svarer raskt på telefonen. Veldig behjelpelig med det jeg trengte hjelp til. Helt topp!
Ikke så enkelt å få montert som forespeilet.
Ingen mulighet til å pause abb når bil er på verkstedet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.