MiljøExperten A/S Bewertungen 174

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke muligt at få et tidpunkt for hvornår de kommer ud, blot et 3 dages interval. De oplyser ikke prisen, men sender blot en regning efter på noget som på ingen måde er aftalt. Vi mått... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service: Skulle have fundet en potentiel olietank som stod opført på BBR. Udbad mig tilbud fra miljøexperten, de svarede på få timer. De sendte en mand ud, og undersøge grunden... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vanvittig god service og super god information hele vejen igennem. De forskellige montør som har været på vores opgave, var effektive og meget imødekommende.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da jeg bad dette firma om at undersøge tilstande af en gammel og blændet olietank, modtog jeg meget hurtig et rigtig godt og professionelt tilbud, der klart fortalte, hvad der skulle gøres. Arbejdet b... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1 Stern

Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Virkelig professionelt arbejde

Vi havde brug for at få fundet og undersøgt en gammel olietank i forbindelse med salg af hus. Vi valgte MiljøExperten til dette og de var venlige og imødekommende og yderst professionelle. De var i stand til at lave de nødvendige undersøgelser og analyser hurtigt, så vi kunne komme videre med vores ejendomshandel. Vi fik en god dokumentation med billeder, attest og analyseresultater. Vi kan helt bestemt anbefale dem til denne type opgaver.

16. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Uprofessionel håndtering

Jeg havde en telefonisk samtale med en af ejerne hos Miljøeksperten, hvor jeg fik et tilbud på en gensløjfningsattest til 3.500 kr. Under samtalen blev jeg spurgt om olietankens placering, og jeg oplyste, at jeg var bekendt med, hvor den lå. Tilbuddet blev accepteret mundtligt, og jeg modtog efterfølgende en ordrebekræftelse pr. mail, som man naturligt forventer afspejler den mundtlige aftale.

En medarbejder kom herefter ud for at besigtige olietanken, som jeg havde anvist placeringen af. Til min store overraskelse blev jeg oplyst om, at jeg kunne have fået en “rabat” på 2.500 kr., hvis jeg selv havde løftet én flise, så tanken var synlig. Dette blev aldrig nævnt i den telefoniske samtale. Medarbejderen løftede selv flisen, og efterfølgende modtog jeg en faktura på 6.000 kr.

Jeg kontaktede virksomheden for at få afklaret, om det virkelig kunne passe, at forskellen på 2.500 kr. alene handlede om at løfte en enkelt flise. Her blev der blot henvist til ordrebekræftelsen, uden hensyntagen til den mundtlige aftale, hvor tilbud og accept klart lød på 3.500 kr.

Jeg har alene accepteret et tilbud på 3.500 kr. – ikke 6.000 kr. Det fremstår som en meget uheldig og uprofessionel håndtering af sagen.

13. Februar 2026
MiljøExperten A/S-Logo

Antwort von MiljøExperten A/S

Hej Muhammed

Med henvisning til vores seneste samtale skal vi hermed præcisere følgende:

Der er på intet tidspunkt aftalt eller tilbudt udstedelse af en gensløjfningsattest til 3.500 kr. inkl. moms. Den bestilte ydelse omfatter alene “eftersøgning og kontrol af tank for korrekt sløjfning” til en pris på 6.000 kr. inkl. moms. Udstedelse af attest for korrekt sløjfning kan alene ske, hvis kontrollen dokumenterer, at tanken faktisk er sløjfet i overensstemmelse med gældende krav.

Ved bestilling blev det oplyst, at der kunne opnås en rabat på 500 kr., hvis tankens placering blev anvist. Desuden blev det oplyst, at prisen kunne reduceres til 3.650 kr. inkl. moms, hvis der forud for vores ankomst var frigravet til påfyldningsstuds eller tankoverflade. Disse forudsætninger blev oplyst telefonisk og fremgår ligeledes tydeligt af ordrebekræftelsens forside. Du har således haft mulighed for at gennemgå aftalegrundlaget efter bestillingen, hvor de forhold, der blev gennemgået telefonisk, fremgår af ordrebekræftelsen.

Den aftalte ydelse omfatter ikke sløjfning eller udstedelse af sløjfningsattest i tilfælde af, at tanken ved kontrollen viser sig ikke at være sløjfet korrekt. Pris for en eventuel gensløjfning kan først fastlægges, når tankens faktiske tilstand og indhold er konstateret.

Ved den udførte eftersøgning og kontrol blev det konstateret, at tanken ikke er sløjfet korrekt, idet den var fyldt med sand og olie. Udstedelse af sløjfningsattest forudsætter, at tanken var tømt for rest indhold, hvilket ikke var tilfældet.

Vi fastholder derfor, at arbejdet er udført i overensstemmelse med den indgåede aftale samt de oplyste forudsætninger. Vi kan på den baggrund ikke imødekomme krav om yderligere rabat. Henvisning til en eventuel negativ anmeldelse ændrer ikke ved, at arbejdet er udført i overensstemmelse med den indgåede aftale og de gældende vilkår.

Alle indgåede aftaler er fra vores side overholdt. Hvorimod fakturaens betalingsfrist udløb den 20.02.2026, og betaling for det udførte arbejde blev først modtaget den 03.03.2026. Betalingen er således modtaget efter forfaldsdatoen og må derfor anses som misligholdelse af aftalen fra din side.

Jeg finder det ærgerligt at sagen afsluttes på denne måde, særligt fordi vores dialog både i forbindelse med tilbuddet og efter arbejdets udførelse har været god og behagelig.

Niklas M. Laursen
MiljøExperten A/S

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig hurtig og perfekt service

Virkelig hurtig og perfekt service.
Kontrol af olietank ifm hussalg blev bestilt, udført og jeg havde en færdig attest indenfor 1 døgn !
Fantastisk kundeservice af Mille på kontoret og Kacper der udførte kontrollen.

3. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god og hurtig service

Rigtig god og hurtig service. Vi kunne afslutte salg af bolig med olietank efter hurtig tjek. Shout out til Niklas som virkelig var flink til at forklare og sætte vores tjek så hurtigt igang.

3. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ikke alene blev jordprøver taget en dag før oprindeligt aftalt, vi modtog også svar som lovet. Absolut god service

28. November 2025

Kan anbefales

Vi var glade for, at vi valgte Miljø-Experten til at finde og kontrollerer vor nedgravede olietank, da vi skulle sælge vort hus. Vi var aldrig i tvivl om hvad det kostede, godt og hurtig udført arbejde.

24. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og grundig arbejde

Super service og grundig arbejde. Kunne ønske at virksomheden også anvendte en georadar til at kunne identificere olietanke som ikke er lavet af metal.

Men det er noget som ingen andre lignende virksomheder gør. Så det var bare en opfordring end det var en kritik

15. Oktober 2025

Hurtig og kompetent service

Hurtig og kompetent service. Firmaet vejledte mig hvordan jeg kunne forberede tømning og afblænding af gammel jordtank og arbejdet blev udført 5 dage efter ordreafgivelse.
Et kompent firma jeg gerne vil bruge igen

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde behov for hurtig ekspedition…

Vi havde behov for hurtig ekspedition ifm. hussalg. Dette tog man hensyn til (Mille) og forsøgte at imødekomme behandlingen af sagen hurtigst muligt. Det lykkedes at få gennemført en inspektion mv. og få fremsendt sløjfningsattest samme dag!
Det er virkelig værdsat.

8. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hurtig professionel og fantastisk service.

Da vi pludselig stod i en situation med hussalg der gjorde at vi skulle have fundet vores olietank. Tog vi kontakt til miljøeksperten som hurtigt lokaliseret og fik undersøgt tanken. Efterfølgende også kom hurtigt og fik tømt tanken samt fik klarede papirerne. Den hurtige responstid var medvirkende til at vi fik solgt huset på bare seks dage.

4. August 2025

Amazing customer support team

Amazing customer support team (Mikkel) on phone, who has helped us to find the cheapest / fastest way to find resolution to our oil tank. I have not met the technicians as they did the tank cleaning while I was at work, but all seems to be done well and documentation send to me looks great.

15. August 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr