Aars Festudlejning Bewertungen 24

TrustScore 4.5 von 5

4,5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God kommunikation og hurtig svar på henvendelse Fint telt, dejligt at vi ku få det op i så god tid

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Simpelthen de sødeste drenge og de ved bare lige præcis hva de laver. De er dygtige og hurtige 🤩 pålidelige og skønne 💪🏻

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har ved flere lejligheder lejet gennem Aars festudlejning. Alle gangene med højt serviceniveau og nem dialog i forhold til yderligere ting de kan hjælpe med til festen. Senest med et fornemt telt... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Partyzubehörverleih

Vom Unternehmen geschrieben

Aars Festudlejning tilbyder udlejning af professionelt festudstyr til alle former for events og arrangementer. Vi har et bredt udvalg af festudstyr at tilbyde, heriblandt - Slushicemaskiner, popcornmaskiner, softicemaskiner, candyflossmaskiner, hoppeborge, og meget meget mere.

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

6x6 telt

Denne gang lejede vi et telt, vi skulle holde dåb. De kom ud og satte det op dagen før, vi holdte fest, de kom og pakkede telt og gulv sammen igen dagen efter igen. Super hurtigt, super nemt. Flinke mennesker. Ikke sidste gang vi lejer fra det firma.

17. August 2025

Antwort von Aars Festudlejning

Tak for de flotte ord, Helle!
Vi er glade for, at vores telt måtte være med til, at danne rammerne for jeres dåb.
Vi glæder os til næste gang!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og fine telte

Senest med et fornemt telt med gulv og gennemsigtige sider til at nyde overblikket over hele festen fra sin plads i det flotte telt.

17. August 2025

Antwort von Aars Festudlejning

Tak for de flotte ord, Tobias! Vi er glade for, at kunne hjælpe dig endnu en gang - og glæder os til næste gang! :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gode priser god service flinke…

Gode priser god service flinke mennesker.. jamen der jo ikke et øje tørt.. har allerede booket mere hos dem til senere fornøjelse.. det blev ikke sidste gang vi lejer af dem. 5 stjerner med pil op

26. Juli 2025

Antwort von Aars Festudlejning

Tusind tak for de flotte ord, Simon! Vi glæder os til næste gang.

Helt igennem fantastisk service

Vi lejede slushice-, popcorn maskine og fadølsanlæg.
Til at starte med kunne fadølsanlægget ikke stå i baren vi havde lavet… de tilbød de bare kunne tage hjem og så ringede vi når vi var klar. De kom og satte det hele til senere… på fest dagen løb vi tør for pilsner, de tog hurtigt telefon og kom med to mere fustager… helt igennem fantastisk service, med overkommelige priser… vi vil til hver en tid leje hos dem igen!

26. Juli 2025

Antwort von Aars Festudlejning

Tusind tak for de flotte ord, Caroline! Vi er glade for, at i er tilfredse! Vi glæder os til næste gang.

Jeg lejede telt

Jeg lejede telt, gulv, stole og borde, altid venlige at snakke med ejeren, kanon service hele vejen igennem og til nogle super priser! Jeg vil med glæde bruge Aars festudlejning til en anden gang😃

19. Juli 2025

Antwort von Aars Festudlejning

Tusind tak for de flotte ord, Dennis. Vi er glade for, at kunne hjælpe dig endnu en gang. :-)

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super

God kommunikation og hurtig svar på henvendelse
Fint telt, dejligt at vi ku få det op i så god tid

31. Mai 2025

Hej Mathilde.
Tak for de flotte ord. Vi er glade for, at teltet var som ønsket! :)

Virkelig god oplevelse!

Meget professionelle, hurtige til at svare og fair priser 👍🏻
De kom på satte hoppeborgen op på det aftalte tidspunkt og hentede den igen, da vi var færdige.
Hoppeborgen var af god kvalitet og sjov med riddere på.

17. Mai 2025

Hej Anne Kathrine.
Tusind tak for ordene, det sætter vi stor pris på!
- Vi er glade for, at hoppeborgen passede til jeres arrangement! :)

Hurtig svar på forespørgsel

Hurtig svar på forespørgsel, meget fleksibel, god pris og super venligt personale - alt spillede bare, og jeg er klar til at genbestille til næste fest 🥳

5. April 2025

Hej Katrine.
Tusind tak for de flotte ord, det betyder ALT, at vores kunder er glade og tilfredse!

Vi glæder os til, at levere til jer endnu en gang. :-)

Jonas

Aars Festudlejning

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og høflig samtale når…

Super god service og høflig samtale når man ringer til dem
De kan varmt anbefales til jeres næste fest og rigtig gode priser
Så næste gang i skal holde fest eller andet så kan jeg kun anbefale jer til at kontakte aars fest udlejning

30. Juni 2024

Upåklagelig service!

Lejede en slushicemaskine til en børnehavefødselsdagsfest og det var et hit hos børnene. Det hele virkede upåklageligt! God og hurtig service og bestemt en god pris!

20. August 2023

Antwort von Aars Festudlejning

Tusind tak for de flotte ord, det sætter vi meget pris på. Vi hjælper selvfølgelig gerne med slushice igen en anden gang! ☺️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig professionelt udstyr og service

Service og god vejledning.

Indehaveren er en total god fyr!

Helt sikkert noget jeg vil benytte fremover til store fester og arrangementer

7. Juli 2023

Antwort von Aars Festudlejning

Tusind tak for de søde ord! Vi hjælper naturligvis gerne igen, en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig god service og levering

Virkelig god service og levering, klargøring af slushice maskine.
God vejledning i brug af maskine.
Kan absolut anbefales

24. Juni 2023

Antwort von Aars Festudlejning

Tusind tak for de søde ord! Vi hjælper naturligvis gerne igen, en anden gang.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr