Aarhus Gulvafslibning  Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan klart anbefale Aarhus Gulvafslibning, rigtig god service både over mail og telefon. Ham der kom ud og skulle slibe vores køkkengulv, var rigtig flink og fortalt hvad der skulle ske, alt i alt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er meget tilfredse med resultatet og kan varmt anbefale virksomheden. Hele processen har været meget professionel fra start til slut, og arbejdet er udført i virkelig høj kvalitet. Vores gulve... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fint resultat - pæne gulve uden grimme kanter eller lignende. God (og hurtig) kommunikation hele vejen igennem og alle aftaler overholdt. Pænt ryddet op.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har fået det flotteste køkkengulv efter slibning og flere gange lak. Firmaet var hurtig til svare på henvendelse og nem at aftale en tid med.

1. Fachhandel für Bodenbeläge
  2. auch in
  3. Bauunternehmer
  4. Bodenleger
  5. Fußbodenaufbereitung
  6. Holzfußboden-Reparaturservice
  7. Schleif- und Polierservice für Fußböden

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Aarhus Gulvafslibning er vi specialister inden for gulvafslibning. Vores ekspertise omfatter omhyggelig gulvafslibning, hvor vi forvandler trægulve til deres tidligere pragt. Vi bruger avanceret udstyr og teknikker for at sikre, at dine gulve får den optimale behandling. Vi tilbyder også efterbehandlinger som lakering, oliering eller bejdsning, der forlænger gulvenes levetid og beskytter dem mod slid og skader. Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed er uovertruffen. Vi forstår vigtigheden af at opfylde kundernes forventninger, og vores erfarne team arbejder omhyggeligt for at levere resultater, der imponerer. Vores omfattende erfaring gør os i stand til at rådgive vores kunder om de bedste løsninger, der passer til deres behov og budget.

Hervorragend

Alle Bewertungen

47 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot resultat og super service

Lige fra første henvendelse, har jeg fået svar på alle mails / sms'er senest dagen efter. Afslibning+lakering af stavparket i gang, stue og køkken er udført med rigtig godt resultat. Og da der i første omgang var kommet lidt "nister" i lakken, så kom Jonas forbi allerede dagen efter og finpudsede+lakerede en ekstra gang. Super service! Er rigtig godt tilfreds!

27. Juli 2024

Hej Laust

Tusind tak for din fine anmeldelse,
Det betyder rigtig meget for os da vi altid stræber efter at yde den bedste service & kvalitet 🌟

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super flot arbejde og vejledning

Super flot arbejde og professionel behandling og dialog. Gulvet står bare SÅ flot og jeg blev vejledt til de rigtige valg. Særlig ros til både og Jamal var meget imøde kommende og har udført arbejdet perfekt. Tak

21. Juli 2024

Hej Mikael

Hej Hans Jørgen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dyrt men godt

Resultatet er i top

God og nem kommunikation

Ingen af de tilbøjeligheder man kan læse om på fb og reddit… Og de holder aftaler og tidsplaner

Prisen var noget højre end forventet

Jeg fortryder ikke, at jeg valgt dem, men prisen trækker ned

17. Juli 2024

Hej Nikolaj

Tusind tak for din fine anmeldelse,

Prisen blev kun ændret fordi du ønskede en anden behandling under vores udførelse, hvilket vi hurtig var med på at realisere lige efter dit ønske, hvilket du også accepterede både via mail samt telefonisk samtale 😃

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse og flot arbejde.

Super god oplevelse og flot arbejde.

5. Juli 2024

Hej Kunde

God service flot slutprodukt

God service flot slutprodukt.

28. Juni 2024

Rimelig pris.

14. Juni 2024

Hej Søren

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, god vejledning og meget fleksible. Rigtig god oplevelse.

28. Mai 2024

Hej Peter

Trappeslibning og lakering

Fik slebet og lakeret trapper. Rigtig flot arbejde. God og klar kommunikation. Kan varmt anbefales.

30. Mai 2024

Hej Esben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget veludført arbejde og ualmindeligt…

Meget veludført arbejde og ualmindeligt god kundeservice!

31. Mai 2024

Hej Tina

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og godt resultat

Jonas var meget hjælpsom og imødekommende, da vi skulle have slebet vores gulve med kort varsel. Han var fleksibel, og hurtig til at svare, da vores behov ændrede sig, efter at vi havde lavet en aftale. Vi er rigtig glade for resultatet, og kan klart anbefale dem.

20. Mai 2024

Hej Simon

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Superfin kommunikation, god service og flot resultat

Rigtig god kommunikation og god service hele vejen igennem. Derudover et virkelig flot resultat. Vi er SÅ glade for, at vi valgte Aarhus Gulvafslibning, og vi vil uden tvivl anbefale dem til andre.
Vi har fået ordnet (afslibning og lakering) vores fyretræsgulve i en gammel lejlighed i Århus C i to etaper, og vi har fået så god vejledning før og undervejs.
Udover det flotte gulv selvfølgelig har man ikke kunnet se, at de har været der. Vi havde ligesom forberedt os på en masse støv efter afslibningen, men det er altså ret fantastisk, at der intet var at se bagefter.

24. Mai 2024

Hej Rikke

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Aarhus gulvservice får mine bedste anbefalinger

Jeg har fået slebet og oliebehandlet mine gulve hos Aarhus Gulvafslibning med et rigtig flot resultat. Fra start til slut var der god service og Jonas er utrolig venlig i sin kommunikation og meget hurtig til at svare. Jeg fik en god faglig vejledning om hvad der ville være bedst, da jeg har både et nyt og et gammelt gulv, der skulle se mere ens ud. Alt var som aftalt og jeg fik ovenikøbet vejledning og lidt ekstra lud og olie, til at efterbehandle et dørtrin, der skulle eftermonteres. Maiken Bjerg

12. Mai 2024

Hej Maiken

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremrangende arbejde og effektiv…

Fremrangende arbejde og effektiv service, herunder korrespondance - pengene værd!

23. April 2024

Hej Kristoffer

Super arbejde!

Super arbejde! Arbejdet blev udført til tiden og resultatet blev rigtig godt. Generel rigtig god service igennem hele processen.

18. April 2024

Hej Christian

Hej

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kompetent og flot arbejde.

Aarhus Gulvafslibning har leveret et virkelig flot resultat efter behandling af gamle trægulve, der nu fremtræder lyse og med bevaring af en synlig træstruktur.

13. April 2024

Hej Hans

Overholdt alle aftaler

Overholdt alle aftaler, hurtig med at melde tilbage. Fint arbejde

5. April 2024

Hej Henrik

Kvalitet

Mårslet Borgerhus oplevelse:

Der var faglig, ærlig og imødekommen kommunikation. Et virkelig effektiv og flot stykke arbejde. Vi kan på det varmeste anbefale dette firma og Jonas.

26. März 2024

Hej Heidi

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flot og hurtig udført arbejde

Flot og hurtig udført arbejde. Aftaler holdt til punktlighed.

15. März 2024

Hej Bjarne

Aarhus Gulvafslibning

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr