A Hcykler Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil meget gerne anbefale AH. De yder super service og er altid hjælpsomme med gode råd, når man vil lave opgraderinger på sin racercykel. Kommer jeg ned med min racercykel uden at have bestilt tid... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

...til at yde ringe service og til at være urimeligt dyre. Jeg indleverede min cykel blot for at få strammet kæden, og da jeg hentede den igen senere samme dag, havde de også lige sat min bagskærm... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde forvoldt skade på en vens cykel og fik god (og overbærende) vejledning og hjælp ad flere omgange ift. om det gav mening at køre det som en forsikringssag eller ej og hvad det evt. ville indebære... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

3 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

SUPER SERVICE!

Jeg fik hjælp af A-H efter min racer var blevet skadet, meget kompetent og super servicemindet. Jeg skal helt sikkert handle der igen!

21. September 2016

Super service

I forbindelse med en forsikringssag var vi tre personer, som havde brug for en vurdering af skaderne på vores cykler.
Ringede til a-h cykler som sagde at jeg bare kunne komme med cyklerne.
Allerede dagen efter modtog jeg tre mails med opgørelserne, som a-h cykler også havde sendt videre til forsikringsselskabet.
Bedre kan det ikke gøres - TAK!

16. September 2016

Fantastisk service

Jeg har et meget specielt behov for en gammel type forgaffel, men med beslag til rullebremse.

Jeg har ikke handlet med dem før og dette meget specielle ønske må tage langt mere tid end deres fortjeneste berettiger. Trods dette, forsøger de stadig serviceminded at hjælpe mig.

Deres service og positive indstilling går udover, hvad de rent faktisk tjener på, hvilket er beundringsværdigt.

Kan stærkt anbefales

13. September 2016

Service

Priserne er i orden. Servicen er i top. Altid smil på. Husk at bliv medlem af deres Facebook gruppe - der kommer indimellem nogle rigtig gode tilbud

8. Juli 2016

Rigtig god service

Købte en racer og fik kompetent vejledning og der blev ikke forsøgt at sælge for at sælge. De var ærlige omkring hvad jeg kunne få for mit budget, og der var flere gange hvor de faktisk frarådede mig at bruge for mange penge på diverse ekstrating fordi det var min første cykel, og jeg lige burde prøve det først. Jeg talte med 3 forskellige folk i forbindelse med mit køb, og de vidste alle hvem jeg var og hvad jeg søgte. De har tydeligvis god kommunikation internt og 100% fokus på service.

21. März 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

service service og atter service

Jeg har nu købt 16 cykler hos Ah cykler og det har været fantastisk hver eneste gang super super service god betjening og hurtig og effektiv reparation. Og man kommer altid ud af den lille butik med et smil på læberne. Kan kun anbefale denne fantastiske butik i København til alle lige meget hvilken type cykel man leder efter eller skal havde repereet. :-)

26. Januar 2015

Super service - super priser

Har både købt cykel og fået repareret/opgraderet cykler hos AH. Mine erfaringer er at det er den bedste service, til den bedste pris. Her handler jeg helt sikker fremover...

14. Januar 2015
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og kun omkostninger for forretningen.

Har ledt højt og lavt for en ny sadel klampe til min Cervelo fra 2009. Kontakter efter længere tids søgen AH Cykler som besvarer mails på næsten alle tidspunkter af døgnet. Fremsender gammel sadel klampe som bliver repareret og sendt retur uden beregning. Det er bare fantastisk service. En forretning som jeg bestemt handler med i fremtiden og som jeg kun kan anbefale på det kraftigste.

15. September 2014

Service over gennemsnittet

Simpelthen en butik der lever op til alle forventninger. Altid imødekommende og klar med god service. Alle er kompetente og dygtige og levere høj faglighed. Jeg vil altid føle mig sikker med at aflevere mine cykler der.
De går altid lidt længere og yder lidt mere end man kan forvente sig af en cykelforretning om det gælder service eller gode råd. Jeg kan være i det dårligste humør, men jeg går altid ud af butikken med et stort smil.

26. Juni 2014

Service - Service - Service

Hvad andre cykelbutikker ikke fatter i København, er at service er det som de skal overleve på i det lange løb.....Det har A-H fattet!
Tak for jeres ærlighed, ligefremhed og SERVICE. De eneste jeg savner er et lidt større og varieret tøjudvalg - men hvor skulle der være plads til det :-)

24. Juni 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service - best in town

Hvad enten du skal have en citybike eller en tri-supercykel, så får du venlig, kompetent og engageret betjening. Utilfredse kunder lader ikke til at være en option for den butik.
Jeg er dybt imponeret.
AMC

9. Juni 2014

Effektiv behandling - hver gang

Jeg er bosat i Aarhus, og købte en Cervelo P5 da jeg var i Kbh. Handlen sad i skabet, og de 2 gange jeg efterfølgende har skullet bruge ekstra udstyr, har de været effektive i kommunikation pr. mail og telefon. Jeg har modtaget varerne hver gang, dagen efter bestilling. God service!

3. Juni 2014
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr