Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The worst grocery shop in all of 3000 Helsingør. Extremely rude staff especially a young immigrant girl with long black curly hair who was working in the payment booth and was talking very very rude t... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin oplevelse at komme i 365, har været min foretrukne butik de sidste 5 år. De har fornuftige priser og fin service fra medarbejdere. Derudover har de ofte tilbudsvarer og varer markeret med gult og... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Butikken i Frederikssund er virkelig blevet dårlig , de har aldrig varer de har på tilbud. Prismærker stemmer ikke overens med det der ligger i køledisken + deres flaske automat aldrig duer / i st... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

365 i Ubby er kun gået ned af bakke, dårlig service ,forhindrings løb når man handler der står paller, pap og vogne alle vegne. For ikke så længe havde de skade dyr og det personale. Unge mennesker de... Mehr ansehen

1,7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Dårlig service og imødekommendehed

Der er ikke meget service, og grim og hård tone til en. Avis-varene er der ikke, de kommer ikke. Hver gang vi har købt kød, som vi vil bruge dagen efter, har vi måtte smide det ud (slet ikke frisk). De fleste taler og forstår slet ikke dansk, når du spørg om noget.
Men det skal have 5 store stjerner for deres brød, det kører vi gerne for.

5. Juni 2025

To good to go

Nu har jeg to gange hentet to good to go grøntsager.
Har en fornemmelse af, at jeg sparer jer for en tur til skraldespanden. Det er vel ikke meningen?
Rådne løg, to ud af tre bananer rådne, tomter o.v . Grønne spirrende kartofler. For dyrt for så kedelige oplevelser.
Det kan gøres bedre.
Vh Lene

5. Juni 2025

Rådne varer og endnu mere rådne medarbejdere

Rådne varer og endnu mere rådne medarbejdere

Jeg havde den tvivlsomme fornøjelse af at besøge "butiken" ved Silkeborgsvej i Årbyhøj kl. 21:40 – og lad mig bare sige, det bliver sidste gang. Planen var simpel: jeg ville pante nogle flasker 20 minutter før lukketid og købe morgenmad. Kasseren sendte mig udenfor og rundt om bygningen, men døren var låst. Da jeg kom tilbage, stod han sammen med en yngre kvinde i 20’erne, som tydeligvis legede butikschef. Hun manglede dog både modenhed og intelligens til at udfylde den rolle.

Da jeg venligt forklarede, at døren var låst, fik jeg en nedladende kommentar tilbage om, at "det kan man jo ikke forvente, når vi snart lukker." Min indvending om, at det var hendes kollega der havde sendt mig ud, blev bare affejet med henvisning til at kasseren var ny – ingen undskyldning, ingen øjenkontakt, ingen form for professionalisme.

Mens jeg ventede, så jeg hende gå rundt i butikken med et oppustet ego og en ubehagelig tone overfor de yngre medarbejdere, som hun dirigerede rundt som en smålig diktator i et stormagasin.

Da jeg til sidst ville købe nogle æbler, viste det sig selvfølgelig, at de var mugne. Jeg efterlod dem i kassen, hvilket kasseren tilsyneladende ikke kunne forstå var et problem. Med sådan en rådden ledelse er det ikke overraskende, at frugten også følger trop.

Hold jer langt væk fra denne butik – medmindre I vil betale overpris for skrald og samtidig blive behandlet som skidt.

29. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Personalet i 365 mangler uddannelse.

Man mærker tydeligt, at medarbejderne i 365's butikker ikke er faguddannede. Det gælder ikke kun butikken, som jeg besøgte i dag (bor i Østjylland). Eksemplerne nedenfor er fra i dag, men de er ikke enestående - har oplevet disse ting og lign. ting i andre 365-butikker og i det gamle Fakta.
1. Manglende prisskilte på nogle varer, i dag fx ciabatta.
2. Forkerte priser på nogle skilte, i dag Øko Skyr Naturel, hvor skiltet sagde 22,95 kr., men kassen 39,95 kr.
3. Personale, som fører private samtaler med deres venner samtidig med, at de betjener kunder.
4. Høje stakke af kundevogne ved kassen, som gør det svært at komme til at sætte sin egen vogn op.

Hvis det bare var en enkelt ting, det var galt med, kunne man bære over med det. Men jeg oplever, at der er tale om et generelt mønster i 365´s butikker.
Retfærdigvis skal det siges, at personalet/de unge mennesker, normalt er venlige og søde, selvom deres varekundskab tit er ringe eller ikke-eksisterende. Det kan man naturligvis ikke bebrejde de unge selv. Det falder tilbage på ledelsen, ikke i den enkelte butik - men den overordnede ledelse. Anden konklusion kan man ikke nå til, når man som undertegnede har oplevet disse ting i flere butikker.

Jeg har været kunde i Coop's butikker i rigtig mange år - og i forskellige dele af landet - men må desværre konstatere, at begrebet service ikke længere dækker over, hvad det gjorde engang. I dag er det alt for ofte ikke nogen god oplevelse at gå ud at handle.

17. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Opfør jer ordentligt i 365 Discount på Gurrevej i Helsingør!!

Denne anmeldelse drejer sig om 365 Discount på Gurrevej i Helsingør!
I går aftes var jeg inde for at handle der, og hvor HAR de dog forbedret sig!!
De to unge mænd i forretningen gav mig en fin service i kassen, og varerne er fortsat fine med gode priser!!
Jeg kommer tilbage med glæde!!♥️
Tilføjelse!
For nogle dage siden var jeg igen i 365 Discount på Gurrevej i Helsingør, og det gjorde mig vred og ked af det, for nogle egoistiske og kriminelle kunder har stjålet kundevognene, så nu må de ærlige og trofaste kunder bruge en kurv, når de skal handle!!!!
Skam jer, tyveknægte!!!!
Er I aldrig blevet opdraget hjemme??!
Desuden var flaskeautomaten IGEN gået ned ligesom den tit gjorde, da forretningen hed Fakta!!
Mon ikke kunderne " glemmer" at tømme flaskerne, før de lægger dem ind i flaskeautomaten??!
Hvis I ønsker et velfungerende discount- supermarked, så må I SELV behandle det ordentligt!!!!
Tilføjelse fredag d. 11/7- 2025 med 1 stjerne til 365 Discount på Gefionsvej i Helsingør!
Jeg var ude at handle i går og havde bestemt mig til at gå ind i ovenstående supermarked!
MEN der var ingen kundevogne uden for forretningen, og derfor bad jeg to ansatte om at hente nogle, men de så sløvt på mig, og den sidstnævnte mente ikke, at der var flere!
Jeg sagde så, at jeg ville handle i Netto!

Da jeg efter et veloverstået indkøb på over 700 kr. igen kom forbi 365 Discount, var kl. ca. 19:30, så da de først lukker kl. 21, måtte de sidste kunder undvære kundevognene til storindkøb!!
Ikke alene gik de glip af over 700 kr., men de har også fået en MEGET dårlig anmeldelse!!
Som før oplyst, så er jeg ikke medlem af COOP, da jeg har erfaret, at de holder med deres ansatte og IKKE med mig som kunde!!
Ånden fra hedengangne Irma er sandelig forsvundet fra den forretning!!!

15. Mai 2025

365 ærtebjerghaven 3

365 ærtebjerghaven 3
5270 odense. N

Ville levere jeres egen cola 2 liters
Plastik flasker, retur flaske maskinen Ville ikke tage i mod jeres Plastik cola Plastik flasker på 2 liters , nina sagde at de ikke tog i mod deres egen 2 liters cola flasker og j eg skulle finde en anden forening for at få pant
På mine cola 2 liters cola tomme flasker.

Dette er strid med loven og jeg går videre med dette.

Vil have I søger for at jeg kan aflevere mine tomme 2 liters cola flasker ved genbruges automaten
Så den ikke spytter dem ud og jeg
Ikke kan få pengene af 365

Sendt fra Outlook til Android

2. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I går købte jeg en fransk leverpostej…

I går købte jeg en fransk leverpostej på tilbud. Begge mine hund fik lidt til aftensmad som de har gjort så mange gange før men nu er de virkelige syge
Opkast meget voldsom, har ikke kræfter til at holde sig oppe. Ligger og meget sløve i morgen er jeg nød til at tage til Dyrelæge hvis intet er forandret
MEN idet de blev syge ville jeg ringe og advare forretningen om leverpostejen med stor sandsynlighed er dårlig men det er ikke lykkes mig at finde et telefon nr. og det er på ingen måder ok
Får styr på det så man kan advare.
Jeg tror ikke lige jeg handle der mere pga dette.
Jeg håber i det mindste I sender en kurv hund mad eller betaler rensning af min bil pga dette.

7. Mai 2025

365 Frederikssund

Kan desværre ikke give minus stjerner, til 365 i Frederikssund, da vi i dag var nede for at skulle have 3 stk. svinemørbrad, sampak, tilbuddet startet i dag, og en arrogant medarbejder, fortalte de ligger i montren, der var så lige 3 forskellige😡, og da vi spurgte igen, de ligger her og der er så ikke lige flere, og ja ja jeg vidste der ikke var flere, men lidt god kundeservice, er måske en mangelvarer i denne forretning.
Og det er så ikke første gang, vi er gået forgæves😡🌞

8. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Brok brok brok

Brok brok brok. 365 i Kolind er vores foretrukne discount-butik, kun overgået af Rema 1000, der ligger 20 km væk. I 365 møder vi kun engagerede medarbejdere. Unge, ja - men søde og hjælpsomme. Udvalget er som man kunne forvente af en discountbutik. Skal vi have noget specielt går vi i vores SuperBrugs, hvor det er svært at finde personalet, som er akkurat lige så unge som i 365. Og deres udvalg er såmænd ikke til at besvime over.

1. Mai 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ja det kan nok ikke blive ringere når man…

Ja det kan nok ikke blive dårligere når man handler 365 ved Hedehusene st. Køber en Jacobsen øl men da vi hjemme får åbnet den så er den næsten 4 mdr for gammel. Vi gør dem opmærksom på det dagen efter hvor man vælger at fjerne dem, men igen dagen efter igen så er de nu sat på spot og til fuld pris 30 kr. Det er bare ikke I orden. Kims saltede nødder var 1 mdr for gamle med dyr i, mums men de er fuldstændige lige glade.
Ydermere så ser man tit at chefen er efter dem der arbejder der og skælder dem ud foran kunder, tænker at det kunne gøres ude bag ved, da det ikke er acceptabelt at skulle blive råbt af foran kunder.

4. April 2025

365 Rønne

365 Rønne. Arrogant ung arbejder, der snærrede af mig, spillede smart, var mega lige glad med mig og min henvendelse, og ikke "orkede" at hjælpe mig og give mig en god service!. Virkelig barnlig, latterlig opførsel og mangel for respekt og service, henvender mig ALDRIG til jeres ungarbejder igen!

13. April 2025

Meget skuffet over 365.

Der er 50% på bake-off. Jeg købte to trestammer og en berliner og en hindbærsnit. De siger at der ikke er 50% på bake-off og derfor bliver jeg nød til at vise dem det. Derefter giver de mig en 10’er tilbage da jeg skulle have 14,- tilbage. De har ikke styr på en skid.

7. April 2025

Pas på

Pas på, når I bruger App'en i 365. Sikkerheden er helt fraværende. De kan trække penge på din konto uden godkendelse og måske uden du opdager det, før det er for sent.

5. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

365 i Dianalund kan være temmelig…

365 i Dianalund kan være temmelig svingende med deres hjælpevillighed.
Meget ofte bliver der trukket på skulderen når man efterspørger varer man har købt tidligere.
En anden variant oplevede jeg 5/4.
Der var tilbud på Buko’s oste (de runde og firkantede),
Enkeltvis koster de normalt 25-27 kr hvilke er ret dyrt vil jeg mene.
Men denne dag var der tilbud, tag 2 for 35 kr.
Jeg købte en rund Rejeost og en firkantet gul Pikant.
De lå på samme hylde med tilbudsskiltet “tag 2 for 35 kr”.
Ved kassen måtte jeg betale fuld pris for begge.
Førstemanden blev hidkaldt.
Forklaringen var, at man skulle købe enten 2 runde eller 2 firkantet for at få rabatten.
Denne oplysning stod ikke ved varen, og den dybere mening står heller ikke hel klar for mig.

5. April 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr