Rigtig god handel
Rigtig god handel. Produktet kom hurtigt frem, var godt pakket, og prisen var meget rimelig.
Enkel bestilling og fin kvalitet for prisen.
Rigtig god service og hurtig levering. Produktet lever op til beskrivelsen, og kvaliteten føles solid. Kan klart anbefales.
Detta företag tog mina pengar och gav mig inte produkten.
I am satisfied with their service. Their delivery is very fast. The ordering process and the product are all great.
Ordering was easy, delivery arrived on time, and the product quality matched the description better than expected.
Hurtig behandling af ordren, tydelige opdateringer og et produkt, der føles solidt og pålideligt. En rigtig god købsoplevelse.
Produktet blev leveret inden for den angivne tidsramme, var godt pakket ind og matchede beskrivelsen perfekt.
Klar og professionel kommunikation, hurtig levering og et produkt, der føles robust og holdbart.
Jeg var dum nok til å bestille herfra. Elendig firma!!!
HOLD JER VÆK FRA DENNE HJEMMESIDE. Bestilte nogle luftpudesko til 249kr. Efter meget lang tid kom de endelig. Skoene er absolut intet værd og ligner på ingen måde dem fra deres hjemmeside. Hårdt plastik uden fleksibilitet. Har skrevet frem og tilbage med firmaet og modtaget standardmail om refusion, hvis jeg beholder skoene. At det skåner miljøet hvis jeg ikke sender retur. Skoene er ubrugelige og jeg gider ikke have deres L….Skal for øvrigt selv betale for returnering. Denne hjemmeside burde lukkes. Det er svindel at sende et produkt, der er ubrugeligt og på ingen måde ligner det fra hjemmeside.
Mega ringe kvalitet.
Bestilt 1 par Luftpude Ortopædiske Sko - Ekstremt komfortabel - dog billige.
Skoen består af plastik eller andet materiale. Skoen er hård som mursten og nettet øverst på skoen vil hurtigt gå i stykker. Bagkappen flapper op og ned.
En sko uden luftpude, ekstrem umuligt at gå med med totalt ubehagelig stiv flade.
En meget meget dårlig sko, som ikke kan pynte sig med salgs trick: Luftpude Ortopædiske Sko - Ekstremt komfortabel. Don't go there.
Total Fup firma, meget dårlig kvalitet af produkter og umuligt at returnere for de sender ikke retur label efter flere anmodninger.
Bestilte et par sko og fik dem efter et godt stykke tid. Kunne med fordel have købt dem på et marked. De levede overhovedet ikke op til forventninger. Firmaet er fuld af ord om hvor let det er at returnere.
Så opstår problemet, jeg bliver belært om hvor meget det belaster miljøet hvor svært det er at returnere til Albanien 🙄 surprice - har hørt om
Hong kong - England - Malmø i denne forbindelse
Fup Fup Fup . Som rosinen i pølseenden blev jeg tilbudt 40% af prisen jeg havde givet for varen.
Så send dem dog.
Bestilte en vare. Annullerede ordren indenfor 24 timer, men fik beskeden at varen var sendt. Forsøgte at annullere igen indenfor 24 timer.
Fik dernæst besked om, at varen ikke var på lager, med kunne få 100% rabat på en anden vare (ved ikke hvad det betyder?). Samme dag trækker de pengene, på trods af at de siger, at varen er udsolgt.
Jeg har bedt om at få mine penge tilbage skriftligt. Tlf. nummer på deres hjemmeside er en telefonsvarer.
Er meget utilfreds !
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.