Ik heb 8 maanden lang twee units gehuurd bij 1Box en ben ontzettend tevreden. De klantenservice is uitstekend bereikbaar en ze staan je altijd vriendelijk te woord. De medewerker op locatie heeft mij... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet
Goede opslag . Locatie ook prima. Goed geholpen omdat op dezelfde dag van opslag nog van ruimte moest worden verwisseld. 05-02 -2026.Automatische incasso was gestorneerd. Waarom was niet te achterhale... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Zeer fijne ervaring, vriendelijk en meedenkend personeel, altijd bereikbaar, moderne opslag. Voorheen een opslagbox gehad in Breda bij dit bedrijf, wat goed beviel. Uiteindelijk mijn spullen moeten ve... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Goede supportservice. Er werd goed meegekeken naar welke boxen we hadden en ik ben telefonisch duidelijk geholpen en begeleid. Het afsluiten van het contract verliep soepel. Ook de ondersteuning bij h... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
1BOX Self Storage biedt opslagmogelijkheden voor zowel particulieren als bedrijven. Of je nu een paar dozen kwijt wilt of je hele inboedel, bij ons zit je goed. Je spullen staan veilig, schoon en zijn iedere dag makkelijk bereikbaar. Je kiest zelf hoeveel ruimte je nodig hebt – groot of klein.
Vliegend Hertlaan 21, 3526KT, Utrecht, Niederlande
Bereikbaarheid is goed, meedenken met de situatie is ook goed. Verbetering kan in de afhandeling van de aanvraag. Een paar keer moeten bellen voor de juiste gegevens op de overeenkomst....

Antwort von 1BOX Self Storage
I strongly advise not to do business with this company. They almost doubled my monthly fee after being a customer for years now. They have no love or connection with long term clients. it is just a money grab company who would raise your costs and force you to pay up without any customer appreciation. I was a happy customer with the previous owners. But now that 1box took over it has been a disaster!!

Antwort von 1BOX Self Storage
Po taz kolejny muszę się przeprowadzić i mogłem zostawić tam cześć z moich rzeczy.

Antwort von 1BOX Self Storage
Ik ben goed geholpen door de dame aan te telefoon. Het betalen en de e-mails met de codes alles is perfect. Dus wat wil ik meer?

Antwort von 1BOX Self Storage
I had a great experience renting this storage unit. The place was clean, secure, and easy to access. Communication was smooth and professional, and everything went exactly as promised. I felt confident leaving my belongings here and would definitely rent again in the future. Highly recommended!

Antwort von 1BOX Self Storage
Werkt goed, maar moest naar een andere locatie om sleutel op te halen/ contract te tekenen. De 1 euro voor de eerste maand die wordt beloofd, bleek later alleen voor de 3e maand te gelden??!!! Nergens kleine lettertjes waar dit in staat. Dit is mijn inziens niet correct en juist, doe je een toezegging (zonder kleine lettertjes), dan moet je die na komen. Zelfs als ik opzeg staat in de mail "Bovendien ontvang je als klant van 1BOX altijd de eerste maand gratis!" No way!!! De z.g.n. passende oplossing is passend voor 1 box, niet voor mij! Ik heb geen vertrouwen meer in de partij en haal mijn spullen op!

Antwort von 1BOX Self Storage
Snelle en goede klantenservice! Nette ruimte voor een lage prijs.

Antwort von 1BOX Self Storage
My storage box was emptied by thieves. Since they entered from above, there were no signs of forced entry so the insurance refused to pay. Over €2,500 worth of belongings was stolen. Despite this, Box1 made no improvements to secure the space. As a result, a second and third robbery occurred and everything was stolen again!
By the way the manager promised me the insurance would take care of it because she was convinced it was a robbery - neigbours complained about having empty boxes left behind in their storage box that did not belong to them.
Despite this the incident was poorly communicated to the insurance company. Resulting in the insurance rufusing to pay.

Antwort von 1BOX Self Storage
Ik werd vlot en goed geholpen door Patricia en ze heeft alles duidelijk uitgelegd

Antwort von 1BOX Self Storage
Super snel en fijn contact,
Word erg fijn te woord gestaan!!
Units makkelijk in gebruik, en veilig!
Fijne openingstijden ben de 2de dag al vroeg kunnen brengen.
En als kers op de taart, de staat radio aan! Erg prettig

Antwort von 1BOX Self Storage
Super vriendelijk ontvangen en goed geholpen na de juiste box die ik nodig had

Antwort von 1BOX Self Storage
Vroeger zeer tevreden maar de laatste jaren niet meer. Prijzen gaan jaarlijks bizar omhoog, de karren zijn altijd weg en de laatste keren is de lift steeds niet te gebruiken omdat er iemand ergens deuren open laat staan. Vlgs de locatiemanager moet je dan maar het pand door om te kijken waar dat is? Wanneer dat op een avond gebeurt komt er ook niemand als je belt. De toiletten zijn enorm smerig. En voor de ingang js het 1 grote vieze zooi met veel lachgasballonnen. Ik durf er in de avond niet meer naartoe. Blij nu andere veel nettere en goedkopere opslag gevonden te hebben.

Antwort von 1BOX Self Storage
Het advies, de hulp bij vragen en de eerlijkheid bij de afstemming van de behoefte en aanbod hebben we als zeer prettig ervaren.

Antwort von 1BOX Self Storage
Ik liep gisteren naar binnen en 30 minuten later had ik de box gezien, contract getekend en vandaag al lekker bezig mijn spullen over te brengen.
Vriendelijk ontvangen en goed georganiseerd.

Antwort von 1BOX Self Storage
Professionaliteit gedrag , vriendelijke,hij is goed in wat hij doet. Blessings

Antwort von 1BOX Self Storage
Je kan direct iets gedaan krijgen zonder te veel gedoe zoals informatie invullen en gelijk ingebruikneming nemen gelijk toegan tot iets zeer handig voor direct iets geregeld krijgen

Antwort von 1BOX Self Storage
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.