Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Mange falske profiler, juks og fanteri
Profilene er unaturlige. Bilder av bilder "selfies" hentet fra andre steder eller av naken modeller. Merkelig at de viser ansikt og at det finnes så mange i nærområdet. Når man prøver å få kontakt med en epost adresse så er svaret unvikende. Det er alltid spørsmål tilbake, antagelig for oppfordre til melding bruk. Stiller samme spørsmål flere ganger på rad, selv om jeg hadde svart på det samme spørsmålet tidligere. Ser du som det er en og samme bruker som svarer for mange av jentene. Samme setninger som svarer tilbake. Her er det trolig et kundesenter som står bak er robot svar.
FAKE Site!!! Dette er en stor pengemaskine!!!!! Falske Piger.
Dette site er FUP!!! Det er en stor pengemaskine!! og den virker!!!. På 3 dage blev jeg lokket af 3 dejlige og "naturlige" piger i "København" med brugernavn "brunetten(27)", "løset(31)" og "blondlife(27)" til at købe såkalte kreditter til en samlet værdi af 2.774 kr., som jeg derefter betalte med for samtalerne.
Hver samtale kostede 40-80 kreditter.
Jeg købte for:
19Euro+49Euro+99Euro+199Euro = 366Euro = 2.774,28 DKK!!!
Jeg opdagede det først for sent at det var fake.
De er VIRKELIG dygtige de "piger" der arbejder der. Det eneste der afslører dem er at de ikke vil chatte over mail, Skype,sms eller på anden måde kommunikere, andet end at man skal købe flere kreditter for at holde samtalen i gang. De påstår at det er for deres egen sikkerhed eller at de ikke føler sig trygge ved andet. Den ene var "arbejdsløs", men alligevel havde hun råd til at købe disse kreditter.
Her burde mine alarmklokker have ringer endnu højere!!! Hver eneste besked kan komme til at koste 18kr!!! (40 kreditter pr. besked, til en pris på 47øre pr. kredit!!!)
Så det løber rigtigt hurtigt op. Jeg ville ønske at jeg selv havde læst denne anmeldelse på trustpilot inden jeg prøvede denne side.
Hold jer langt væk!!!
SCAM, man chatter med falske profiler.
Det er et virkelig udspekuleret svindelnummer. Jeg troede ikke på, at fake- profiler kunne være så troværdige, som de er på denne side. Derfor lod jeg mig narre. Men det er scam.
Pigerne derinde er meget attraktive, og meget sexlystne. Og de bliver hurtigt meget betagede af en, selv om man er meget ældre end pigen. Det kunne i bagklogskabens klare lys have været et dårligt tegn.
Grunden til, at jeg alligevel troede på, at pigerne var oprigtigt interesserede var, at deres svar var både intelligente og det fremgik, at de havde læst og husket tidligere beskeder.
Enten er der tale om et virkelig udspekuleret stykke software, eller også sidder medarbejderne på webstedet og chatter med kunderne.
Jeg har alt i alt smidt over 5000 kr ud på at chatte på den side. OG NEJ, der er ikke et nul for meget. Det er over FEM TUSINDE KRONER PÅ EN MÅNED. Og jeg har haft seriøs kontakt til 3 piger, eller rettere, 3 fupnumre. Det kan koges ned til 2, da den ene af pigerne efter eget udsagn skulle have været med i en trekant, hvor en anden ville være fast kæreste med mig.
Jeg er blevet brændt af i begge tilfælde. Jeg har aftalt en date med begge. Den ene pige dukkede aldrig op til daten. Så aftalte vi en ny dag. Der kom hun heller ikke.
Den anden pige ville først mødes i uge 30. Så blev det til en dag i uge 32. Da den dag kom, aflyste hun dagen før. Efter at jeg skrev denne klumme, kontaktede hun mig dog igen. Det er så 3 uger siden, vi sidst skulle mødes sidst, og den nye dato er 2 måneder efter, hvad jeg først blev stillet i udsigt. Nu har hun foreslået en ny dag. Okay, hun får en allersidste chanche, men jeg tvivler meget stærkt.
Og jeg chatter i hvert fald ikke i maraton-tempo, som hun tidligere har presset mig til at gøre, med en udtalelse om, at hun ikke orkede lange svartider, hvis vi skulle mødes. Det koster uhyrlige summer at chatte i det tempo, hun forlangte. Jeg har regnet ud, at nogle gange har vi begge brugt minimum op til 200-300 kroner på at chatte sammen. Den pige må have et pengetræ derhjemme, hvis hun altså eksisterer i virkeligheden.
Det er altså underligt. Jeg spurgte, om vi kunne udveksle e-mail. Så blev hun sur. Hun vil åbenbart hellere betale flere tusinde kroner end at give mig sin e-mail. Hvorfor det? Så farligt kan det vel ikke være.
Jeg opdater igen, når jeg ved noget mere.
Opdatering: Det var en dårlig ide at give det en chanche til. Jeg blev brændt af igen.
Hold jer langt væk fra den side!
Fake profiler
En penge maskine af de værste så hold jeg væk og lad den dø i synden
100% FAKE!!!
Har aldrig oplevet noget ligende!!!!
TOTAL FAKE PROFILER!!
BONDEFANGER DIG!!
HOLD JER LANGT VÆK!!
Penge maskine
jeg har nu valgt at forlade denne dating side da jeg fandt ud af siden blot er en penge-maskine på den baggrund at man ikke engang kan svare tilbage på post uden man giver penge.
For dyr
Kravet om at man skal købe kreditter for at kunne sende beskeder er, efter min mening, langt ude. Derudover er prisen for disse kreditter ALT for høje
At for dyr
Der er robotsvar på mange at profilerne så man skal passe på hvem man skriver med for det koster kassen at skrive der inde vil nok anbefale et andet sted at søge.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.