1. Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung

123deurmatten.nl – Dé specialist in deurmatten en droogloopmatten. Ontdek ons ruime assortiment van hoge kwaliteit deurmatten tegen scherpe prijzen. Profiteer van uitstekende service en bestel eenvoudig online om jouw entree stijlvol en schoon te houden!

4,5

Hervorragend

Top deurmat

Top deurmat. Was opgerold geleverd maar rolde goed uit en bleef plat liggen. Goeie kwaliteit en ben erg blij met mijn panterprint deurmat :)

3. November 2025

Antwort von 123deurmatten

Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat de mat direct mooi vlak lag en helemaal naar wens is. Veel plezier met de panterprint deurmat!

Snel

Snel, efficient, klantvriendelijk
Goede kwaliteit

4. November 2025

Antwort von 123deurmatten

Geweldig om te lezen, dank voor deze 5 sterren!

Waanzinnige mat

Waanzinnige mat, ontzettend vriendelijke service en zeer ervaren leggers. Ik ben heel erg blij!!! 🤩

7. November 2025

Antwort von 123deurmatten

Dankjewel Kim voor deze geweldige review! 🤩 Het was super om de panterprint mat in jouw prachtige winkel te mogen leggen. Heel veel succes met de nieuwe zaak — dat gaat helemaal goed komen! 💛

Zeer snelle en behulpzame…

Zeer snelle en behulpzame klantenservice. En hele snelle bezorging. Echt heel blij met mijn deurmat en zal in de toekomst direct weer hier bestellen.

4. November 2025

Antwort von 123deurmatten

Dankjewel voor je geweldige review! We zien je graag weer terug 👋

Mooie deurmat

Makkelijk en overzichtelijk en snelle communicatie over je vraag.

3. November 2025

Dankjewel voor de 5 sterren Sergé! Dat waarderen we enorm ⭐

Prima mat!

Netjes op maat gesneden, prima kwaliteit en vlotte levering!

8. September 2025

Antwort von 123deurmatten

Super dat u tevreden bent met de kwaliteit en levering, dank u wel!

Gewenste product

Snel te bestellen, juiste gewenste product.

7. Oktober 2025

Antwort von 123deurmatten

Dank je wel voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles snel en naar wens is verlopen. 😊

Mooie matten

Mooie matten! Goed geregeld!

13. Oktober 2025

Antwort von 123deurmatten

Bedankt voor je 5-sterrenreview! 🎉 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de matten en onze service!

Snel en keurig geregeld.

8. September 2025

Antwort von 123deurmatten

Wat fijn om te horen, bedankt voor je mooie review! 🙌 We zijn blij dat alles snel en netjes geregeld is. Graag tot een volgende keer bij 123deurmatten.nl!