Bokade och betalade kompletta hjul. Bra priser och ordentlig information. Fick bekräftelse att verkstaden fått ordern. Sen hände inget mer. Efter ett par veckor stod "väntar på leverans" på min orde... Mehr ansehen
Funkade finfint beställa (genom dackonline.com) och där välja 123dack. Fick cashback med Refunder. Bakom 123Reifen är tyska Delticom AG som har flera av internetbutikerna (Tirendo, AutoPink, 123 mfl... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Billiga däck för personbilar, transportbilar eller motorcyklar – beställ hos 123dack.se! Stort sortiment, låga priser och fri frakt (från 2 däck)!
Hedwig-Kohn-Straße 1, 31319, Sehnde, Deutschland
- 0855121167
- 123dack@delti.com
- 123dack.se
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Sålt varor som inte fanns.
Efter ett par veckor stod "väntar på leverans" på min order. Mailväxling påbörjas då ingen svarade på angivet telefonnummer, ingen visste något. Efter tre veckor krävde jag svar på vad som pågår annars annullera min order. Gick inte att annullera och fortfarande inget besked. 25 dagar efter min beställning fick jag äntligen tala med en vettig människa som meddelade att beställda fälgar inte fanns och hjulen var således inte monterade än, min order anullerades. Fick återbetalning en månad efter beställningsdatum.
Dom lovar inom 5 dagar och inget…
Dom lovar inom 5 dagar och inget händer. Vid kontakt säger plötsligt 14 dagar om man läser alla deras villkor på hemsidan kan man finna denna avvikelse. Mina fälgar och däck var stulna på bilen varför det var viktigt att få dessa på 5 dagar pga jag har 67 km till arbetet.
Bra priser, transparent, inga konstigheter
Bakom 123Reifen är tyska Delticom AG som har flera av internetbutikerna (Tirendo, AutoPink, 123 mfl)- stor aktör mao.
Däcken - tillverkade 2024 - levererades hem med Postnord, utan kostnad. Kom snabbt från Tyskland till Sverige när de väl skeppades (efter ca 4dagar). Sen lite tid för Postnord leverera, kom med flera dagars leveranser.
Otroligt besviken
Otroligt besviken! Efter att ha noggrant undersökt marknaden avs CP-däck till min husbil beställer jag 4 st däck med beteckningen Roadstone CP321 225/70 R15 112/110R. När min däckfirma skall montera dem visar de sig inte alls vara Cp- utan C-däck, jag kan inte se detta som annat än falsk marknadsföring! Nu sitter de på och för sent att skicka tillbaka men fy så dålig stil!!! Kommer aldrig att rekommendera er!
Allt okej
Smidig beställning, rätt däck och snabb leverans. Kan bara rekomenderas 👍
Bra priser
Bra priser, snabb leverans, smidigt att beställa
Beställning av sommardäck samt…
Beställning av sommardäck samt leveransen var perfekt!
Jag är mycket nöjd.
Snabb leverans och hjälp med montage på…
Snabb leverans och hjälp med montage på verkstaden.Bra pris på allt. Jag är nöjd en kund.
Very fast shipment with home delivery
Very fast shipment with home delivery. Tires had quite recent production date as well.
Topp allt; beställning, leveranstid, montering, total pris
Beställde däcken en torsdag, följande tisdag fanns de hos den montör i 123 dack s lista jag valt. Monterade på bil samma dag och till det pris som stod på siten. Topp.
Beställde bra och prisvärt mc däck som…
Beställde bra och prisvärt mc däck som kom hem på dörren riktigt fort.
I de stora hela nöjd men lite tråkigt å…
I de stora hela nöjd men lite tråkigt å få ett däck som var tre år gammalt men för övrigt en bra upplevelse
Bra pris och snabb leverans via Postnord
Snabb och smidig men nån dag sen frakt
Kan inte lösa ut försändelsen tack vare…
Kan inte lösa ut försändelsen tack vare att mitt namn inte finns på paketet, PostNord vägrar när de inte kan koppla försändelsen till mig. Paketet kommer tydligen att återsändas till avsändaren, har jag dessutom otur så förlorar jag betalningen och jag kommer inte att kunna så den åker som är plöjd eftersom däcket saknas.
Verkstaden saltade priserna
Själva däcken och leveransen gick bra. Däcken skickades direkt till verkstad, som sedan hörde av sig när däcken var framme.
Jag valde en verkstad utifrån de priser som 123dack uppgav på sin sida. Tyvärr stämde inte priserna och verkstaden ifråga ville ha dubbelt betalt jämfört med priserna som angavs vid beställningen. Jag är osäker på om detta är 123dacks fel eller ej - men det var en tråkig upplevelse.
En veckas leveranstid
En veckas leveranstid. Trist att Postnord använder snigelpost för att informera mig att däcken finns i Sverige, däcken hade jag kunnat hämta 3 dagar tidigare om Postnord skickat mail eller sms till mig.
Smidig beställning
Smidig beställning, pålitlig och snabb leverans av bildäck.
Perfekt
Perfekt! Bra pris och snabbt leveransen samt information av den hela processen.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.