Bewertet mit 1 von 5 Sternen

2 dagen levertijd volgens de website. Mede daarom besteld omdat we zonder warm water zitten .Na 1 week contact opgenomen. Wordt zonder enig excuus of uitleg meegedeeld dat de boiler na anderhalve we... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Door het verbod op gas gestookte geisers moesten mijn opa en oma een oplossing vinden om hun warmwatervoorziening. Nadat ik ze in contact had gebracht met 123boilers werden ze voorzien van vakkundig a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen door de telefoon met de aanschaf van de warmtepomp boiler. We hadden een aantal vragen over een paar modellen die allemaal snel beantwoord konden worden. Levering kwam een paar dagen lat... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een hele fijne en praktische website, bestellen is zo gedaan. Paar dagen later staat de installateur op de stoep met de nieuwe boiler en binnen no time geinstalleerd en was hij weer weg. Zou dit ieder... Mehr ansehen

1. Anbieter von Heizkesseln

Vom Unternehmen geschrieben

123boilers verkoopt Elektrische boilers en CV ketels. Als meer dan 15 jaar verkopen wij kwaliteit en bieden de service die klanten van ons verwachten.

3,9

Gut

TrustScore 4 von 5

330 Bewertungen

1 Stern

Hat 10 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Toen de boiler het plotseling begaf

Toen de boiler het plotseling begaf, hadden we snel een nieuwe nodig.

De verzending was verbazingwekkend snel, zoals vermeld voor de boiler. De boiler werd de dag nadat we hem hadden besteld per post bezorgd.

17. Juni 2025

Levering beloofd op 2 dagen

Levering beloofd op 2 dagen
Een week later nog niets ontvangen.Hier kon electroboiler niks aandoen.Dit volledig de schuld van het geklungel van post nl.
Schandalig dat ze bij contact met post nl u nog vierkant uitlachen en de schuld bij een ander te leggen

2. Juni 2025
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Boiler besteld maar er werd een andere…

Boiler besteld maar er werd een andere dan besteld geleverd
Na overleg besloten de geleverde boiler te houden
Het verschil in prijs werd heel snel op mijn rekening gestort en wegens het ongemak werd er ook een antikalk systeem nageleverd.
Top gedaan .

20. Mai 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Komen hun belofte niet na

Komen hun belofte niet na. Wordt al een paar dagen beloofd dat de teveel betaalde €144,00 teruggestort zal worden. Er werd zelfs op een review gereageerd of het ordernummer doorgegeven kon worden dan zou het meteen in orde worden gemaakt. Ook daar niet op gehoord helaas.

22. April 2025

Doe het niet!!!

Ik raad iedereen af om met 123boilers/Electraboiler in zee te gaan (dat is namelijk hetzelfde bedrijf).

Mijn ervaring met Electraboiler is erg teleurstellend. In december heb ik meerdere keren contact gehad, wat nog soepel verliep en de plaatsing van mijn boiler besproken. Op 10 januari kreeg ik de sleutel van mijn nieuwe huis en de verhuizing was op 25 januari. Mij werd verteld dat ik de boiler niet vooraf hoefde te bestellen, omdat er voldoende plek was om deze in januari aan te sluiten en het binnen twee dagen geregeld zou zijn.

Op 13 januari heb ik de boiler besteld en de installatie aangevraagd, maar daarna heb ik niets meer gehoord. Op 15 januari heb ik zelf contact opgenomen om een afspraak in te plannen, maar de eerste beschikbare datum was pas 27 januari, helaas dus niet binnen twee dagen…

De afspraak was tussen 11:00 en 13:00, maar niemand kwam opdagen. Toen ik zelf belde om te vragen waar de monteur bleef, kreeg ik te horen dat het maar goed was dat ik belde omdat hij ziek was. Meneer aan de telefoon gaf nog aan: “Bij hem geloof ik wel dat hij echt ziek is, bij andere monteurs twijfel ik er nog wel eens aan”…. Ik zou de volgende dag gebeld worden om een nieuwe afspraak te maken. Dit vind ik geen passende oplossing en zou terugkoppeling krijgen hoe we dit wel zo snel mogelijk konden regelen, helaas heb ik niks van ze gehoord en heb ik hen vier keer gebeld om een oplossing te vinden, maar die bleef uit.

Uiteindelijk is mij verteld dat de monteur 29 januari zou komen voor de installatie en ik zou op 28 januari gebeld worden om een tijd af te spreken. Helaas heb ik 28 januari ook niks gehoord, ik heb hen vijf keer geprobeerd te bellen, maar er werd telkens niet opgenomen en kreeg een wachtmuziekje. De zesde keer bellen neemt iemand op na 10 minuten het wachtmuziekje te horen en ik krijg de tijd op de mail, wanneer ik vraag hoe laat ik die mail kan verwachten wordt de verbinding verbroken. Uiteindelijk de mail ontvangen en de monteur kwam de volgende dag. Helaas was deze nog steeds ziek, wel fijn dat hij uiteindelijk toch de boiler is komen ophangen.

Uiteindelijk dus dagen zonder warm water gezeten in de winter, slecht contact, vrije dagen opgenomen voor niets en last minute vrij moeten nemen omdat communicatie uit bleef. Gevraagd om een compensatie, deze kon ik wel op de mail zetten, tot op heden niks meer van ze gehoord.

Het kan natuurlijk voorkomen dat er iemand ziek is, maar hou dan je klanten op de hoogte en zoek een passende oplossing, zoals een andere monteur of een ander bedrijf die de installatie komt doen. Niks laten horen is onacceptabel.

31. Januar 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Boiler besteld en na 5 dagen gemaild…

Boiler besteld en na 5 dagen gemaild duurt het nog eens 5 werk dagen meteen geannuleerd maar even goed een boiler opsturen. we hebben 4 weken werk gehad om hem terug gestuurd te krijgen en ons geld terug te krijgen. Mail wordt niet gelezen en zelden beantwoord telefonische ook zeer slecht te bereiken.
Ik koop er nooit meer iets. 1 ster is nog te veel.

28. März 2025
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr