10CEL® | MADE WITH NATURE Moderne basics gemaakt van TENCEL™ Lyocel | Shirts | Boxershorts | Sokken |
Lijkpad 2, 5175ED, Loon op Zand, Niederlande
- +31 0416-443017
- info@10cel.com
- 10cel.com
Super snel geleverd en ontzettend fijne…
Super snel geleverd en ontzettend fijne sokken. De kwaliteit voelt echt top.
aanrader!
Fijne webshop en producten zitten goed. Sportsokken zitten goed. de standaard sokken zijn van de goede lengte en zakken niet naar beneden. Basic kleuren zijn goed.
Shirts zitten lekker.
Goede snelle levering
Goede snelle levering. Erg mooie kwaliteit voor de prijs!
Sokken en onderbroeken zitten goed!
Ik draag de sokken van 10cel graag…
Ik draag de sokken van 10cel graag tijdens het wandelen. Mijn voeten blijven droog en ik heb nog geen blaar gehad. Op koude dagen houden de sokken je trouwens thuis ook warm. Aanrader!
sokken
Hele fijne sokken, goed materiaal
Heel erg blij mee. Goed voetbed in de sokken
Was eigenlijk op zoek naar een Bambo…
Was eigenlijk op zoek naar een Bambo sok. Maar kwam de 10cel sok tegen, gelijk 2 paar besteld. Ben zeer tevreden. Goede kwaliteit/ prijsverhouding. Ben nu erg benieuwd naar de ondershirts.
Hele fijne sokken!
Mooie basic van goede kwaliteit
Mooie basic sok van goede kwaliteit. Zacht, comfortabel en blijft mooi na meerdere wasbeurten. Erg tevreden!
Prima prijs- kwaliteit!
Prima prijs - kwaliteit verhouding. Kwaliteit van sokken en ondergoed is top. Wat fijn is dat de levering keurig volgens afspraak is, fijne onderneming om zaken mee te doen en kan deze iedereen aanraden
goede kwaliteit en snelle levering
Echt leuke sokken, veel keus, goede kwaliteit zonder naad. Snelle levering en bestellen zonder al te veel gedoe.
Geweldige sokken én top kwaliteit
Geweldige sokken én top kwaliteit. Zeker een aanrader
Comfortable socks for long days on your feet
As a personal trainer I’m on my feet most of the day, so good socks actually make a difference. I recently tried the 10CEL socks and they’ve been really solid and extremely comfortable so far.
They’re very soft and breathable, which helps during long days with back-to-back sessions. The material feels light but still supportive, and they stay in place well without sliding down in my trainers. I love that the seams feel invisible.
I also noticed my feet stay drier compared to regular cotton socks, especially when I’m moving around a lot during the day.
Socks are simple products, but these are incredible quality and clearly designed for people who are active or on their feet for long hours. I am very happy with them and will for sure order more.