Bestilte noget den 2/10 men har ikke modtaget ordrebekræftelse, og har intet fået om at de har sendt pakken, (bestilte om kl 21) så de havde hele dagen den 3 til at sende en besked om at de har modt... Mehr ansehen
10 20-30
For dulan en super service. Bestilte to julekæder søndag aften, blev leveret tirsdag morgen af dao. Kan hurtig levering. Igen onsdag morgen havde dao leveret endnu en pakke med to kæder i. Kontaker 10... Mehr ansehen
Varen var billig, men i topkvalitet. Ekspedition var hurtig og effektiv med løbende orientering. Spørgsmål fra mig blev besvaret hurtigt. Varen og service lever til fulde op til mine forventninger. Vi... Mehr ansehen
Var noget skeptisk ved navnet på hjemmesiden Men pakken kom hurtigt som lovet på siden. Har desværre ikke fået nogle bekræftelse på mail eller mails om nu er pakken sendt. Kun den ordrebekræftelse j... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg har endnu ikke modtaget min ordre…
Jeg har endnu ikke modtaget min ordre og har heller ikke fået besked om at den er pakket endnu og sendte også en mail samme dag (18/1) om at jeg ønskede en vare slettet fra ordren som jeg ved en fejl kom til at bestille, men har endnu ikke fået svar til trods for at der stod at man ville få svar indenfor 24 timer tirsdag til fredag. Det er en lille ting til 10kr, så det er ikke verdens undergang, men princippet i at man ikke får svar tilbage på ens henvendelse.
OPDATE: 14/9-2022, jeg har endnu ikke fået svar!

Antwort von 10 20-30
Jeg er meget utilfredses med at jeg…
Jeg er meget utilfredses med at jeg ikke får svar på mine mail henvendelser jeg har modtaget en vare der er defekt vi have svar på hvordan jeg sender retur eller firma sender nyt produkt. Prøver st ringe pr tlf får telefon svarere at de ikke har tid til at besvarede henvendelsen
Venlig hilsen Lone Dahl Kristensen

fin handel alt ok
God oplevelse
Fik leveret 2 forkerte varer, jeg har forgæves forsøgt at kontakte kundeservice, som ikke lader til at besvare henvendelser.
Tekniske problemer var skyld i manglende svar fra kundeservice, dette er nu blevet løst.
Hurtig, flink og professionel kundeservice, rigtig hurtig levering, varerne var som beskrevet.

Defekt vare
Jeg fik varen som var defekt. Jeg har skrevet til kundeservice for at returnere varen, men har intet hørt.
Alt som det skal være
Gode priser og okay leveringstid.
Ville vente med at anmelde til jeg…
Ville vente med at anmelde til jeg havde modtaget varerne. Men er meget tilfreds med både varerne og levering
Fandt det jeg søgte på nettet
Fandt det jeg søgte på nettet. Bestilte det og fik det et psr dage efter. Virker gint.
Lyskæderne kom som lovet og var helt ok
Fin oplevelse hele vejen igennem.
Ingen besked
Ikke i orden
Hej
Jeg bestilte led stearinlys i glas med bevægelig flamme og fjernbetjening
Og det er noget af et billede på hjemmesiden, da de så ankommer så står der i fakturaen hvid og hvide det er de og det eneste der bliver beskrevet er en grå fjernbetjening hvorfor så ikke nævne at lysene er hvide når jeg kigger på billederne på hjemmesiden så er de helt bestemt røgfarvede det er ikke i orden
Vh Ronny
Hurtig betjening og service
Alt som forventet
Varen kom hurtigt
Varen kom hurtigt
Men der mangler et telefon nummer
Når man gerne vil have hjælp😁
Hurtig levering 👏👏👏
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.