0900-jurist Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik had het verzoek om een juridisch stuk na te laten kijken en waar nodig aangepast te hebben. Het eerste telefonisch onderhoud gaf vertrouwen. Daarna zijn de aanpassingen kundig doorgevoerd (voor z... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voor snel en keurig advies moet je hier zijn! Ik ben oprecht positief verrast door Mareille, zij beschikt over een goed luisterend oor, geeft (snel) advies op maat & denkt altijd een stapje ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We zijn heel erg goed geholpen met een vervelende kwestie met een klant. Er is meteen een dossier van aangemaakt, dus mocht er alsnog een vervelende situatie ontstaan, kunnen we meteen weer contact... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meerdere keren gebeld over een situatie rondom werk. Ik kreeg een lieve vrouw aan de lijn die juridisch advies gaf en ook met empathie naar mij luisterde. Zij had gelijk dingen uitgezocht en mij begel... Mehr ansehen

1. Rechtsdienstleistungen
  2. Rechtsbeistand
  3. Rechtsabteilung
  4. Rechtsberatungsstelle
  5. Anbieter juristischer Dienstleistungen
  6. Pflichtverteidigerbüro

Vom Unternehmen geschrieben

0900-jurist biedt een juridische totaaloplossing op het gebied van ondernemingsrecht, privacyrecht, contractenrecht, gerechtelijke procedures en aansprakelijkheid. Zo kunnen ondernemers hun juridische zaken direct en goed regelen. Via 0900-8090 krijgen ondernemers rechtstreeks een senior bedrijfsjurist aan de lijn die direct juridische vragen uitzoekt en beantwoordt. Op 0900-jurist.nl kunnen ondernemers direct pre-paid juridische documenten bestellen. Van samenwerkingsovereenkomst tot leningsovereenkomst of sommatiebrief; alle documenten worden door een senior bedrijfsjurist op maat gemaakt voor een vaste scherpe prijs. Daarnaast kunnen ondernemers elders opgestelde juridische documenten laten nakijken door een senior bedrijfsjurist.

Hervorragend

Alle Bewertungen

9 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Steunend en behulpzaam

Mareille heeft mij rustig aangehoord en telefonisch duidelijk uitgelegd welke stappen er ondernomen kunnen worden.
Nog dezelfde middag had ik een mail met tips en adviezen.
Ik voelde me gehoord en gesteund

16. März 2023

Uitstekend

Mevrouw heeft het goed geluisterd naar mijn klacht en begreep mijn probleem en nam het erg serieus en gaf mij meerdere oplossingen om het probleem op te lossen terwijl ik in een moeilijke situatie was gedrukt als een kleine beginnende ondernemer door een groot bedrijf met hun (niet vertelde) 24 maanden contract

5. März 2023

Behulpzaam

Mevrouw M. Van Toll heeft mij heel goed geadviseerd.
Nadat mijn verbinding 2x werd verbroken doordat mijn tegoed op was belde M.van Tol mij zelf op (wat ze niet had hoeven doen) Dus dat waardeer ik enorm.

1. März 2023

Aardige personeel

Ik was met spoed geholpen, mevrouw was heel aardig en behulpzaam. Zij belde mij terug om te bevestigen dat haar email naar mij goed ontvangen was.

23. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben aardig en vriendelijk te woord…

Ik ben aardig en vriendelijk te woord gestaan. Er is een goede oplossing aangedragen waar ik weer verder mee kan. Het is jammer dat het €1,- per minuut kost maar ook dat hebben ze van te voren netjes aangegeven. Ik ben zeer tevreden

22. Februar 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Er werd echt naar mij geluisterd

Ik werd terug gebeld door een jurist met goede uitleg ik voelde mij gehoord en kreeg wat handvaten mee om verder te gaan met mijn zaak . Respect zonder Mariëlle was het niet gelukt om mijn ondeugdelijk product terug te retourneren en kon ik fluiten naar mijn geld wij als kopers hebben dus soms echt wel rechten maar je word soms zo voor de gek gehouden . Het vind om een loungebank waar de maten ervan niet klopten zeg maar dat ik een mini lounges had gekregen t was echt een lachertje waar een volwassen niet op kan zitten de hoogte van t zitgedeelte was 26 centimeter terwijl dat 38 centimeter moest zijn en de rest van de lounge klopte ook niet . Het probleem van mij was dus dat ik t 6 maanden naar aankoop pas in mekaar ging zetten (t was nog een bouwpakketje ook nog ) ivm met verbouwing dat nog niet klaar was en dat was de reden dat ik t er maar mee moest doen en dat de 30 dagen voorbij was om t terug te sturen . Mensen koop nooit bij een webshop als de bedragen best hoog zijn . Ik zal hier de naam maar niet noemen want ik weet niet of dat mag ? De bank is inmiddels retour en wacht nog op mijn aankoop bedrag terug . Dankjewel Mariëlle voor al uw hulp

13. Februar 2023

super tevreden

Ik ben goed geholpen door 0900-jurist. Zij hebben de tijd genomen om naar mij te luisteren. Ook heb ik van ze een e-mail gekregen met de wetsartikelen die ik kon gebruiken in mijn bezwaar.

9. Februar 2023

Vakkundig, snel, eerlijk

Gebeld voor advies, dit werd uitgebreid gegeven. Ik wou zelf graag een passend antwoord om direct door te sturen naar mijn werkgever. Hiervoor een kleine bijdrage betaald, die netjes vooraf besproken was en een zeer goed antwoord gehad. Kortom, een zeer goede ervaring

19. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Uitstekend advies

Direct een goede jurist wanneer je het nodig hebt! Mevrouw Tol was erg behulpzaam en gaf verhelderend juridisch advies. Tevens gaf zij gaf mij ook nog tips, en verwijs mij naar andere bronnen die ik zelf nog kon doornemen.

11. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

In 1 woord top!

Een hele vriendelijke mevrouw kreeg ik aan de telefoon ze luisterde goed en heeft meteen het gesbetreffende bedrijf een aantal keren geprobeerd te bellen en een email gestuurd. De email is ook perfect opgesteld en ook echt dat ze achter mij stond en er geen verdere discussie meer mogelijk is van hun. Super en ben heel blij dat dit bestaat!!

22. Dezember 2022

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr