Prettig en professioneel bedrijf. Geven deskundig advies en denken mee met de klant. Communiceren helder en snel. Kwaliteit producten is dik in orde. Aanrader.
Wat een topbedrijf! Zeer tevreden over de geplaatste markies. Het hele proces verliep heel vlot en correct. We kregen vooraf duideliike uitleg en deskundig advies waardoor we precies de juiste keuze m... Mehr ansehen
Zeer tevreden over de plaatsing van 8 Warema screens in mijn appartement met grote raampartijen. Hoewel het project niet helemaal recht-toe-recht-aan was, merkte ik dat in de voorbereiding goed we... Mehr ansehen
mijn signaal was urgent voor demontage i.v.m. nieuwe kozijnen, en daar werd onmiddellijk op geacteerd! het terugplaatsen van de rolluiken, had absoluut geen haast,maar firma 0297-zonwering kwam onm... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
0297zonwering is dé specialist in hoogwaardige zonwering, rolluiken, horren en raamdecoratie voor zowel particulieren als bedrijven. Met jarenlange ervaring in de branche bieden wij op maat gemaakte oplossingen die niet alleen zorgen voor comfort en bescherming tegen de zon, maar ook bijdragen aan een stijlvolle uitstraling van jouw woning of bedrijfspand. Wij werken uitsluitend met kwalitatieve materialen en gerenommeerde merken, zodat jij verzekerd bent van duurzame producten met een lange levensduur. Onze collectie omvat onder andere: ✅ Zonneschermen – Ideaal voor terras- en gevelbescherming ✅ Rolluiken – Voor extra isolatie, veiligheid en privacy ✅ Screens – Effectieve zonwering zonder verlies van zicht naar buiten ✅ Terrasoverkappingen – Creëer een fijne buitenruimte, ongeacht het weer ✅ Binnenzonwering – Van jaloezieën tot rolgordijnen, perfect voor elk interieur Waarom kiezen voor 0297zonwering? ✔ Maatwerkoplossingen – Volledig afgestemd op jouw wensen en situatie ✔ Persoonlijk advies – Wij denken met je mee en geven deskundig advies ✔ Vakkundige montage – Professioneel geplaatst door ervaren monteurs ✔ Uitstekende service – Van advies tot installatie en nazorg Bij 0297zonwering geloven we in kwaliteit, service en vakmanschap. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of bezoek onze showroom om onze producten in het echt te ervaren!
Aalsmeerderweg 239-V, 1432CM, AALSMEER, Niederlande
- 0619323888
- info@0297zonwering.nl
- 0297zonwering.nl
Bittet Kunden um Bewertungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Heel goed bedrijf
Heel goed bedrijf, ik heb veel met onderhouds- en klusbedrijven te maken gehad en vaak moet je maar afwachten hoe het loopt maar dit was zeer goed:
Goed bereikbaar, duidelijke communicatie, eerlijk voorstel over wat er nodig is, tijdige updates over levering en plaatsing etc.
Netjes gewerkt; Er was nog wat nazorg nodig wat ook heel snel in orde gemaakt is.
En dat alles voor een keurig tarief.
Erg blij
Top service, erg vriendelijk en erg mooie rolluiken geplaatst. Echte aanrader
Fijne service!!
Vriendelijk, professioneel, snel en behulpzaam. Dat is 0297zonwering. Erg blij met ons nieuwe zonnescherm. Tijdens een eerste advies gesprek kleur uitgekozen en het past perfect bij ons huis en interieur.
We zijn heel tevreden over de keurige…
We zijn heel tevreden over de keurige service van 0297 zonwering.
En het zonnescreen is precies zoals we het voor ogen hadden.
Gewoon top!
Super goede service en meedenken in…
Super goede service en meedenken in ideeën , een echte aanrader
Een prima ervaring
Wij zijn heel tevreden over 0297 zonwering omdat er snel gereageerd werd op ons telefoontje, er eerlijk werd gekeken wat wel en niet haalbaar was, en er voor moeilijke plaatsen een praktische oplossing werd aangedragen. De offerte kwam snel en het werk, ons huis voorzien van screens en een terrasscherm, werd vakkundig uitgevoerd. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Super bedrijf en ook voor evt herstel…
Super bedrijf en ook voor evt herstel werk bij schade. Mega goede service en kwaliteit. 10/10
Heel tevreden over het resultaat
Heel tevreden over het resultaat! Precies zo geleverd zoals ik had verwacht. Dus: vooraf goed gecommuniceerd! Deskundig, goed gekozen oplossing (deur met hendel!) super! Zeker aan te bevelen!
Top bedrijf
Behulpzaam, denkt mee, prijs kwaliteits verhouding is prima. Opnieuw zeer tevreden met zijn geleverde diensten.
Heel veel goede adviezen gegeven en een…
Heel veel goede adviezen gegeven en een heel goed product geleverd
Snelle service/levering en een pracht…
Snelle service/levering en een pracht product geleverd
Kwam alle afspraken na
Kwam alle afspraken na
Liet zien waarom en hoe het gemaakt werd.
Problemen met mijn rolluik
Problemen met mijn rolluik, de bak kwam los waardoor ik het rolluik niet meer veilig kon openen en sluiten. Ondanks dat dit rolluik niet is gekocht bij 0297 zonwering, Steven gecontact en wat denk je? De volgende dag kon hij al langskomen. Zo gezegd, zo gedaan en direct gemaakt. Super blij mee! Goede service, blije klant!
Het scherm goed opgehangen de stelling…
Het scherm goed opgehangen de stelling was zo gezet een een paar goede vakmannen hebben het scherm geweldig opgehangen zou het iedereen aanraden
Solar rolluiken. Perfecte service
Wij hebben solar rolluiken besteld bij 0297 zonwering. Van offerte tot installatie goede communicatie. Goed advies, snelle levering en netjes geïnstalleerd. Ook daarna nog bereikbaar voor alle vragen. Wij zijn heel tevreden met het proces en het uiteindelijke resultaat.
Aanrader dus!
Top kwaliteit en service!
Wij zijn heel blij met de zondoeken die Steven heeft geplaatst. Kwaliteit van de zondoeken zijn goed en de service van Steven is ook helemaal top. Het contact vanaf het moment dat hij kwam inmeten tot aan het plaatsen verliep goed en duidelijk.
Door Steven mijn zonwering laten…
Door Steven mijn zonwering laten plaatsen. Wát een vakman is hij. Een aantal offertes aangevraagd, en Steven was een van de goedkoopste. Maar belangrijker, hij dacht constructief mee, en gaf goede adviezen. Bij het accepteren van de offerte, heel snel alles in gang gezet, en me goed op de hoogte gehouden van de levertijd. Binnen een paar weken kwam hij langs voor het plaatsen van de zonwering. Hij deed het snel, kundig en was enorm vriendelijk. Nam vervolgens uitgebreid de tijd om de bijgeleverde app te installeren en uit te leggen. O ja! Ook nog even gefixt dat onze oude zonnescherm spontaan weer inging als je 'm uitschoof... gratis. Makkelijk 5 sterren!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.