Banner for Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse Bewertungen

1.285
TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har fået en kanon god service altid, lige fra den dag jeg oprettede min første lønkonto. Der var kæmpe forskel fra det jeg var vant til hos de banker jeg før havde brugt. 22 års tilfredshed indtil vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun godt at fortælle om sparekassen som altid har hjulpet mig både med bodeling/invistering/kortproblemer/valuta bestilling/konto justeringer m.m bare for at nævne nogle Når min egen rådg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er lige flyttet fra Sydbank til Nordfyns bank. Efter et par fine møder hos jeanette i Nordfyns gled resten smerttefrit bortset fra Sydbank var meget langsom med at få afsluttet. Til møderne me... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min mand og jeg skiftede til Middelfart Sparekasse fra 2 andre pengeinstitutter og har fra dag 1 modtaget kompetent og ikke mindst hurtig rådgivning. Middelfart Sparekasse har hjulpet os igennem både... Mehr ansehen

1. Bank
  2. Autofinanzierung und -kreditunternehmen
  3. Wirtschaftsberater
  4. Fondsverwaltungsgesellschaft
  5. Sparkasse

Über Middelfart Sparekasse

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Middelfart Sparekasse ❤️

Vi er ikke i tvivl om, at vores kunders opbakning er altafgørende for vores virke. Derfor arbejder vi hver dag for, at du skal mærke at vi udviser forståelse for din livssituation og er på forkant med dine behov.

Vi tror på, at rigtig mange mennesker og mange erhvervsvirksomheder har behov for et pengeinstitut, der møder kunderne i øjenhøjde, og hvor det totale ansvar for kundens tilfredshed ligger hos den enkelte rådgiver.

I Sparekassen tilbyder vi elbillån, investering, pensionsrådgivning, daglig økonomi, netbank, mobilbank og de digitale løsninger, du kan forvente af et moderne pengeinstitut.

Bliv kunde >>

Men vi er også klar til at servicere dig med personlig rådgivning, når du har brug for det.

4,2

Gut

TrustScore 4 von 5

1285 Bewertungen

Personlig kontrakt og betjening

Betjening og personlig nærhed

15. Juni 2026

Hej Erling

Det er rart at høre, at du sætter pris på den personlige kontakt. Det er noget, vi fortsat lægger stor vægt på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Når min egen rådgiver har ferie står der altid en anden til rådighed for at hjælpe.
Har haft banken i snart 20 år uden problemer
Kan kun anbefales 😁🤩

Hej Jan

Tak for din anmeldelse – og for at have været kunde hos os i snart 20 år.

Det er rart at høre, at du har fået hjælp til både stort og småt gennem årene, og at du oplever, at der altid er nogen klar til at hjælpe, også når din faste rådgiver holder ferie.

Tak for anbefalingen 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rart at snakke med et menneske når man…

Rart at snakke med et menneske når man ringer eller det er muligt at komme forbi og snakke med et menneske hvis brug for det ☺️
Der er ikke en fast dato på det..

8. Juni 2026

Hej Marie

Det er rart at høre, at du sætter pris på, at der er et menneske i den anden ende, når du ringer – og at du kan kigge forbi, når der er behov for det. Det skal være nemt at komme i kontakt med sin bank.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kort anmeldelse af Middelfart…

Kort anmeldelse af Middelfart Sparekasse

Middelfart Sparekasse er et godt valg for kunder, der værdsætter personlig service og en fast rådgiver. I modsætning til mange af de store banker oplever kunder ofte direkte kontakt til deres rådgiver frem for at skulle igennem et callcenter. Sparekassen profilerer sig på nærvær, lokal forankring og rådgivning tilpasset den enkelte kunde. 

Hej Petri

Det er rart at høre, at du sætter pris på den personlige kontakt og muligheden for at tale direkte med din rådgiver. Det er noget, mange kunder vælger os for, og som vi fortsat lægger stor vægt på.

Service / personale

👍🤗☺️☺️☺️☺️☺️☺️🤗🤗

13. Juni 2026

Hej Rene

Tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at se, at både service og personale får en 👍 af dig.

Rigtig godt arrangement!

24. Februar 2026

Hej Tim

Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse til arrangementet.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke den bedste

Det er en bank der ikke er til at regne med. Svare som det passe bedst i deres fravær, få det på skrift hvis de lover noget. For ellers risikere man at der har de aldrig sagt 😖

1. November 2025

Hej Karin

Jeg er ked af, at det er den oplevelse, du har af os. Vi gør os umage for at svare hurtigt, og jeg beklager, hvis det er glippet i dette tilfælde.
Jeg kan ikke ud fra det, du skriver, forholde mig til din oplevelse af, at vi ikke har overholdt en aftale. Du er velkommen til at skrive til mig med flere oplysninger på bja@midspar.dk

Professionel personlig rettet…

Professionel personlig rettet rådgivning. Hurtig reaktion ved henvendelse. Rådgivning og vejledning holder økonomisk over tid selvom vi oplever en turbulent verdenssituation i øjeblikket.

Hej Steen

Det er rart at høre, at du oplever rådgivningen som både personlig og professionel. Og at de råd, vi giver, også holder over tid – selv når verden omkring os ændrer sig.

Danmarks bedste bank

Danmarks bedste bank. Kundeservicen er i top og vores personlige rådgiver er fantastisk. Svarer altid hurtigt og er klar med gode råd.

10. Juni 2026

Hej Allan

Tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at du er glad for både kundeservicen og din rådgiver. Hurtige svar og god rådgivning er noget, vi lægger stor vægt på i hverdagen.

Super god rådgivning

Super god rådgivning

9. Juni 2026

Hej Steen

Det er altid rart at høre, når rådgivningen rammer plet. Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har kun haft positive oplevelser

Jeg har kun haft positive oplevelser, når jeg har rettet henvendelse, med meget venlige rådgivere.
Lis

7. Mai 2026

Hej Lis

Det er dejligt at høre, at du altid har haft positive oplevelser hos os. Og tak for de pæne ord om vores rådgivere.

Altid god og respektfuld behandling

Altid god og respektfuld behandling
😁👍🏻

8. Juni 2026

Hej Mette

Det er rart at høre, at du oplever en god og respektfuld behandling. Det er noget, vi lægger stor vægt på.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

SERVICEN KAN MAN IKKE KLAGE OVER ??

SERVICEN KAN MAN IKKE KLAGE OVER ??? FOR DER ER INGEN! ALDRIG I MIT LIV 60 ÅR! 25 ÅR SOM SELVSTÆNDIG MED KUNDEKONTAKT HVOR SERVICEN VAR I TOP ! KØB HOS KØBMAND HVOR DU EN GOD SERVICE FÅR 😊ER JEG BLEVET SÅ DÅRLIG BEHANDLET! AFTALER BLEV IKKE OVERHOLDT! MAN FØLER SIG NÆRMEST USYNLIG OG TIL BESVÆR NÅR MAN GÅR IND I AFDELINGEN (HØRNING) JEG SAGDE HØJT AT SERVICEN KUNNE MAN IKKE KLAGE OVER ! JEG TROR JEG FINDER EN ANDEN BANK!!! DET RESULTERET I AT 14 DAGE EFTER FIK JEG EN MAIL AT JEG HAVDE 14 DAGE TIL AT FINDE EN ANDEN BANK! HVIS IKKE BLEV ALLE MINE BETALINGER OG KONTIER SPÆRRET!!!
ALT PÅ PBS BLEV IKKE BETALT OG MIT KORT BLEV SPÆRRET 🤔 TROS DET AT DER VAR MASSER AF PENGE PÅ KONTOEN! JEG ER I SKRIVENDE STUND VED AT UNDERSØGE OM DET ER LOVLIGT FRA BANKENS SIDE 🤔 SÅ MIDDELFART SPAREKASSE 🤔 ER EN KÆMPE OVERDRIVELSE 🤔DEN BURDE HEDDE INGENFART SPAREKASSE 🤔 I MIN OPTIK BURDE DER VÆRE EN SMILEY ORDNING FOR BANKER ☹️PS : KØBMAND KROGSGAARD VAR ELITE SMILEY 😊FRA VI FIK DEN TIL JEG LEJET DEN UD😘 VENLIGST JIMMIE KROGSGAARD NIELSEN 💎🦁

13. März 2026

Antwort von Middelfart Sparekasse

Hej Jimmie. Jeg håber, du finder et andet pengeinstitut, som du bliver mere tilfreds med. Som jeg tidligere har nævnt for dig, har du mulighed for at kontakte vores klageansvarlige og dernæst Det finansielle ankenævn for at få afklaret, om vi har handlet ulovligt.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Generelt føler jeg at banken de sidste…

Generelt føler jeg at banken de sidste par år er blevet mere ligeglade med deres kunder. Mere bureaukratisk. Mere rigid.
Ikke den bank jeg kom ind i i 2018.

Sidst har jeg en garanti, som skal frigives. Frigivelsen nu bevæger sig ind i 2. uge uden at der sket noget.

1. Juni 2026

Hej Jan

Jeg er ked af, at du har den oplevelse af os. Vi er nok blevet mere rigide på nogle områder, for kravene til os er øget markant på mange områder siden 2018. Vores opgave er dog fortsat at gøre det så let som muligt at være kunde hos os.
Jeg kan ikke sige noget om den konkrete udfordring, du nævner, men jeg vil foreslå dig at række ud til din rådgiver/afdeling.

Kundeservice i øvrigt

Jeg vurderer ikke en enkelt oplevelse, men den løbende service og hjælp, når behovet opstår. Den er i top både af personlig rådgiver og øvrigt personale.

27. Mai 2026

Hej Margit

Det er rart at høre, at det er den samlede oplevelse over tid, du vurderer. Og at både din rådgiver og resten af medarbejderne lever op til dine forventninger, når du har brug for hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var totalt styr på tingene da jeg…

Der var totalt styr på tingene da jeg flyttede bank
Rådgiver var nem at få fat på og alt hvad vi havde aftalt virkede bare

4. Mai 2026

Hej Finn

Det er rart at høre, at bankskiftet forløb, som det skulle, og at aftalerne blev fulgt hele vejen. Det gør processen lidt nemmere.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har netop skiftet bank

Vi har netop skiftet bank, og vi er blevet taget godt imod, og fået hjælp til det vi har haft brug for, vi har en meget kompetent rådgiver.
Det er et meget venligt personale man møder.

30. April 2026

Hej Jette

Det er dejligt at høre, at I har fået en god start hos os, og at I har følt jer godt hjulpet gennem bankskiftet. Tak også for de pæne ord om både rådgiveren og medarbejderne.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det personlige og professionelle især…

Det personlige og professionelle især da det var svært og stadig med smil og personlighed
Må fremhæve Natasja men osse alle de andre der tager telefonen når Natasja er optaget
MEGA imponeret
De bedste anbefalinger
Tommy Bonde

11. März 2026

Hej Tommy

Det er rart at høre, at du har oplevet både den personlige og professionelle side – også når tingene har været svære.

Jeg sørger for, at rosen bliver givet videre 🙂

Nihat

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr