Nöah Bewertungen 38

TrustScore 3 von 5

3,1

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min kæreste og jeg besøgte den hyggelige Café Nöah d. 19/2 da vi hørte der var kommet ny ejer til. Deres brunch udvalg var spændend op e og super indbydende, og med mange små detaljer som viser at e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I got a good food and ofcourse a good view infront of the beach. The staff were really smiling and helpful.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Prisen på brunch er steget som så mange andre steder. Men oveni det, så er retterne blevet betydelig mindre, enkelte er endda halveret. Et ellers godt sted tidligere er ikke pengene værd mere desvær... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Nyd et lækkert måltid mad på Islands Brygge – Café Nöa’h serverer vi hver dag velsmagende mad lavet af friske råvarer ☆ Tæt på by og natur. Se her →

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Skidt oplevelse

Ankom på et tidspunkt, hvor der ingen gæster var i cafeen. Havde meget brug for et toilet, men fik at vide, at toilettet kun var til gæster (hvilket der - måske forståeligt nok - ingen var af). Som svar på, hvorfor det forholdt sig sådan, fik jeg at vide, at deres cisterner ikke kunne klare det!!!!! Til grin. Jeg kan ikke anbefale en cafe med så dårlige cisterner 🤣

21. März 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ubehøvlet betjening og alt for lang ventetid

Virkelig lang ventetid på maden, mere end en time -selvom det er simpel mad.
Vi blev mødt med aggression fra manageren da vi pænt spurgte om vi måske kunne få postevandet gratis nu vi havde ventet så længe. -Det var for meget at bede om, fik vi at vide, om sommeren kunne man vente i 2,5 time på sin mad -sagde hun somom hun var stolt af det.
Ingen smil ingen imødekommenhed.
Var vi blevet mødt med en venlig tone, var vi muligvis kommet igen, men den måde der blev talt var uacceptabelt.

Skrækkelig personale

God mad, skrækkelig betjening.
Ventede over en time på min mad.
En af tjenerne/manager vaper indendørs både bag baren og i køkken området.

Kommer der aldrig igen. Og vil anbefale folk at spise andre steder hvor personalet er behageligt...

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Dårlig service, middelmådig brunch.

Det er lang tid siden jeg har oplevet SÅ uinteresseret personale. Det virkede nærmest som om det var lidt iriterende at der faktisk var kunder i butikken. Folk måtte selv gå til skranken og selv der opstod der nærmest kø, da ingen bag disken gad kigge op.

Selve brunchen var heller ikke imponerende. Meget små retter, der total manglede kvalitet. Røræg der var nærmere ægge smulder og ét stykke kalkun bacon som en hel ret. Alt i alt i meget skuffende oplevelse, når man bruger mere end 1000 kr på 3 personer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Spændende og frisk svar på en brunch

Deres brunch udvalg var spændend op e og super indbydende, og med mange små detaljer som viser at en brunch ikke altid behøver være æg og bacon.

19. Februar 2026

Dyrt og små portioner

Dyrt og små portioner. Bestilte 2x brunch og selv med Downtown-rabatten blev det temmelig dyrt. Små portioner og maden ikke af særlig god kvalitet. Kommer ikke igen.

25. Januar 2026

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted, som ligger virkelig godt med udsigt til vandet. Har været her mange gange og altid fået lækker mad.
Kan klart anbefales.

1. August 2025

Klart anbefalelsesværdigt!

Vi bestilte Månedens Menu;
Butter Chicken og Naan brød.
Portionsstørrelse var passende og maden smagte virkelig lækkert! Hyggelig café og fin betjening.
Klart anbefalesværdigt!

8. Januar 2026

Hyggelig sted

Café Nöah er et hyggeligt sted med en virkelig god stemning. Vi fik butter chicken, som smagte rigtig godt og var fyldt med smag. Servicen var venlig og afslappet, og stedet er pænt og indbydende indrettet. Et godt sted, hvis man vil spise lækker mad i rare omgivelser.

5. Januar 2026

Værste oplevelse!!!!

Vi havde købt en deal til en 3-retters menu. Bestilte bord til kl. 19.15. På reservationen stod at vi havde bordet i 2 timer.
Forretten blev serveret inden for få minutter uden de drikkevarer vi havde bestilt. Rødvinen, som var en af de dyreste på kortet, blev serveret i en vinkøler fyldt med isterninger. Da den ene af os var færdig med sin hovedret, blev tallerkenen taget ud og den anden spiste videre "alene".
Kl. 20.25 er vi lige blevet færdige med hovedretten, da tjeneren gør os opmærksom på, at de lukker om 10 min. Vi har endnu ikke fået dessert og på restaurantens hjemmeside og på hoveddøren står der, at de lukke kl. 23.00...
Da vi skal betale beder vi om at tale med den ansvarlige for restauranten. Denne fralægger sig et hvert ansvar og undskylder med, at de lige har overtaget restauranten. Det er tydeligt at personalet ikke er trænet/oplært i betjening i en restaurant.
Da vi påpeger ovenstående for den ansvarlige, skælder hun tjeneren ud, som tydeligt aldrig er blevet oplært.
Der var ingen imødekommenhed og forståelse fra den ansvarliges side, som nu blev supporteret af en yderligere ansat (formoder vi).

Alt i alt en forfærdelig oplevelse hvor ansvaret ligger hos ledelsen og ikke det stakkels personale.

Bestemt ikke anbefalelsesværdigt og ikke et sted vi kommer igen!

7. November 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og min kæreste besøgte café Noa…

Mig og min kæreste besøgte café Noa igår d. 26/8 ved en 20 tiden hvor vi bestilte 2x oksemørbra hvor den ene af stykkerne er meget rød og faktisk uspiselig da vi vil henvende os til personalet fik vi af vide vi skulle gå der var klokken 20:40 da vi rejste os for at gå fik vi endelig hende ekspedienten til at forstå vores kød var rødt hun kiggede på det og sagde ingenting til det. Kødet resulteret i at jeg faktisk blev syg af den

26. August 2025

Besøgte stedet d 16/4

Besøgte stedet d 16/4. Stedet betjenes af personale som kun taler engelsk. Vi vælger at sidde ude og påpeger at vores bord ikke har et nr. Hvilket ellers fremgår tydeligt at man skal huske at skrive på bestillings seddel. Det er ok siger tjeneren. Hun giver udtryk for, at hun godt kan huske, at bestillingen kommer fra et bord uden nummer. Vi får serveret kaffe og smoothies efter ca 10 min som vi har krydset af på vores bestillingsseddel., hvilket er fint. Derefter går der ca yderligere 10 min. Så kommer en anden tjener og fortæller, at vores bestilling er blevet væk! Så vi må på ny udfylde en ny bestilling på brunch. Da den endelig bliver serveret, mangler der én ret. Har bestilt 5 små retter, alligevel går noget galt. Maden er ok, men ventetiden betjeningen er sløj . Desværre nok ikke et sted jeg har lyst til at besøge igen.

16. April 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dejlig mad og super betjening

Vi var tre kvinder, som spiste frokost ved et udendørs bord i det dejlige solskin. En fik croque madame med salat, og de to andre fik fransk løgsuppe. Maden var dejlig og rigtig fransk, og betjeningen var super! Vi kommer snart igen!

3. April 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Alt for dyrt i forhold til kvalitet og mængde

Vi havde en deal (Downtown), som vi brugte på brunch.
Maden var ikke dårlig. Men det var bitte små portioner. Bitte små stykker brød. En lille juice, når man tager prisen i betragtning. Normal pris for brunch til 2, en kaffe og en juice var på ca 550 kr. Det var det på ingen måder værd!

Man sidder som sild i en tønde, så ikke særlig hyggeligt, hvilket er ærgerligt for caféen har en skøn placering.

23. Februar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

havde bestilt bord ..og virklig glæd…

havde bestilt bord ..og virklig glæd mig til en god bøf på cafen... men reservationen var mystisk blevet væk... og de var p.... lige glade med det.. da der var kommet et stor selskab / julefrokost ... virklig dårlig stil ikke aflyse os

6. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra denne café

Hold jer langt væk fra denne café.
Blev snydt som jeg aldrig har prøvet før. Bestilte Fisch and chips til 199kr. Fik 6 bådkartofler - lidt salat og den mindste torske filet jeg nogen sinde har set. Uforskammet at skulle vente 1 time på noget så enkelt.

12. August 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr