Løgstørparkhotel Bewertungen 35

TrustScore 2.5 von 5

2,5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi havde bestilt en deal bestående af en overnatning, kaffe og kage ved ankomst, kokkens tre-retters menu og morgenmad dagen efter. Vi havde tilkøbt udsigtsværelse for 200,- ekstra. Kaff... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er meget tilfredse med opholdet og den opmærksomme tjener opdagede vi var der 2 gange på en uge Maden var super lækkert og meget delikat , betjeningen i top og meget hjælpsomme personale Være... Mehr ansehen

2,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Iskold oplevelse

Vi havde tilkøbt udsigtsværelse for 200,- ekstra.

Kaffen og de små stykker kedelig winerbrødsagtigt “kage” var ingen positiv oplevelse.
Udsigten var næsten usynlig idet begge thermoruder var punkterede.
Middagen var “husmandskost” og spiselig.

Der var piv-koldt på værelset, og radiatoren kunne ikke skrues op, den var iskold. Receptionen var ubemandet, og da vi nævnede det ved afrejse næste morgen, grinede de to personer i receptionen bare, og sagde at “det må vi så få kigget på” (lidt sent)

Det eneste vi fik med hjem fra dette ophold var en forkølelse…..

Kan bestemt ikke anbefales…

21. Oktober 2025

Et KEDELIGT ophold

Vi ankom til Løgstør Parkhotel en Søndag eftermiddag. Kom på et værelse med store pletter på gulvtæppet, hår og nullermænd på lagene. Så var der skjolder på topmadressen under lagnet. Ud klasket insekter på vægge og loft. Pletter på gardiner og stole også. receptionisten ville kun skifte lagnerne og ikke andet.
Med synet på værelset, turde jeg ikke tænke på hvordan resten var.
Har sendt billeder ril rejse selskabet, men hotellet mente ikke der var noget galt..
Egentlig er bedømmelsen NUL stjerner værd

27. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hamrende lækkert

Værelset var dejligt lyst og på 2 opholdet valgte vi udgang terrasse og det var lækkert 👌
Wellness og spa var lækkert og vi kunne bruge det ubegrænset

14. Juli 2025

Positiv påske oplevelse

Det var første gang vi var der og vi er meget tilfreds, vi mødte smilende og hjælpsomme mennesker, personalet var utrolig hjælpsomme og maden var perfekt, vi vil meget gerne komme tilbage fra 425,

17. April 2025
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Vi elsker faktisk og komme på Løgstør…

Vi elsker faktisk og komme på Løgstør Parkhotel, har efterhånden været her adskillige gange. Mortens Aften havde vi igen booket en overnatning, der var vist næsten fuld hus, så vi måtte opgradere vores værelse for og kunne booke. Vi valgte et comfort værelse
(værelse 500) rigtig lækker stort værelse med seperat rum som garderobe og et kæmpe stort badeværelse. Der var dog ikke varme på badeværelset, så lidt en kold oplevelse. Toiletrulleholderen faldt af hele tiden og rengøringen var bare ikke okay med store pletter på gulvet. Vi blev enige om der bare lige var lagt rent sengetøj på, så var det værelse klar.
Der skulle være kaffe på værelset, der var kun 1 brik i alt til 2 personer.
Grunden til vi er vilde med stedet er bla. deres pool med tilbehør, men denne gang virkede spabadet og dampbadet ikke, så vi måtte nøjes med og blive dyppet i det dejligt lune vand i poolen.
M.h.t. maden Mortens Aften, det var lækkert næsten det hele, dog er det kotumen, at man som minimum får et stykke brystkød af Anden. Vi fik et lår og et overlår hver, savnede virkelig bare et lille stykke regullært kød (brystkød)
Vi plejer og give jer mindst 4 eller 5 stjerner, men denne gang må vi desværre skuffe jer lidt, det ved vi, at i kan gøre bedre.

10. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vil ikke ændre dato for ophold.

Vi var 3 familier som havde en deal.
Pga sygdom kunne vi ikke overholde sidste dato, man vil ikke ændre dato for opholdet. Så vi kommer ikke igen.
Men vi har jo også kun været der 8 gange.
Mvh Søren Hedeman

24. Oktober 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er lige kommet hjem fra et dejligt…

Er lige kommet hjem fra et dejligt ophold. Havde 3 værelser 😉 alt var OK og vi har alle hygget os. Dejlig mad mm. Dem der brokker sig. Prøv at se på prisen, men der altid nogen der er utilfreds. Vi kommer igen og anbefaler jer til venner 😉👍

29. März 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem kedeligt og dårlig service

Ekstrem kedeligt og dårlig service.
Maden elendig. Vi ventede 10 min. På hele bordet, fik mad. De første som fik serveret, blev kold.
Forret og dessert - Elendigt.
Tyk, langhåret kvindelig tjener - Provokerende, Sur og arrogant.
Sørgeligt
Alle tjener medhjælpere - fattede ikke en skid.
425,- for husets vin. Alle 6 fl. Bliver bare smidt på bordet. Ringeste kvalitet.

21. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grov behandling af kunder!

Vil på vegne af mit vennepar, og egen interesse for at advare andre, støtte op om deres grimmeste og meget væmmelige oplevelse angående Løgstør Parkhotel.
De blev kritiseret på det groveste, i forbindelse ved en forhandling af betalingen vedr. deres kommende bryllup. De havde fået lovning på en bestemt pris, som hotellet så pludselig ændre så det bliver dyrere. I den forbindelse, vælger parret selvfølgelig at ville holde deres fest andetsteds, hvorved at hotellet forlanger at de stadig skal betale en andel, og sviner dem til. Mener, at sådan en opførsel næppe kan være til fordel for andre kunder, så hold jer fra dette hotel hvis I ønsker en god oplevelse og vigtigst af alt, at blive behandlet ordentligt.

30. Juli 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En gang er nok find noget andet

Aftens mad ;
Jævnt kede lig
Svinekam med kartofler og lidt salat
Dessert panda cotta
Måtte betale 49kr for en lille kande vand 😱kun til mig
Manden fik øl til 65 kr Normal pris
Ikke et sted man vender tilbage til

Værelset er som sådan ok ..
Men spa området der var 2 bruser /kabiner til rådighed og meget lille pool.. gik hurtigt der fra ..da der også var andre der stod og ventede ..på at få badet og klædt om til bade tøj ..

18. Juli 2023

HOLD JER VÆK!

Frygteligt hotel!

Dårlig service.
Det er under al kritik at personalet behandler deres gæster sådan. De er sure, De svare en grimt, og de vil diskutere med alle deres gæster.

Klamme værelser, og kold badeværelses gulv.

Ligner en lejerskole, eller noget forladt.

Ville ønske man ikke var taget afsted.

Bare ikke i orden!

8. April 2023
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi var 45 gæster på jule tur fra den…

Vi var 45 gæster på jule tur fra den 23/12 til sen 26/12 til Løgstør og boede på parkhotelet og alt var fint. Rigtig god mad fine værelser men ingen gulvvarme på badeværelset selvom der var en termostat. Det ville være dejligt hvis det blev lavet.

22. Dezember 2022

Tak for ingenting!

Eneste plus for dette ophold var, at jeg var sammen med min familie, og den kvindelige tjener, der serverede for os begge aftener, vi spiste der. Hun var kvik. Jævn mad. Jeg er udfordret på glutenallergi,og det var der ikke var styr på trods mail-kontakt. Jeg fik brød til forretter begge aftener, men til morgenmad, var det ikke en mulighed. Der fandtes to skiver rugbrød og en bolle på hotellet, som kostede kr 25 pr stk.Det var, hvad jeg kunne få tilbudt, da jeg bestilte 3 boller.
Juicemaskinen stod og lukkede juice ud over det hele. Buffet blev ikke fyldt op og var så kedelig.
Selve værelset bar præg af nedslidte, forældet møbler og tidligere rygerværelse.Der var iskoldt på badeværelset, og bruseniche var meget lille.
Selve hotellet fremstår nedslidt, og der er så utrolig dårlig akustisk pga beton og arkitektur. Generelt var der støvet, nusset og plettet.
Vi sov med hovedpuder, der var slasket og lagt flade. Dobbeltsengen glad fra hinanden.
Vi blev lovet en sne-øl, da det var j-dag, men i baren fik vi at vide, at der kun var en kasse til uddeling. Flere i vores selskab fik derfor ikke øl.
Har været det tre gange (første, eneste og sidste)

4. November 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Al personale vi mødte virkede bedrøvet…

Al personale vi mødte virkede bedrøvet og trætte af deres job. Vi følte og nærmest uvelkomne fra start til slut. De udenlandske rengøringsarbejdere, der ikke talte dansk, var meget mere smilende og hjælpsomme, end de, der talte dansk og ikke gjorde rent. Der var
store pletter på gulvtæpper, badeværelset lugtede af gammel vandlås og mange ting var slået i stykker. Vi måtte binde to enkeltsenge sammen med et bælte for at kunne sove sammen. Ved ankomst bestilte vi en stor drink i baren kl. 16.45. Efter betaling og da den var skænket, fik vi at vide at baren lukkede kl. 17.00, så vi havde 15 minutter til at drikke den, og blev nødt til at forlade baren bagefter, da bartenderen skulle flyttes til restauranten derefter. Det ville vi gerne have vidst før vi bestilte drinken. I restauranten var maden rimelig, men betjeningen ikke eksisterende. Vi spurte tjeneren om man kunne købe en flaske vand eller lignende med hjem til værelset, men hun rystede bare fortvivlet på hovedet og gik sin vej, som om det var et åndsvagt spørgsmål. Da vi havde spist var alt på hotellet lukket. Det mindede om en forladt spøgelsesby, så vi gik tidligt i seng og måtte drikke vand af toilet-hanen, med en skøn duft af råddent afløb resten af aftenen/natten/morgenen indtil morgenmaden. Hvad der kunne ligne "chefens bil" var en flot dyr mercedes, parkeret klods op af et parkering-forbudt-skilt på fortovet lige foran indgangen. Det er bare et signal jeg slet ikke bryder mig om, og ud fra alle ansattes attitude, så virker det til at de bliver behandlet rigtig dårligt, siden de kan have så minimalt overskud til at tale eller smile i det hele taget.

23. Oktober 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Stort og koldt "lejrskoleagtigt" hotel med meget ringe service i receptionen.

Meget dårlig modtagelse, nærmest ligegyldighed. Fik anvist et værelse, som ikke kunne åbnes. "Vi har flyttet jer" lød beskeden. Fik et nyt værelse, som kunne åbnes, men det var allerede optaget! Fik et nyt værelse. Der var meget dårlig indeklima, lugtede surt og indelukket, dog rent. Det udløste et astma anfald, men receptionisten udviste igen ligegyldighed og stirrede kun på sin pc. Stort koldt hotel, hvor det eneste sted med lidt hygge, var i restauranten og pubben. Maden var okay, dog til den kolde side. Det bar præg af at være masseproduktion. Morgenmaden var ualmindelig almindelig, det eneste særlige var kaffen. Kaffe er dog så meget sagt. Det duftede ikke af kaffe og det smagte surt og bittert og tyndt. Nok koncentrat med masser af vand, bvadr! Ved benyttelse af "wellness området", hvor man selv skulle fylde vand i spaaen, blev man opfordret til at klæde om på sit værelse og gå turen igennem hotellet i sit badetøj!
Det var ikke lige den oplevelse vi havde set frem til. Hotellet kan bestemt IKKE anbefales herfra!

14. Oktober 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi er netop kommet hjem fra en rigtig…

Vi er netop kommet hjem fra en rigtig hyggelig weekend på hotellet. Vi blev mødt af en smilende og venlig betjening. Tjenerne var meget servicemindede og yderst dygtige til deres job! Vi fik buffet den første dag, som smagte rigtig fint, og lørdagen fik vi 3 retters menu hvor specielt hovderetten var over ALT forventning, mørt lækkert kød og lækkert tilbehør.
Deres pub var virkelig hyggelig, og livemusikken var gennemført god.
Men specielt personalets arbejde gjorde at vi følte os hjemme på hotellet

Vi var fint tilfredse med pool området, dog ku vi ikke finde ud af og fylde spaen op så den opgav vi, og dampbadet kræver lige en upgrade(derfor ikke 5 stjerner) . Men det er ikke noget der trækker en Fantastisk weekend ned - vi kommer helt klart tilbage igen!

24. September 2022

HOLD JER VÆK

HOLD JER VÆK.
Min mor og hendes kæreste var der oppe og spise til min mors fødselsdag. De bestilte buffe og en flaske rødvin buffen kostede 399 kr PR mand og der var to salater biksemad der var så tørt at man ikke kunne tykke det, sprinkt steg der var lige så sejt og ikke andet. Hvordan kan man være det bekendt at lave sådan noget kedelig mad og tage 399 kr fra det 😠 1300 kr for to personer. Det er sku røveri 😠

23. August 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr