UltimusNutrition Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Collageen is mooie toevoeging aan de heerlijke electrolyten. Zachte smaak, niet te zoet, heerlijk fris. Wel goed schudden anders blijven er klontjes inzitten!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hadden moeite met genoeg drinken per dag. Nu drinken we iedere dag makkelijk 2ltr weh. Per ltr 1 schepje, heerlijk. Wij drinken niks anders meer. De service is ook heel goed. Er kan wel eens iet... Mehr ansehen

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

68 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Misleidende producten op de website…

Misleidende producten op de website staat dat er 1000 mg natrium, 200 mg kalium en 60 mg magnesium per schep is. Daadwerkelijk krijg je iets meer dan de helft volgens het etiket. En dat ook voor schep van 8 gram. Bij de overige elektrolyten van AH bijvoorbeeld heb de ongeveer de zelfde inhoud maar dan van een scoop van 5gram ... product ook teruggestuurd en netjes mijn geld terug gekregen ! Misleidende product heel jammer...

24. August 2026

Antwort von UltimusNutrition

Het klopt inderdaad dat we op de homepage niet de goede verhoudingen hebben weergegeven. Dit hebben we inmiddels gecorrigeerd, dus dank voor het melden.

De waarden die vermeld worden bij elke smaak zijn de correcte waarden en deze vind je ook terug op het label van de fysieke pot. We hebben een en ander in een eerder stadium al via mail besproken, maar hierbij voor de volledigheid nog even alles op een rijtje:

De 1.000 mg natrium die op de website stond, klopt inderdaad niet. Er zit per scoop ongeveer 670 mg natrium in de meeste smaken en bijvoorbeeld 710 mg in de mango-smaak.

Voor kalium en magnesium ligt de daadwerkelijke hoeveelheid juist aanzienlijk hoger dan de eerder vermelde waarden: 691,2 mg kalium in plaats van 200 mg en 253,5 mg magnesium in plaats van 60 mg.
Al deze waarden zijn per scoop van 8 gram.

Je verwijst in je review naar de elektrolyten van Albert Heijn. Het is altijd goed om producten te vergelijken. AH heeft een scoop van 5 gram en daar zit 464mg calcium in en 281mg magnesium. Alhoewel AH zegt dat er ook kalium in hun product zit, wordt er verder geen melding gemaakt over de hoeveelheid. Dat geldt ook voor natrium.

Het is dan verder de keuze van de consument (jou in dit geval) wat je belangrijk vindt qua samenstelling van de elektrolyten én hoeveel gram je per scoop zou willen gebruiken.

Succes met het verder onderzoeken van de beste elektrolyten die bij jouw persoonlijke voorkeur passen.

Super.product

Super bedrijf goede elektrolyten helpen mij super,helemaal omdat er geen toevoegingen zijn toegevoegd.
Super blij met de nieuwe fles,mooi rvs

10. August 2026

Antwort von UltimusNutrition

Wat ontzettend leuk om te lezen. Fijn dat je zo tevreden bent. Dank je wel!

Topservice

Niet alleen de producten zijn top, de klantenservice is ook top! Snelle levering, mogelijkheid om achteraf te betalen. Snelle reactie op je mail, problemen worden dezelfde dag nog opgelost. Ook als het probleem door een domme fout van jezelf is veroorzaakt.

29. Juli 2026

Antwort von UltimusNutrition

Heel graag gedaan. Fijn dat je zo tevreden bent!

Klantenservice Top

Klantenservice Top! En snel antwoord.
2 potjes toegestuurd gekregen omdat er met de eerste wat niet goed was.
Forrestfruit en Lemon
Forrest is lekker ( vind ik zelf lekkerder als de mango.

30. Juli 2026

Antwort von UltimusNutrition

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent!

De nieuwe Collageen

Gisteren de Collageen meegenomen naar de sport in mijn nieuwe fles, maar owww wat is dit genieten zeg. Zooo ontzettend lekker en niet te vergelijken met de elektrolyten multivitaminen. Heerlijke subtiele frambozensmaak. Ik zeg TOP. Ook de fles is fantastisch. Drinkt heerlijk en je kan hem goed afsluiten en makkelijk schoonmaken.

29. Juli 2026

Antwort von UltimusNutrition

Wat ontzettend leuk om te lezen. We hebben ons best gedaan, maar het is altijd afwachten hoe het wordt ontvangen. Deze feedback stellen we zeer op prijs. Dank je wel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb geen krampen meer…

Ik heb geen krampen meer…
Veel minder vermoeide benen. En ik krijg er energie van. Ik gebruik het meer dan een jaar en wil niet meer zonder. Oja het is ook nog eens een lekker fris drankje !

24. Juni 2026

Antwort von UltimusNutrition

Jeetje, wat goed zeg. Dat is echt heel fijn.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jarenlang last van dagelijks kramp in…

Jarenlang last van dagelijks kramp in mijn voet. Sinds ik dit neem geen kramp meer gehad. Ik ben twee keer een week gestopt om het verschil te meten en kreeg eind van de week toch weer lichte voetkramp.

De 5 sterren zijn verdient, maar ik zou nog willen meegeven dat het fijn zou zijn als het niet continue uitverkocht is!

28. Juni 2026

Antwort von UltimusNutrition

Wat ontzettend fijn om te lezen dat het je zo goed helpt. Je aandachtspunt is ook ons aandachtspunt, we hopen dat in de toekomst zeker te kunnen verbeteren.

Willen niks anders meer

De service is ook heel goed. Er kan wel eens iets misgaan door eigen gewissel in het abonnement qua smaken. (eigenlijk hun schuld dus, moeilijk kiezen uit al die lekkere smaken hihi)
De oplossing is gewoon 1 mailtje, dezelfde dag opgelost.

21. Mai 2026

Antwort von UltimusNutrition

Dank je wel. Heel fijn te lezen dat je zo tevreden bent. En ja alle smaken zijn heerlijk!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr