Unternehmen hat geantwortet
Bytte nyligen förråd till Henriksson och är väldigt nöjd hittills. Personalen är extremt responsiv – svarar direkt på frågor utan strul. Stor skillnad mot tidigare ställe där det var hissar och vagn... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Henriksson Storage är ett svenskt företag som erbjuder smarta, trygga och prisvärda förrådslösningar för både privatpersoner och företag. Vi startades 2025 av Tink-grundarna Daniel Kjellén och Fredrik Hedberg samt Doktor.se-veteranen Mikael Henriksson och är till för dig som behöver lite mer utrymme, oavsett om det handlar om att skapa ordning hemma, inte har förvaringsmöjligheter på din arbetsplats, eller behöver lagra inför en flytt. Hos Henriksson Storage får du ett säkert förråd du kan lita på – när du behöver det, så länge du behöver det, utan att betala mer än nödvändigt. Vi har Sveriges troligtvis billigaste förråd. Alla våra förråd nås från markplan, vilket gör att du slipper långa korridorer och hissar. Istället kör du hela vägen fram till ditt förråd - enkelt in, enkelt ut. Naturligtvis erbjuder vi avtal utan bindningstid och utan uppsägningstid, så att du kan stanna så kort eller så länge som du behöver. Du kan boka och betala ditt förråd direkt på webben, eller så kan du slå oss en signal om du har några frågor eller bara vill säga hej.rr
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Henriksson storage has been flexible…
Henriksson storage has been flexible and supportive all the time during my rental of a storage. Easy to access and great containers in use.
Kanon 👍
Smidigt att lasta in sina saker, rena och fina containrar, snabba svar från företaget.
Cheapest storage in Lincoln
Cheapest storage in Lincoln. Safe and incredibly convenient with every unit accessible by car. Great customer service.
Fick koder och instruktioner tidigt på…
Fick koder och instruktioner tidigt på inflyttningsdagen. Rejält förråd.
Mycket bra service
Mycket bra service! Bra och enkel hemsida och så smidigt. Kan varmt rekommendera!
Smidigt förråd
Att man kan köra fram till sitt förråd med bilen. Gick väldigt lätt och smidigt. Känns tryggt med kameraövervakning.
Kunde inte varit smidigare!
Rekommenderas varmt! Trevlig personal, smidig och säker förvaring. Vi använde det som förråd under tiden vi säljer huset och det kunde inte varit bättre, ingen bindningstid var ett jätte plus samt att personalen löste allt snabbt och utan komplicerat krångel, vilket var ovanligt nu för tiden! Bara plus!! Tack :)
Toppen
Enkelt, smidigt och tryggt. Super fräsch container. Mycket bra service, bra bemötande och snabb återkoppling.
Rekommenderas starkt.
Väldigt nöjd med Henriksson Storage i…
Väldigt nöjd med Henriksson Storage i Landskrona. Smidigt, prisvärt och enkelt att komma åt sitt förråd. Ett stort plus att man kan köra bilen direkt fram till förrådet, vilket gör lastning och lossning mycket bekvämt. Rekommenderas!
Simple and fast sign up and excellent…
Simple and fast sign up and excellent service.
Easy and Securitas access to the premises.
Prisvärt !
Prisvärt ! Okomplicerat att hyra och att avsluta , bra att kunna köra ända fram till förrådet. Mycket nöjd ! Mvh Magnus
Rekommenderar
Från början till slut. De svarade snabbt på alla frågor och var väldigt tillmötesgående och hjälpsamma genom hela processen. Man känner verkligen att de bryr sig om sina kunder och gör sitt bästa för att allt ska bli så bra som möjligt. Tyckte även priset var rimligt.
Dessutom upplevde jag dem som väldigt pålitliga och professionella, vilket gjorde att man kunde känna sig trygg hela vägen. Allt fungerade smidigt och över förväntan. Kan varmt rekommendera – allt var verkligen fenomenalt!

Antwort von Henriksson Storage
Superfint förråd med bra tillgänglighet…
Superfint förråd med bra tillgänglighet
Passar mig bra som bor på annan ort men jobbar i Stockholm.
Bra pris är ju oxå ett stort plus.
Rekommenderas verkligen 👍👍👍👍👍
Allt funkar precis som de säger.
Allt funkar precis som de säger.

Super nöjda med allt
Super nöjda med allt. Rymligt och fräscht förråd, snabb återkoppling och enkelt att både öppna och komma in på området. Rekommenderar starkt!

Antwort von Henriksson Storage
Jättefin och snabb service av Isak
Jättefin och snabb service av Isak! Snabb återkoppling och riktigt trevlig!
Förrådet var stort, rent och bra lås/säkerhet. Känns väldigt tryggt!

Perfekt service.
Perfekt service.. fast de var helg så fick man svar på sina frågor.
Väldigt enkelt om man vill ha ett extra förråd och väldigt prisvärt!!
Rekommenderar starkt detta.

Förråd i världsklass
Enkelt att hyra och enkel tillgång till förrådet. Rent och snyggt. Access direkt från bilen. Bra support om det behövs. Rekommenderas!

Antwort von Henriksson Storage
Tryggt, enkelt och smidigt!
Jag har hyrt förråd här i några månader och upplevelsen har varit väldigt positiv. Allt har varit enkelt och smidigt från start till avslut, bokningen gick snabbt, informationen var tydlig och tillgängligheten har varit jättebra. Det har känts tryggt och välorganiserat hela tiden. Kan varmt rekommendera!

Jätte fint bemötande
Jag fick ett otroligt bra bemötande av dena firma. Jag har haft mina saker där i 2 månader, toppen en ren fräsch container utan fukt.
Ringde man fick man vänliga ord och jätte trevlig person i samtalet.
Jag har aldrig upplevt det typ av bemötande av ett firma som dessa, handen på hjärtat.

Antwort von Henriksson Storage
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.