Grøften Bewertungen 124

TrustScore 1.5 von 5

1,7

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Var på besøg på Grøften til frokost i forbindelse med påskedagene. Da stjerneskud er min livret skulle jeg selvfølgelig have det. Min mand fik noget andet. Det stjerneskud var det kedeligste jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi har læst rigtig mange dårlige oplevelser, og husker selv en for 2 år siden. Så inviteret i Grøften var forventninger under gulvbrædderne, derfor var dagen også positiv, Nej det er billig cafe mad,... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Årets åbningsdag i Tivoli...Om aften Grøften glemte vist deres smagsløg, evner til kvalitets indkøb af råvarer og helt alm. Evner i at tilberede maden... Kold skipperlabskovs, uden smag... K... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Aldrig mere stjerneskud

Det stjerneskud var det kedeligste jeg nogen sinde har fået overhovedet og jeg ønsker aldrig at få det igen. Fisken var helt tørstegt og der var hældt en masse rigtig dårligt dressing ud over der smagte som om det var hældt ud fra en billig købe dressing bøtte.
Det må i kunne gøre bedre.
Det er ellers altid hyggeligt at besøge jer og jeres søde tjenere men pris og kvalitet skal hænge sammen. Jeg er kommet hos jer i mange år og det er kun gået nedad med kvaliteten på maden. Særligt også udvalget af desserter.

6. April 2026

Øv ikke som forventet

Havde desværre også et kedeligt oplevelse her til firma julefrokost.
Vi kom 4 min før tid (ren alm. opdragelse man kommer til tiden) og fik skæld ud fordi vi var kommet før tid.
De havde alt, alt for travlt og der larmet, så meget, at vi ikke kunne have en alm. samtale. Maden var helt OK. Men vi kommer aldrig igen.
Øv

20. November 2025

Syg af maden.

ville bestille 2 helstegte rødspætter d 1/12-2025,men oplystes "det var mest om sommeren" hvilket jo er i strid med "spis ikke fisk i måneder uden R". Jeg fik så en hakkebøf som var uden smag & underlig , så jeg hjalp min hustru med hendes rigelig store "and med confiteret lår". Desnværre blev vi begge syge deraf.
Flink tjener & drikkepenge,men kun 1 stjerne service pga forkert fiske info, som jeg kom i tanker om efterfølgende.
Vh
Ebbe Thygesen

1. Dezember 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Grøften er ikke hvad det har været

Grøften er ikke hvad det har været.
Tjeneren havde glemt os og vi ventede derfor længe på vores mad, 1 time.
Vi oplevede derudover et meget kaotisk personale som ikke havde styr på bordene, flere besøgende klagede over alt for lang ventetid.
Da maden kom, var det ikke noget at råbe hurra for.
Jeg husker Grøften som værende en udemærket smørrebrøds restaurant med god stemning, men det har altså ændret sig.

22. November 2025

Lunken Skipperlabskovs

Skipperlabskovsen var lunken og meget kedelig, det så ud som om den var blendet, kedeligt rugbrød og ingen sennep.

5. Oktober 2025

Forværret kvalitet

Kære Grøften
Jeg prøver at henvender mig da jeg ikke har fået svar på min mail.
Vi har de sidste mange år været inde forbi jer minimum to gange om året. Altid en tur i sommeren, som vi netop har været på (august 2025).
Vi har altid oplevet god service i høj kvalitet og været glade for oplevelserne hos jer.

Desværre oplevede vi i søndags (d 10/8 - 25), at servicen haltede gevaldigt. Vi måtte vente længe på en enkel drikkevarer ad flere omgange, børnemenuen var svær at tygge og vi blev sågar bedt om at forlade bordet,, kort efter vi har bestilt flere flasker vin. Vi har aldrig oplevet at være blevet smidt væk før. Højtid eller almindelig travlhed. Derudover havde vi problemer med at kunne booke vores decembertur. At der er ændringer ift man nu skal booke menuen når man bestiller bord, men da menuen endnu ikke er udkommet er dette svært.

Vi er gået derfra med en rigtig ærgerlig oplevelse og at kvaliteten på tjenerne er faldet. Både ift at tage imod bestilling, placering af tallerkener ved servering og booking af kommende reservation. Rigtig ærgerligt.

10. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

1 gang på grøften,men ikk sidste gang.

1 gang på grøften,men ikk sidste gang.
Virkelig hyggeligt sted og super dejlig mad’weinerschitzel kan anbefales.næste besøg ved jeg allerede hvad det skal være ’ grøftens luksusplatte’ så virkelig god ud.tjener(Allan) tog sig tid til at fortælle om tingene og ydet et fantastisk service ved vores bord.

9. August 2025

Øv...

Vi havde bestilt bord til 2 personer,-
til kl.18.00 d.2.aug 2025.
Vi var der lidt før, og fik et bord...
Der var ikke travlt da vi ank....
(masser af tomme borde)...
Vi bestilte...
og fik hurtigt et par
tørre lunkne wienerschnitzeler, med knastørre kolde kartofler, og kold brun sauce, og kolde ærter...
Mht. drikkevarer...
139 kr....for et lille.. næsten 1/2 gl. Rosévin....Øv.
Alt i alt ...det var det en kedelig oplevelse...

K og A Lundgreen

2. August 2025

Dårligste Wienerschnitzel ever

Dårligste Wienerschnitzel ever, vi har været blandt andet igennem Tyskland, Østrig, mm og prøvet adskillige Wienerschnitzeler, og det her Måltid har virkelig taget premieren for absolut den dårligste!
Tørt Kød, Tørre Kartofler, Smagløs Sovs, i dét hele taget smagløst, kedeligt, til overpris!!
Det eneste der spiller der, er historien for stedet…
Sørgeligt det, det er blevet til det!
Vi gjorde personalet opmærksom på dette, men fik afvide, at det burde vi have sagt ved start af måltidet, hvilket ikke var muligt, da ingen personale var tilstede der!…
Vi var absolut ikke tilfredse!!

5. August 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

We had a group of 11 with reservation…

We had a group of 11 with reservation at 8 pm. We get seated and the waiter rushes over and said we have to order quickly because the kitchen was closing in 20 minutes! Why the reservation at 8:00? So we manage to order by 8:30. Two of us ordered the filet (steak). It came to us, everything cold and instead of medium well, it was pretty much rare. So we returned those. The waiter was very rude and came back and apologized. It wound up costing, for two meals, 240 dollars. Huge disappointment!

24. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvad skete der med grøften?

Hvad skete der med grøften??

Når man gik på grøften, så spiste man godt og lækkert. Den tid er da fuldkomment forbi. Når man ved at Jakob Elkjær selv er uddannet kok og serverede topklasses oplevelser i Middelfart, så er det simpelthen bunden det her. At de vil være bekendt at sælge decideret hundrede til overpriser.

Hvordan kan man lave en mørbrad sej?? Og så serverer pommes frites og købe bearnaise til?? Og tage 449,- for det.

Det smagte præcis som “gourmet” steakhouse fra et pizzaria.

Så skuffende.

30. Dezember 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Tør og kedelig laks og and

Venlig og smilende betjening, men tør og kedelig mad uden smag.
Da vi påtalte, at maden var tør og total uden smag og at det kunne de simpelthen ikke være bekendt, fik vi at vide at indehaveren selv er kok🤷‍♀️
Fik tilbudt en kop kaffe som kompensation.
Nej tak - her kommer vi ikke igen.

17. Dezember 2024

Kedeligt besøg

Nu er vi kommet i Grøften op til jul de sidste 5-6 år, men denne gang var underAL kritik
Tjeneren var rar og venlig nok, men han havde f…. travlt
Vi bestilte 6 x stor juleplatter og det kommer så ind på fad ,så vi selv kan fordele
Men der var kun 1lille skål med karrysild til deling og 4 mini små fiskefileter og 5 styk laks og tjeneren sagde at det var fordi køkkenet ikke var til madspild😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫
Når vi bestiller og BETALER for 6 x platter ,så vil jeg f…. Også ha varen
Tjeneren måtte x mange hente ekstra i køkkenet efter vi bad om mere
Det er overhovedet ikke i orden
Og tænker vi finder et andet sted fremover

24. November 2024

smørrebrød med fiskefilet

Et stykke smørrebrød med fiskefilet og remoulade,
hvor det fisk man får er uendelig småt og alt for meget
friturestegt og derunder et halvt stykke rugbrød og prisen er 139 kr. En kande postevand og to glas koster 50 kr. Generelt en meget dårlig kvalitetsløs oplevelse.

12. September 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte et stykke smørrebrød med…

Bestilte et stykke smørrebrød med “Dyrlægens natmad”. Forventede at få et indbydende og velsmagende stykke mad, men fik nærmest bare en håndmad uden smag med billigt pålæg fra et supermarked.
Selv løgene var smagsløse, og eneste pynt... en lillebitte cherrytomat: 129 kr. Uforskammet… men søde tjenere faktisk.

8. September 2024

Virkelig dårlig herregårdsbøf

Virkelig dårlig herregårdsbøf, fede pommes fritter og kolde + tørre ærter.
Dårlig service.
De snød med regningen. Vi har betalt 98,-kr for meget.
En meget stor skuffelse at spise i Grøften - vi kommer aldrig igen!!

6. September 2024

Højtbelagt smørrebrød

Højtbelagt smørrebrød , jeg vil kalde det håndmadder til 139 kr TØR flæskestegsmad , æg og rejer på 1/2 stykke rugbrød , kedelig fraværende tjener
Virkelig et skuffende besøg

5. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr