Door samen te gaan wonen kwamen er ineens 2 complete inboedels op ons af welke uitgezocht moesten worden. Door een greenbox te huren, hebben we alle tijd om dit te doen. Snel geregeld en super fijn... Mehr ansehen
Het is een mooie opslag,voor ons een ruimte om je spullen kwijt te kunnen. Er zijn transportmiddelen aanwezig om je spullen naar je ruimte te vervoeren. Lampen springen automatisch aan en de radio is... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij Green Box Self Storage huur je eenvoudig een schone, veilige en duurzame opslagruimte voor particulieren en bedrijven. Ideaal voor de opslag van je inboedel, webshopvoorraad, bedrijfsinventaris, archief of seizoensspullen. Je huurt al vanaf 1 maand en hebt daarna de vrijheid om dagelijks op te zeggen. Dankzij onze app heb je iedere dag toegang van 07.00 tot 23.00 uur en parkeer je direct voor de ingang. Green Box staat voor moderne en hoogwaardige self-storage met uitstekende service en maximale flexibiliteit. The green way of self-storage. 💚
Vendelier 6, 3905 PA, Veenendaal, Niederlande
- 085-0607353
- info@greenbox.nl
- greenbox.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Rk greenchoice
Service gericht, huren is snel geregeld en is nog steeds betaalbaar
Nette opslag met handige app
Nette opslag, goed bereikbaar, app. werkt eenvoudig, o.a. voor het openen van de deur. Cameratoezicht. Vriendelijke helpdesk.
⭐⭐⭐⭐⭐
⭐⭐⭐⭐⭐
Ik huur sinds 1 maart 2023 een opslagbox bij Greenbox Nijverdal en ben nog steeds een zeer tevreden klant. Vanaf het begin is alles uitstekend geregeld.
Het terrein en de opslagruimtes zijn altijd schoon, netjes en goed onderhouden. Je merkt dat er veel aandacht wordt besteed aan kwaliteit en service. Ik heb altijd met een gerust gevoel mijn spullen opgeslagen.
Wat ik vooral erg waardeer, is de klantvriendelijkheid. Als je een vraag hebt of ergens hulp bij nodig hebt, zijn ze goed bereikbaar en wordt er snel gereageerd. Het team is vriendelijk, denkt met je mee en is altijd bereid om te helpen. Dat geeft veel vertrouwen.
De opslag is veilig, gemakkelijk toegankelijk en alles verloopt zoals je mag verwachten. Het is fijn om een bedrijf te hebben waar je op kunt rekenen en waar afspraken worden nagekomen.
Ik kan Greenbox Nijverdal dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare, nette en professionele opslagruimte. Ik ben al ruim drie jaar een tevreden klant en verwacht hier nog lange tijd gebruik van te maken. Bedankt voor de uitstekende service!
Al jaren maak ik gebruik van de opslag…
Al jaren maak ik gebruik van de opslag Green Box en Tom is top, altijd staat hij paraat en direct antwoord op je vraag.
Mensen ik geef een tip Huur een Green box via Tom, prima ‼️‼️
Dichtbij en vertrouwd
Nu 4jaar gebruikmakende van Green Box tijd voor een pluim. Het is een heel fijn bedrijf met prettige en meedenkende medewerkers.
Schoon, opgeruimd, gemakkelijk toegankelijk, en een gemakkelijke overzichtelijke app.
Ga zo door!
Goed opslagruimte
Het is een mooie opslag,voor ons een ruimte om je spullen kwijt te kunnen.
Er zijn transportmiddelen aanwezig om je spullen naar je ruimte te vervoeren. Lampen springen automatisch aan en de radio is altijd gezellig aan op de achtergrond. Het is schoon en goed onderhouden pand.
Een paar jaar geleden hadden wij een…
Een paar jaar geleden hadden wij een ruimte nodig om tijdelijk iets op te slaan.
Nu heb je wel de bekende opslag units.
Maar wij zochten eigenlijk iets in onze woonplaats.
Na wat googlen en vragen kwamen we uit bij Greenbox.
Contact opgenomen.
En we werden gelijk netjes geholpen.
Van de eerste info tot het in ontvangst nemen van de box.
Na een tijdje bleek de box te klein.
Wij informeren of er een grotere vrij was.
Geen probleem.
Op gegeven moment hadden we de box niet meer nodig.
En we konden het zonder problemen opzeggen.
Sinds een kleine maand zocht ik weer tijdelijke ruimte.
Ik hoefde niet te zoeken.
Ik nam direct contact op met Greenbox.
En ook nu was het weer zo geregeld.
Al met al huren bij Greenbox is een heerlijk heid om te doen
Perfecte opslag met vriendelijke Tom!
Perfecte opslag met Tom de Keijzer als contactpersoon die graag met je meedenkt. Wil je eerst even kijken? Geen probleem! Wil je later wisselen voor een grotere opslag? Ook geen enkel probleem! Tom staat direct voor je klaar! Dus perfecte klantenservice 💪🏼👍🏼 Ook alles schoon en karren te gebruiken voor je spullen heen en weer te rijden!
Opslag ligt direct aan de afrit Zevenaar aan de A12 dus heel makkelijk te bereiken.
Piepklein minpuntje, er is geen wc. Dus als je van ver komt en je bent er lang bezig, ophouden geblazen 😅
Zeker een aanrader! Maak er tot op heden gebruik van,sinds oktober 2025.
prima box voor een acceptabel bedrag
The box is goed toegankelijk, efficiënt van vorm en heeft een goede afsluiting. De gangen, de trappen en ook de lift zijn altijd schoon. De lift is megatrots en dus makkelijk in gebruik. Je moet wel geduld hebben want de lift gaat niet snel maar dat is ook eigenlijk niet belangrijk. Kortom, een prima locatie voor een prima box en dat allemaal voor een acceptabel bedrag ! Ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt voor de box
Wat een fantastische opslagbox
Wat een fantastische opslagbox. Makkelijk toegankelijk, goed beveiligd, super schoon en regelmatig controles. Ik huur al ruim 2 jaar. Klasse!
Door samen te gaan wonen kwamen er…
Door een greenbox te huren, hebben we alle tijd om dit te doen.
Snel geregeld en super fijn om met de app naar binnen te kunnen gedurende de openingstijden. Nette opslag ruim en prijs is zeker de moeite waard.
Huren inmiddels 2 jaar 2 boxen en zijn dik tevreden.
Schoon droog en genoeg ruimte
Schoon droog en genoeg ruimte, ik ben zeer tevreden, zou alleen een ander slot willen hebben omdat ik de volgorde niet meer weet, maar dat ligt aan mij omdat ik 71 ben en dat steeds vergeet, er is dan niemand in de buurt om te vragen te helpen,, maar dat is dan ook het enige.
Vriendelijke mensen
Vriendelijke mensen, duidelijke afspraken en heel goed toegankelijk! Gelijk hulp of contact zonder moeilijk ticket systeem! Wat primair in de box (geen licht in de box zelf, geen gedeelde wc) maar zolang hoef je er in het algemeen ook niet te zijn.
Goede service!
Goede service. Snel antwoord bij vragen. Denken met je mee. Nette ruimtes, goed bereikbaar.
Het is een goede en schone box
Het is een goede en schone box
Als he iets wil weten kun je bellen en wordt altijd super vriendelijk geholpen
Dus ja ik blijf gewoon bij jullie huren
Goed geregeld en nette ruimtes
Goed geregeld, nette ruimtes. Het afsluiten van een contract, de manier van communiceren gaat online en telefonisch heel makkelijk. De ruimtes zijn schoon, netjes, goed verlicht. Onze spullen staan er droog, schoon en veilig.
Goede ruimte goede app en lage kosten…
Goede ruimte goede app en lage kosten in vergelijking met andere
Safe
Sinds 1 jaar een box gehuurd, toegang is prima, ruimte is schoon en goed toegankelijk. Voor mijn spullen een veilige plek.
Madrid- Alicante, traslado mejor con Green Storage Box
Me he trasladado de Madrid a Alicante y por un tiempo he necesitado de sus servicios para guardar parte de mis pertenencias. Desde mi contrato en línea por distancia hasta hoy que he liberado el trastero, el trato ha sido impecable y las condiciones muy buenas, valorando la facilidad de acceso las 24 horas.
Eenvoudig en efficient
Onlangs een opslagbox bij locatie Amersfoort gehuurd. Eenvoudige manier van spullen opslaan, alles is gewoon goed geregeld. Communicatie, top! Efficientie op locatie, top! Website is duidelijk en er kan zelfs een digitale rondleiding worden gepland. Blij dat dit zo makkelijk gaat!
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.