Bike Totaal - Harvey Franssen Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Kruisstraat, 4, 5502 JE Veldhoven, Noord-Brabant, NL

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker. Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Je werd niet een bepaalde richting opgeduwd. Alles eerlijk uitgelegd. Voor en tegen.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen voor het kiezen van een elektrische fiets op verschillende modellen mogen rijden. Daarna goed geholpen met het kiezen en keuze maken welke fiets het beste voor mij is Snelle levering... Mehr ansehen

1. Fahrradgeschäft
  2. Fahrradwerkstatt
  3. Geschäft für Fahrradzubehör
  4. Second-Hand-Fahrradladen

Über Bike Totaal - Harvey Franssen

Vom Unternehmen geschrieben

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Alle Bewertungen

11.736 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fijne zaak om je fiets te kopen!

We werden ontzettend goed geholpen door een medewerker.
Veel verstand van zaken en absoluut geen verkooppraatjes. Je werd niet een bepaalde richting opgeduwd. Alles eerlijk uitgelegd. Voor en tegen. Kortom echt prettig

18. Juli 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed geholpen voor het kiezen van een…

Snelle levering binnen 2 week al op nieuwe fiets kunnen rijden
Goede uit leg
Helemaal te vrede.

10. Juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je de tijd hebt gekregen om verschillende modellen uit te proberen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. En dan binnen twee weken al op je nieuwe fiets, dat is natuurlijk mooi meegenomen.

Veel rijplezier!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super snelle vriendelijke service en levering…

Super snelle service en levering (ondanks de drukte) op ons eigen verzoek. En toch al helemaal de fiets netjes afgemonteerd. En er werd toch echt vriendelijk de tijd genomen met een bakje koffie om mij te helpen.alles geregeld inclusief verzekering en komende servicebeurt. En mag gezegd worden. Dit soort persoonlijke service zie je tegenwoordig niet vaak meer. Al heel veel jaren terug al deze goede ervaring bij dit bedrijf.

17. Juli 2026

Beste,

Wat een mooi bericht om te lezen, dankjewel. Fijn dat de fiets ondanks de drukte toch snel en goed afgemonteerd bij je was. En dat alles in één keer geregeld is, van verzekering tot servicebeurt, scheelt jou weer een hoop gedoe achteraf.

Dat je al zoveel jaren terugkomt, dat zegt ons meer dan welk compliment dan ook.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi familiebedrijf met top service!

Goed advies, vriendelijke medewerkers en perfecte service. Echt een mooi familiebedrijf!

18. Juli 2026

Beste,

Wat een mooi compliment, dank je wel. Fijn dat je je zo welkom hebt gevoeld bij ons.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goede service, vriendelijk personeel, en schappelijke prijzen.

16. Juli 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je de combinatie van service, prijs en de mensen in de winkel allemaal goed hebt ervaren.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Pierre kent de verschillende e-bikes…

Pierre kent de verschillende e-bikes heel goed en heeft me fantastisch geholpen.

12. Juli 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat Pierre je zo goed heeft kunnen helpen. E-bikes zijn zijn passie, dat merk je.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goed en heel klantvriendelijk geholpen…

Goed en heel klantvriendelijk geholpen bij aankoop van nieuwe fiets

4. Juli 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat de aankoop van je nieuwe fiets goed is verlopen. Veel plezier ermee!

komen afspraken na

komen afspraken na, goede service

4. Juli 2026

Beste,

Bedankt voor je review. Fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Prima service

30. Juni 2026

Beste,

Bedankt voor je bericht, Cees. Fijn om te horen.

Voorrem repareren

Mijn remkabel van mijn elektrische fiets was niet goed terwijl het erg druk was hebben ze hem toch gemaakt zodat ik de fiets mee op vakantie kan nemen

25. Juni 2026

Beste,

Goed dat het nog gelukt is voor je vakantie. Een fiets meenemen op vakantie en dan met een slechte remkabel vertrekken, dat is natuurlijk geen optie.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De fiets rijdt weer soepel

De fiets rijdt weer soepel. Echter 2 minpuntjes: de fiets zou vrijdagochtend klaar zijn, dit werd pas zaterdag. Ten tweede, nieuwe achterband en binnenband, maar bij het fietsen bleek de bandenspanning niet te zijn gecontroleerd. Bij een grote beurt hoort dit erbij.

5. Juli 2026

Beste,

Fijn dat de fiets weer lekker rijdt. De twee punten die je noemt nemen we serieus. Een dag later dan afgesproken is vervelend, en de bandenspanning had na het vervangen gewoon gecheckt moeten worden. Dat klopt. Bedankt dat je dit laat weten.

Uitstekende service!

Zeker 5 sterren! Harvey heeft ons geholpen en gaf ons een goede deal. Mijn partner en ik zijn erg blij met onze nieuwe fiets. Top service, we komen zeker terug!

16. Juni 2026

Top service

We zijn enorm goed geïnformeerd en we mochten proef fietsen met 2 verschillende fietsen. Éen paar dagen later de fietsen besteld, helaas 1 niet op voorraad, maar het voorstel was dat we, om te overbruggen een leenfiets mochten meenemen.
Afgelopen zaterdag was van de leenfiets een trapper eraf gevallen, we hebben de winkel gebeld en een medewerker kwam meteen onze kant op om hem te maken, dat vind ik wel service hoor!

30. Mai 2026

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr